Va kadangi mums bus tuoj trys metukai,kai eisim pas gydytoja ortopeda truks menesiuko.Tai ji jau mums skirs padukus su isgaubimu.Klausiau apie tai,nes man idomu,nes cia jinai aiskino kad padukai tie bus pritaikyti Miko kojai specialiai,o tas isgaubimas gali buti labai ivairus, is pradziu mazas,paskui didesnis,priklausomai nuo vaiko kojos.Ir as juos galesiu deti i bet kokia avalyne,jeigu ja mums paskirs,o gal dar reiks nesioti ortopedinius,nors maniskis vaiksto neblogai jau,sugeba laiptu i virsu uzlipti,zemyn dar vienas nemoka tik.
Mano vyresnysis nebuvo pilnapadis,jo pedute jau kai vaikscioti pradejo turejo grazu isgaubima,matesi kai eidavo slapiomis kojytemis.O musu saules vaikuciai daugiausiai pilnapadziai, nes jie kaip atsilieka raidoje,taip ir kojytes isgaubimas veliau formuojasi,reikia jiems padeti ta daryti.
Zodziu, as dabar gruodzio pradzioje turiu konsultacija,nes mums darys rentgena paziureti kaklo slankstelius,o paskui ortopedas.Galesiu papasakoti,ka jinai man paporins.Geros dienos