Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Manau vaikui pietu miegas yra būtinas. Maniškiui jau 4, bet miegoti eina be kalbų. Tik išimtinais atvejais nemiega, bet tada antra dienos pusė būna visiems nekokia.
O vaikai miega pietukų ar ne, tai manau, kad mamytės dažniausiai pačios sureguliuoja, kaip kam patogiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2007 11 27, 11:25)
sveikutes biggrin.gif manajam ir be pietu miego ne kas,jam jau tuoj trys,bet vis dar ismiega dvi-tris val. :)kaip ramu,tada thumbup.gif .manau reikalingas,tas pietinis labai!

Ramybės laikas mamai geras dalykas, bet maniškė jau namuose būnant nelabai nori miegoti... ax.gif praguli kelias valandas ir nieko bigsmile.gif o darželyje, tai puikiai miega wub.gif
Atsakyti
Vaikas mielai nemiegotu pietum, ale...be ju vakarai mums sunkus- zirzimas, niekas neitinka ir pan.
Ir man, ir sunui geriua, kai miegamas pietuku miegas thumbup.gif
Atsakyti
o mano sūneliui 4 bet pietų nemiega ir vakare linksmas buna smile.gif neisivaizduoju kaip ji darželį užmigdo g.gif
Atsakyti
Oi... kiek daug vaikuciu nemiega ;o Mano mazyle visda miega pietu :] Jei net as kartais pamiegu tai vaikui tikrai reikia... Na cia mano nuomone :] ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukra miega darželyje, o namie turiu problemu ja nakčiai užmigdyti. Niekaip be 23.30 neužmiega, rytais keliamės 7. Pačiai vakarais akys merkiasi, o ji paguldyta kalbasi, išlipa iš lovos, laksto. O savaitgaliais, kai dieną nemiega eina gulti dešimtą vakaro. blink.gif
Atsakyti
Pietu miegas reikalingas, bet maniskiai nemiegojo pietu verysad.gif
Atsakyti
vaikuciams reikalingas pietu miegas, cia tai faktas rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukrai dabar 5,5 m. Nemiega jau kokius du metus (ji iš tų nemiegančiųjų nuo gimimo buvo). Dabar pradėjom eiti į darželį, tai iškilo problemų. Vieną dieną buvo atrakcija tas gulėjimas, kitą dieną... O va praėjo savaitė ir pradėjo verkaut, kad nenori ji miegot... Kad į darželį nenori vien dėl to, kad reikia miegot... Aš suprantu, kad yra tvarka, kad yra vaikų, kurie miega, kad jei kažkas nemiegos, tai ir kiti tuomet išsibudins. Bet tai ką daryti tiems, kurie tikrai nemiega ir nemiegos? 2 val. gulėti vienoj vietoj nieko nedarant man atrodo vaiko kankinimas. biggrin.gif (pagal save ir savo dukrą sprendžiu). Bandžiau šnekėt su auklėtojom, bet jokio kito varianto nepasiūlė. JAV mokyklėlėj nemiegantys vaikai galėjo tyliai skaityti.
Ar yra daugiau tokių situacijų? Kaip jas sprendžiat?
Atsakyti
Jei maniske miega pietu, tada anksciausiai nakciai paguldau 12-1val. Del tos priezasties i darzeli einam pusei dienos unsure.gif As pati darzelyje uzmigusi esu tik karta, guledavau ir tiek, tad manau yra vaiku kuriem pilnai uztenka nakties miego.
Atsakyti
Aš manau, kad tai kiekvieno vaikučio individualus reikalas. Žinau , kad yra vaikų, kurie tiesiog "suserga" pasakius žodį - "pietų miegas". O maniškiai tikri miegaliai - mažius 4 metų ir vidurinukas 8 metų miega pietų miegą net nesiderėdami. Aišku aštuonmečiui nevisada pavyksta, nes reikia eiti į mokyklą, bet atsiradus galimybei, su malonumu nusnūsta thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis nemiega pokaicio nuo 4 metu, bet jis nakciai uzmiega nuo 19.30-20 val, ir keliasi tik apie 8 ryte, tad manau, kad jam 12 val miegucio per para tikrai pakanka. Su pokaiciu darzelyje irgi budavo bedu, ir as tokios nuomones, kad nemieganciam vaikui isgulet 2-2,5 val yra kazkokia nesamone schmoll.gif Gerai, kad siuo metu grupe yra su atskiru miegamuoju, tai nemiegancius vaikus leidzia pasilikt grupeje ir tyliai piest, rasyt. O du metus tai kankino vaika- versdavo gult ir gulet tyliai, kol kiti ismiegos g.gif
Atsakyti