Mamos,Lietuva biudzeta taupo,nueme ar nuims vaikams pasalpas,o dar ir uz negalias stengiasi kuo maziau moketi.Kodel parasiau,kad dovaneles reikia.Todel kad pasakojo man gimine viena,kaip viska dare,kur ejo,zodziu su smulkmenomis.Ir gavo visas negalias,slaugas ar kas ten priklauso.Nu kainavo,bet paskui tik rankomis trina,nes jau byra pinigeliai kas menesi.Sakyciau,kad sveiki vaikuciai butu,tai tada negrazu gal,o dabar manau kad mes visos nusipelnom normalios pasalpos,nesvarbu kokiais budais gautos.Galetu ir mamoms algas moketi,kad lelius auginam.
QUOTE(linusia5 @ 2009 01 15, 17:11)
Mamos,Lietuva biudzeta taupo,nueme ar nuims vaikams pasalpas,o dar ir uz negalias stengiasi kuo maziau moketi.Kodel parasiau,kad dovaneles reikia.Todel kad pasakojo man gimine viena,kaip viska dare,kur ejo,zodziu su smulkmenomis.Ir gavo visas negalias,slaugas ar kas ten priklauso.Nu kainavo,bet paskui tik rankomis trina,nes jau byra pinigeliai kas menesi.Sakyciau,kad sveiki vaikuciai butu,tai tada negrazu gal,o dabar manau kad mes visos nusipelnom normalios pasalpos,nesvarbu kokiais budais gautos.Galetu ir mamoms algas moketi,kad lelius auginam.
Na sorry.. bet mane toks poziuris piktina. Todel lietuvoje ir klesti kysiai,, ypac sveikatos sistemoje. Nesmerkiu kas dovanomis atsilygina uz gydyma, bet jei gydo tik tada kai gauna dovana - man baisu ! O ka kalbet apie zmogu kuris tik parasa padeda ir suprasdamas savo paraso svarba tikisi atlygio... uz ka?

Mes irgi gavom tik lengva su tais paciais teiginiais: DS ne liga. Mums lengva negalia dave todel, kad buvo operuota stemplyte. Dabar renku popierius negalios pratesimui. Prasiau kardiologo kad irasytu jog sirdeles defektas kinta, t.y. dideja skylute (praejusi karta to iraso nebuvo - priezasties sunkinti negalia nebuvo), siandien pas neurologe prasiau kad kuo detaliau aprasytu atsilikimus. Paziuresim kaip seksis.... komisija uz gero menesio

mano draugei gime berniukas, be viduriniu pirsteliu rankose/znyples vadinamos, operavo vilniuj, paprase, kad daktaras parasytu popiereli negaliai susitvarkyti, jo zodziai, vilniuj tu negalios negautum, na o del rajonu gali pabandyti. tai jinai susitvarke. tada kam reikia tuos genetinius tyrimus darytis, jei cia ne liga.absurdas
Sveikos mamytes,
siandien buvom santariskese... pirmadieni guldo opracijai mus
pasirodo kad pas mus didesnes bedeles su sirdele nei galvojom.... gerai kad dar viskas laiku, tik sake kad laukt nebegalim, reikia kuo skubiau, norejo jau siandien guldyt, bet sake be antradienio vistiek neoperuos, tai isleido namucio savaitgaliui, o pirmadieni be jokiu skambinimu liepe atvaziuot 9 ryto
tai kazkaip biski baisoka... guodzia tik mintis kad po to viskas turetu but gerai....
siandien buvom santariskese... pirmadieni guldo opracijai mus

Sveikutes
Stiprybes tau agnyteee.Viskas bus gerai
Laikykites visi ir nesirkit,o kas sergat,tai greiciau sveikit.Stiprybes jums mamytes
Gali buti,kad as cia kokias dvi savaites neuzeisiu.Iki visiems ir nesirkit

Laikykites visi ir nesirkit,o kas sergat,tai greiciau sveikit.Stiprybes jums mamytes

QUOTE(saulesmamyte @ 2009 01 16, 10:43)
Sveikutes
Gali buti,kad as cia kokias dvi savaites neuzeisiu.Iki visiems ir nesirkit 

O kas atsitiko,kad neuzeisi?

Agnyteee, stiprybes

Sveikutes!
Stiprybes Agnyteee ir giedre10
Mes tai jau irgi tvarkom popierius del neigalumo. Vakar buvom raidos vertinime, nors nelabai suprantu, ka jie ten gali ivertint pas toki maziuka
Siaip musu pediatre susitare kad mus ivertintu skubiai, tai mes per pora valandu ir susitvarkem, o taip tai reiketu 3-4 dienas pas juos vazinet. Tai jie siandien man pabaigs rasyt raidos ivertinima, tada pirmadieni daktarai uzdes reikiamus parasus ir jau vaziuosim i komisija
Per tuos vakrikscius vazinejimus Andriuska persalo
, tai dabar sluogoja
Dar vakar buvom santariskese pasitikrint ir siules istraukt, tai su sirdute viskas gerai, vandenuku ner
Tai va tokios musu naujienos...
Ligoniukams- greiciau pasveikt
Mamytems- kantrybes
Stiprybes Agnyteee ir giedre10

Mes tai jau irgi tvarkom popierius del neigalumo. Vakar buvom raidos vertinime, nors nelabai suprantu, ka jie ten gali ivertint pas toki maziuka

Dar vakar buvom santariskese pasitikrint ir siules istraukt, tai su sirdute viskas gerai, vandenuku ner

Tai va tokios musu naujienos...
Ligoniukams- greiciau pasveikt

Mamytems- kantrybes

Aciu mamytesm uz palaikyma

gal jau suzinojai ar gulsit pirmadieni? tada ir susitiktume
vis kazkaip drasiau

QUOTE(giedre10 @ 2009 01 15, 21:25)
tai gal mes susitiksim, man skambinti rytoj del pirmadienio
gal jau suzinojai ar gulsit pirmadieni? tada ir susitiktume

QUOTE(linusia5 @ 2009 01 16, 13:37)
O kas atsitiko,kad neuzeisi?
,kaip Toniukas.Mums atrodo jau geriau,antra diena be tempos,po menesio sirginejimu daug ka reiskia.O nuo svoguno ir alijosiaus su medumi,visai beveik kosulio neliko
Agnyteee, stiprybes

Agnyteee, stiprybes

Man ką tik parašė žinutę saulės mamytė. Ji ligoninėje su Toniuku. Vargšiukui stiprus plaučių uždegimas.

Šaunu kad jums jau geriau.

Stiprybės visoms mamytėms ir daug daug sveikatėlės visiems ligoniukams.

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 01 16, 15:46)
Man ką tik parašė žinutę saulės mamytė. Ji ligoninėje su Toniuku. Vargšiukui stiprus plaučių uždegimas.
Visoms jums perduoda linkėjimukus.

Ai,kaip gaila