QUOTE(linusia5 @ 2008 12 01, 17:02)
O del kokios priezasties gydytojai sako veliau operuoti?O jus tikriausiai dabar vaistukus geriat?Tavo Benukas tikriausiai svorio priauga normaliai,o ir pats gerai jauciasi?O jums nuo tos skylutes nera kraujo spaudimo didesnio?Dovanok,kad tiek klausimu,tiesiog smalsu
Sako kad vyresnis, tvirtesnis vaikas geriau, matyt lengviau atsigauna po operaciju, gal organai didesni, o gal raidai maziau itakos turi.... nezinau...
Mes negeriam jokiu vaistu... stebi mus kas trys menesiai kardiologas Lankutis Vilniuje (nuostabus zmogus). Kruvio neriboja... na tik i pirti siulo nevesti

Sako kad jis dabar nejaucia jokiu sirdeles pakitimu (vaikutis), bet operuoti reikia, nes veliau jau gali imti dusulys ir pan... Kraujo spaudimo net nezinau....
Man baisu kai dabar arteja pirmasis gimtadienis, gniuzulas gerklej stringa... net svesti nenoriu... labai atgyja visi isgyvenimai....
Bet siaip - tikrai jauciuosi susitaikius, kartais net pagalvoju kad kitaip ir buti negalejo, ko as taip supergyvenau ir issigandau, ale mulke esu

Gerai kad pas mus toks vaikutis atkeliavo, o ne pas kokius asocialus

Bet visa tai - deka mane supancios aplinkos. Su vyru dar labiau suartejom - musu vaikas, musu tvirtove

Jis svaigsta nuo jo, seneliai is proto kraustosi... Gal todel jauciuosi viduje labai stipri ir pasitikinti savimi, ir kad viskas su musu auksiukais bus gerai

Turbut sekantis etapas bus - darzelis, po to mokykla... o kas po to....? Nezinau, va tai baugina.... Gaila kad cia neraso vyresniu vaikuciu teveliai...
Bet kas neturi aplinkiniu palaikymo - ojoj kaip as tokiais zmonem didziuojuosi, nezinau koki medali reikia tokiom mamytem kabinti