Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Coliuke
Kai nueini i albuma,pasirenki savo varduka kairiam sone.Tada pasirinkus savo varda,desiniau matai lentele,kurioje parasyta upload images y video.Ir yra choose files.Spaudi ten pasirenki is kompo fotke,ir ikelia viena po viena.Jeigu neiseina,atsiusk man i skypa larm77, as tau idesiu.Visoms padesiu su fotkemis,jei ka.

Nugi mano naminiai vaistai padejo,jau sia nakti miegojo normaliai,beveik nekosejo,tik turejo ryte karscio.Ryte paskambinau gydytojai,ner talonu,tai tureciau grustis,prasineti kad priimtu.Pasiemiau rytdienai rytui,bet kosulys tai smarkiai apmazejes,tik sakau nesuviduriuos vaikas,nuo tiek dalyku.

Kaip Toniukas?? 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
pirmiausia tai daug sveikateles visiems sergantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na tikiuos Zuikulis nesupyks jei pasidalinsiu geromis ziniomis.Musu Zuikulis laukiasi biggrin.gif ,Justukas tures broliuka arba sesute.Tai dziugi zinia.bet nesuprantu ko ji dar slapukauja blush2.gif .nuosirdziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2009 01 13, 16:38)
Labukas 4u.gif
pirmiausia tai daug sveikateles visiems sergantiems 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na tikiuos Zuikulis nesupyks jei pasidalinsiu geromis ziniomis.Musu Zuikulis laukiasi biggrin.gif ,Justukas tures broliuka arba sesute.Tai dziugi zinia.bet nesuprantu ko ji dar slapukauja blush2.gif .nuosirdziausi sveikinimai wub.gif

Zuikulis ketvirto laukiasi???? Valiooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kokia saunuole.. ech... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas

ligoniukams po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zuikuli sveikinimai clap.gif thumbup.gif wub.gif ,ramaus laukimo wub.gif

mes gryzom su Goda is bibliotekos,parsinesem katra sau knygu,dabar visa vakara turesim abi ka veikt book.gif
Atsakyti
zuikuli sveikinimai nuo musu didziausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Besilaukianciai mamytei stiprybes,bet saunuole nerealiai, man jau dvieju per akis/dar po mazojo sokas,matyt liko/Vilte kokis knygas abi megsta skaityti. AS didziajam hari poteri, ko gero ikibs perskaityti.KAIP Toniukui sekasi.
Atsakyti
Goda parsinese Snieguole ir kitos pasakaites.labai grazi knyga nemazos raides,tai kaip tik gerai jai skaityti,o siaip jai daugiausia patinka zurnaliukai ,,penki,, ir panasus kur yra visokiu uzduoteliu.O as parsinesiau knyga vaikai smaragdo akimis,bet nezinau ar ja perskaitysiu,nes tik pradejau ir apsizliumbiau.
Atsakyti
Zuikuli patys didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niu kaip smagu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

zuikuli didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos!
Zuikuli sveikinam tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Sveikatytes visiems ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linusia, mano vaikams padeda kompresas su medum, ant marles uztepi medaus, is virsaus uzdedi storesni marles sluoksni, ir dedi vaikui prie krutines, ant virsaus celofana, ir paskui apvyniok siltu salyku, siaip dejau nakciai, bet kai smarkiai koseja tai ir dienai galima. tas medus susila nuo kuno, ir tada sildo vaikuciui krutine. Ir pati taip gydausi.
Musu sveikatos gereja, pulinukai gyja, tai ir nuotaikos geros thumbup.gif
Ketvirtadieni vaziuosim i santariskes pasitikrint ar ner vandenuku ir reikia dar siules istraukt po drenavimo blink.gif
Tikiuosi kad viskas mums bus gerai....
Atsakyti
Labas mamytės ir Sauliukai wub.gif
Retai kada čia parašau, nors visada perskaitau smile.gif.
Skaitau, kad daugumą ligos užpuolė verysad.gif . Pabandysiu pasidalint patirtim. Gal kam padės smile.gif. Mano mažius irgi labai labai sirgdavo - slogos, užsitesę karkimai, kosuliai... O praėjusią žiemą visai netyčia radau mums stebuklingą vaistą - juodąjį ridiką su medumi. Sutarkuoju juodąjį ridiką, užpilu medumi, kad apsemtų, palaikau tamsiai porą valandų. Tada susidariusį skystį nupilu ir duodu po šaukštelį 3 kartus per dieną. Praėjusią žiemą taip ir gydėmės. Tuo pačiu sustiprinom imunitetą. Pavasarį Justas visai nesirgo thumbup.gif .
Sveikit greičiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutyte: 13 sausio 2009 - 21:40
sveikutes,ne slapukauju dangire,tik kol nepasake gydytojai kad viskas gerai ,bijau garsiai saukt,aciu mielosios uz palaikyma,nes mano mamos reakcija buvo kitokia ir paklause ar tikrai gimdysiu doh.gif mb laimingas,o mane kankina pykinimai,seip Justuko gydytoja sako bus sunku,juk Justuliui daug demesio reik,na nera jis mums nasta,jis toks mielas ,na kartais parodo savo oziuka,bet juk vaikas wub.gif
Atsakyti