Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(*zuikulis* @ 2009 01 12, 14:07)
sako kad neatsparus musu vaikuciai,bet as to nedrysciau sakyt,nes kai pasiklausai kad sveiki vaikai daug daugiau serga nei musiskiai,cia priklauso nuo imuniteto stiprumo,mes i metus viena kart sergam ir tai tik neaisku is kur tas kosulys atsiranda,nes neranda nuo ko koseja,gal sako kad dantukai vienas po kito lenda  g.gif ir antibijotiku neskuba  rasyt,pirma geriam arbatas ir dazniausiai uztenka  smile.gif o kaip bus ateity matysim  4u.gif tikrai kaip Toniukui sendien  g.gif

Sveikutes!! 4u.gif
Zinokit mano vyresnele daug daugiau sirgdavo, kai buvo tokio amziaus kaip Andriuska.... Po 3-4 kartus metuose ligoninej guledavom doh.gif
Cia tikrai viskas priklauso nuo imuniteto.
Sveikatytes zuikuciams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kantrybes ir istvermes mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na jau greit mes isvaziuosim i santariskes, pasidarem kraujo tyrima 170 hemoglobinas,tirsteja kraujas.lankutis , sake ,kad jau testi nebegalime.
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2009 01 12, 10:24)
Labutis. Kaip Toniuko sveikatyte, gal ramesne naktele, nereikes, gal i ligonine, juk namuciuose geriausiaiNoriu paklausti, ar turint dc, gali vaikas buyi atsparus ligoms/nes kai vaziudavom tikrintis sirdeles, gyd. klausdavo ,kokiom ligom sergat.Mano atsakymas, kad nesergam, taip nepatikliai i mane paziuredavo, tipo as meluoju. Tai viena karta pasakiau, kad slogavom, tai sako, kad menka liga.OToniuko sesyte,nedraaugauja su ligelem, dideles sveikateles jums visiems

Labutis 4u.gif

Buvom siandien pas gydytoja,tai kol kas Toniukui nieko blogo.Buvo laringito pradzia ir sake labai gerai,kad inchaliavau ir purskiau ventolina.Bet dabar prasidejo labai baisus kosulys,kad net pamiegoti jis negali doh.gif Tai dabar vaziuosim pas gydytoja treciadieni,kad paklausytu,nes jeigu viskas nuslinks i plaucius, tai tada tiesiai i ligonine reikes vaziuoti doh.gif

giedre10 musu sese,tai labai stipri thumbup.gif Ji tik pernai metais sirgo kelis kartus puliuojancia angina ir viskas.O siemet visai nesirgo nei karto net slogos nebuvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre10 @ 2009 01 12, 16:19)
na jau greit mes isvaziuosim i santariskes, pasidarem kraujo tyrima 170 hemoglobinas,tirsteja kraujas.lankutis , sake ,kad jau testi nebegalime.

Sekmes jums Santariskese.Laikykites viskas bus gerai.Mes laikysim kumscius uz jus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes

giedre ir mes laikysim kumstukus uz jus...

saulesmamyte,tikekimes,kad nereikes Toniukui jokiu ligoniniu 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Vargšiukas Toniukas. Įsivaizduoju kaip negera kaip baisus kosuliukas. Man jau irgi taip jis nusibodo kad nebegaliu, nemiegu antra savaitę jau nuo jo, visa krutinę net diegia jau, ir galvą visą nuo jo skamba.  doh.gif Buvau jau šiandien pas daktarę tai įtarė bronchitą, tik nepatiko kad maža temperatūra vis laikos pas mane, nuo 37 iki 37 su pora dalelių. Tai išrašė kolkas naujų vaistų nuo kosulio, antibiotikų, skyrė griežtą namų ir lovos režimą  doh.gif ir jei per šią savaitę dar nepraeis kosulys, kitą savaitę skirs visus tyrimėlius. Bet labai labai tikiuos šią savaitę išgysiu jau, nes tiek darbų laukia, taip negaliu dabar sirgt.  verysad.gif Labai tikiuos ir Toniukui greit pagerės ir neprireiks ligoninės.  mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif Visiems ligoniukams daug daug sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 12 sausio 2009 - 18:50
Sveikos

Giedre10, linkiu kuo didziausio pasisekimo,mes visom su tavimi ir laikysim kumscius 4u.gif

Saulesmamyte, sveikateles tavo vyrukui grazuoliukui 4u.gif

Dabar parasykite man ka jus darote,kai kosulys uzpuola.Mikui nosiarykles uzdegimas,neturi jis karscio,bet kaip koso siaubingai,vel visa nakti nemiegojau,tik paryciui uzmigo.Tas kosulys toks sausas,neatsikoso matyt,ar gerkle kutena.Vedziau pas gydytoja,aiskina jinai man,kad neslopinti kosulio,atseit tai apsaugos mechanizmas.Bet kad jau kiek naktu nepamiegam visiskai,nei jisai,nei mes.Dar sededamas,nieko,o paguldau,prasideda.Ko tik as nedariau,ir nuo kosulio vaistu daviau, antibus tik isgerem,zodziu kazkoks kosmaras.Kazkada rasete,kad svogunas supjaustytas gerai,gal tu Zuikuli,neprisimenu jau as.Ir garinu naktimis, ir ko tik nedarau.Zodziu kankinames,jeigu kuri zinote koki naturalu recepta,ar kazka,kas padeda,parasykite.Aciu is anksto.
Atsakyti
labutis.as tai pati sve gydau, nes turedavau pulinga angina,juoda druska pasikaitinu ant keptuves, susivinioju i skepeta, ir dedu prie gerkles.o koju mirkyti nebandet karstam vandeni su druska, jei nera karscio, man atrodo galima.saulesmamyte,mano didysis turejo laringita,tai as suprasdavau, kada jam bus nakty pablogejimas. jam pasidarydavo toks sunkus kvepavimas, kaip senas zmogus kvepuoja.cia tik mano pastebejimai.
Atsakyti
Toniukui vakare papblogejo doh.gif uzkilo 39 temp ir kvepuojant labai garge doh.gif Net nezinau ar mes isvengsim ligonines,bet kaip as ten nenoriu doh.gif Net nupurto visa pagalvojus ir dar drauge sake,kad ligonine perpildyta po savaitgalio atveze labai daug vaiku,tai net nezinau ka ir daryti doh.gif Reikes vesti ji i poliklinika pasidaryti kraujo tyrima ir paziureti ka jis parodys doh.gif

Ernestytaaa ziurek man,kad pasveiktum ir daugiau nesirgtum wub.gif wub.gif wub.gif

giedre10 tau gerai,kai pasijaucia,kad nakti tavo didysis susirgs, tai isanksto gali savo vaikuciui padeti.O Toniukui viskas vyksta staigiai net nespeji sureguoti.Siandien gi buvom pas gydytoja ji paziurejo ir pasake,kad tikrai plauciukai svarus ir nieko baisaus nera,o vakare jau Toniukas visai kitoks pasidare doh.gif Ir plauciai nesvarus man paklausius taip atrodo ir uzkilo auksta temperatura.

linusia5 pas mus yra pirkti rusisku tokiu kapsuliu jos vadinasi barsuko taukai.As viena karta pabandziau savo dukryte duoti,nes ja irgi vargino toks sausas erzinantis kosulys,tai labai greita nueme kosuli ir labai gerai padejo.As tas kapsules pirkau rusiskoje vaistineje 4u.gif O,kaip tau Mikuciui padeti,tai net nezinau verysad.gif Vargsiukas,kaip kankinasi.Sveikateles jums ir greiciau sveikit 4u.gif
Atsakyti
Saulesmamyte,uzjauciu del Toniuko,laikykis.

O as padariau dabar du dalykus:prisiskaiciau intike visokiu naturaliu vaistu.Tai padariau du sirupus,viena alijosiaus su medumi,o kita svoguna sutarkuota su medumi,tai pries uzmiegant daviau po sauksta.Dar eisiu padesiu supjaustyto svoguno,matysim, gal praeis.Ijungiau drekintuva su eukaliptu,nes bijau tos nakties unsure.gif
Atsakyti
Labutis.Laikykites saulesmamyte, na bet kaip staigiai ji uzpuola,man daktare sake, kad sergant laringitu, negalima keisti oro temp, t. y i lauka eiti, tada ivyksta paastrejimas.o kaip Toniukas, ar valgo, nedingo apetitas, bet dabar ar kokie virusai siaucia labai daug kas serga. kada as ismoksiu tasiklingai rasyti. kaip pradedu skubeti ,noriu irta parasyti, kad tik neuzmirssciau.
Atsakyti
sveikutes,linusia dar padeda juodasis ridikas,reik sutarkuot isspaust sultis,jas sumaisyt su medumi ir duot gert kelis kart per diena,o nuospaudas ridiko det ant krutines,o svoguna reik pora dienu duot kas valanda kad sukletu kosuli po to mazint ir po savaites turetu praeit ,sveikateles Toniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif giedre sekmes jums ligoninej 4u.gif
Atsakyti
Labutis,sirgaliukams linkiu sveikatytes 4u.gif Kada tos ligos nustos puti musu mazius.Kaip i albuma ikelti nuotraukas,noriu ideti bet nerandu kur blush2.gif
Atsakyti