Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(*zuikulis* @ 2009 01 13, 23:03)
sveikutes,ne slapukauju  dangire,tik kol nepasake gydytojai kad viskas gerai ,bijau garsiai saukt,aciu mielosios uz palaikyma,nes mano mamos reakcija buvo kitokia ir paklause ar tikrai gimdysiu  doh.gif mb laimingas,o mane kankina pykinimai,seip Justuko gydytoja sako bus sunku,juk Justuliui daug demesio reik,na nera jis mums nasta,jis toks mielas ,na kartais parodo savo oziuka,bet juk vaikas  wub.gif

Sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif , o kiek laiko dabar?
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 01 14, 00:03)
sveikutes,ne slapukauju  dangire,tik kol nepasake gydytojai kad viskas gerai ,bijau garsiai saukt,aciu mielosios uz palaikyma,nes mano mamos reakcija buvo kitokia ir paklause ar tikrai gimdysiu  doh.gif mb laimingas,o mane kankina pykinimai,seip Justuko gydytoja sako bus sunku,juk Justuliui daug demesio reik,na nera jis mums nasta,jis toks mielas ,na kartais parodo savo oziuka,bet juk vaikas  wub.gif

sveikutes,
sveikatytes ligoniukams 4u.gif
na tikrai nebus lengva, bet susitvarkysi, o dar tavo dukrytes jau nemazos , juk pades. ir justuliu bus smagiau, kai brolis ir sese paaugs. wub.gif
mano titukas , dabar labai pavydi broliu, tik nutaiko proga ir griebe, tai vakar net nepajutau, kai jis prie musu atsirado , keiciau maziukui pampersa, tai tikukas kad griebe uz veiduko, prie nosytes ir akytes subraize, ir po to patenkintas nuejo. sakau , kad broliui aje, jai, o jis juokiasi.
Atsakyti
Laba zuikuliui sveikinimai 4u.gif nestuke.gif
Na va ikeliau kelias savo mazes nuotraukytes i albumeli ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Buvom siandien pas gydytoja,tai Toniukui jau nieko blogo nera thumbup.gif Plauciukai svarus, gargaliukai yra virsuje ir jeigu daug koses,tai greitai ir pasveiks thumbup.gif Dabar vaziuosim pirmadieni pasitikrinti mirksiukas.gif

zuikuli esi saunuole thumbup.gif Kai gime mano dukryte, tai Toniukui dar metu nebuvo.Visi mane gazdino,kad bus sunku,kad nesusitvarkysiu ir siule net darytis isvalyma ir pan,bet as nieko neklausiau ir dariau taip,kaip man atrode geriau.Ir susitvarkiau as su abiem mazyliais ir viska pasidarydavau ka man reikedavo.Dabar turiu du nuostabius mazylius thumbup.gif

ausra123 Toniukas ir dabar sesei griebe uz veido,kai ji ateina ir atsiseda man ant keliu arba pribega apsikabinti doh.gif Jam tokie pavydo priepuoliai uzeina,kad sese dabar vaiksto visa apdraskyta doh.gif

coliuke tavo mazyle nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Coliuke,labai paaugus tavo mergyte,o jus jau vaikstote pacios?

Dziaugiuosi del Toniuko.Na o mes siandien buvom pas daktariuke,musu plauciai irgi tvarkoje,bet nosiarykles uzdegimas nepraeina,vel nakti karscio turejom.Tai si karta nedave antibiotiku,kuo as labai dziaugiuosi,tik dave kazkoki gydyma,man pirma karta,kaip kad butu ventolinas tokia pypke,tik kiti ten vaistai ir paskui po milteli nakciai,dar nelabai issiskaiciau, reiks pasistudijuoti,sako gydytoja,kad vaikams padeda visus karkaliukus,slogas panaikinti.Turesim vartoti menesi laiko.Na kazkaip tikiuosi kad pades,nes as esu labai pries antibiotikus,o ju esam gave kruva visa.

Zuikuli,as tikrai didziuojuosi tavim,kad ryzaisi dar vienam leliukui,esi tikra saunuole.O kad vargelio bus,mes gi visos su vaikais turim darbo,o tu turi dideles dukrytes jau,pades tau,ir i parde nuleks,ir su vaikeliu.Bet Justuliui tavo brolis ar sese panasaus amziaus bus labai geras mokytojas.

Maniskis griebia uz veido irgi broliui,man,seria,musasi is pavydumo.Jeigu as didyji myluoju,tai mazas is bet kurios kampo atlekia,ir i viduri lenda,o brolis gauna daznai per veida.As ji baru,bet ka jam padarysi.Dar gerai kad nesikandzioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linusia5 @ 2009 01 14, 17:21)
Sveikos

Coliuke,labai paaugus tavo mergyte,o jus jau vaikstote pacios?

Dziaugiuosi del Toniuko.Na o mes siandien buvom pas daktariuke,musu plauciai irgi tvarkoje,bet nosiarykles uzdegimas nepraeina,vel nakti karscio turejom.Tai si karta nedave antibiotiku,kuo as labai dziaugiuosi,tik dave kazkoki gydyma,man pirma karta,kaip kad butu ventolinas tokia pypke,tik kiti ten vaistai ir paskui po milteli nakciai,dar nelabai issiskaiciau, reiks pasistudijuoti,sako gydytoja,kad vaikams padeda visus karkaliukus,slogas panaikinti.Turesim vartoti menesi laiko.Na kazkaip tikiuosi kad pades,nes as esu labai pries antibiotikus,o ju esam gave kruva visa.

Zuikuli,as tikrai didziuojuosi tavim,kad ryzaisi dar vienam leliukui,esi tikra saunuole.O kad vargelio bus,mes gi visos su vaikais turim darbo,o tu turi dideles dukrytes jau,pades tau,ir i parde nuleks,ir su vaikeliu.Bet Justuliui tavo brolis ar sese panasaus amziaus bus labai geras mokytojas.

Maniskis griebia uz veido irgi broliui,man,seria,musasi is pavydumo.Jeigu as didyji myluoju,tai mazas is bet kurios kampo atlekia,ir i viduri lenda,o brolis gauna daznai per veida.As ji baru,bet ka jam padarysi.Dar gerai kad nesikandzioja smile.gif

Ne mes dar pacios nevaikstom ,kartais padaro kelis zingsnius viena bet labai bijo,eit nesilaikydama smile.gif
Atsakyti
sveikutes,manau viskas bus gerai thumbup.gif pagal mano skaiciavimus 8 savaites jau
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 01 14, 20:11)
sveikutes,manau viskas bus gerai  thumbup.gif pagal mano skaiciavimus 8 savaites jau

didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif grazi didelė šeimyna bus wub.gif

sveikatytės ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, mielos mamytės smile.gif

Sirguliuoantiems - kuo greičiau pasveikti 4u.gif

QUOTE(*zuikulis* @ 2009 01 14, 00:03)

Oi, kaip smagu - sveikinu 4u.gif Vaikus , paskritai, auginti nėra lengva, bet jie suteikia tiek fantastiškų akimirkų, kad VERTA wink.gif Linkiu, kad viskas jums būtų kuo puikiausiai 4u.gif

QUOTE(ausra123 @ 2009 01 14, 09:29)
sveikutes,
sveikatytes ligoniukams 4u.gif
na tikrai nebus lengva, bet susitvarkysi, o dar tavo dukrytes jau nemazos , juk pades. ir justuliu bus smagiau, kai brolis ir sese paaugs. wub.gif
mano titukas , dabar labai pavydi broliu, tik nutaiko proga ir griebe, tai vakar net nepajutau, kai jis prie musu atsirado , keiciau maziukui pampersa, tai tikukas kad griebe uz veiduko, prie nosytes ir akytes subraize, ir po to patenkintas nuejo. sakau , kad broliui aje, jai, o jis juokiasi.

OI, su tuo pavydu nelengva... Mūsų diškis pustrečių metų, bet pirmomis savaitėmis mažoji ir per galvą gavo, ir tempiama buvo nuo manęs doh.gif Dabar tai myli sesę, pirmas bėga pažiūrėt, kai verkia, apkloja, kad net ausų nesimato doh.gif , užsigulęs myluoja "myliu sesę" arba "sese, neverk, bolis myli tave"... wub.gif O būna akimirkų, kai užsiropščia ant kelių ir nepaleidžia manęs, nors mažoji ir verkia, arba traukia krūtį sesei iš burnos doh.gif Žodžiu, emocijų audros smile.gif O kiek dar jų bus doh.gif uk kažkada ir mažoji au demonstruos savo pavydą... oi...

Na, o mes tai žavimės lietuviška medicina - Viltytei tvarkau neįgalumą, tai paskambino iš NDNT komisijos ir sako -"neturime pagrindo nustatyti neįgalumo doh.gif psichikos vertinimui per maža, širdis neoperuota, o širdies yda - ne pagrindas". Tai dabar pasiūlė gauti pažymą iš kardiologės, kad yra širdies nepakankamumas ir kokio jis laipsnio... Nuvarėm pas kardiologę - ta stebisi NDNT nuomone ir sako, kad nepakankamumas nustatomas su fiziniu krūviu, o vaikas per mažas doh.gif lotuliukas.gif Na, griūk negyvas !!! Tai skau, gerai, auginsim sveiką vaiką, kol išryškės psichika... Tai va šiandien einam širdelės echoskopuot - bus matyt, kad pasikeitė per tris mėnesiukus...

O kaip su neįgalumu? Kaip supratau, tai DS - ne pagrindas, turi būti lydinčios ligos , ar ne?
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2009 01 15, 09:01)
O kaip su neįgalumu? Kaip supratau, tai DS - ne pagrindas, turi būti lydinčios ligos , ar ne?

Hermita,tokie reikalai labai greitai tvarkosi su dovanelemis,zinau kruva pazistamu,kuriuos taip pat siuntinejo vienas daktaras nuo kito.As tai zinokit asmeniskai duociau daktarui,o paskui naudociausi pinigeliais.Juk jie visko gali prirasyti ligos istorijoje,o pinigeliai vaikuciui reikalingi,vaikus su negalia auginam,o dar tokios nesamones blink.gif
Atsakyti
labutis.aspries naujus tvarkiausi neigaluma, as is zemaitijos.gavau sunku, nors dar neoperuoti, bet bus operacija.pagrindine ejo sirdiesyda, gretutine /dc. mes labai lengvai praejom.bet musu daktare paskambino i komisija,matyt tas padejo.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

hermita na ir naujiena parasei doh.gif Kazkoks absurdas,kad jums nedave negalios doh.gif As tvarkiau Toniukui negalia,kai jam buvo 4men ir be jokiu disko ivertinimu mums be problemu dave negalia.I komisija nesem tik is genetiku gauta atsakyma 4u.gif Kas cia darosi pas mus, tai kazkas baisaus doh.gif Gal tikrai bandykit daryti taip,kaip sako linusia5 4u.gif
Atsakyti