nu ir blogai vaikui, nei kramtyt negali..., o jau vaizdelis kai juokias
mano panelei 6,5m. iskrito is karto sesi dantukai, du apacioj ir keturi virsuj.
Pirmagime Ieva pirmaji dantuka pamete 5m ir 2men, kaip tik per Velykas
Antras iskrito dar po 2 men, o dabar turime dar 3 klibancius. Ievute dziaugiasi, kad jau yra didele ir gales eiti i mokykla
O dantukus atiduodam dantuku fejai, uz tai ji atnesa pinigeliu. Siaip labai gerai ta vakara vaikas miega, nes kol niekas nemiega ant pagalves po kuria yra dantukas, feja neateina
QUOTE(Springlet @ 2003 09 11, 00:57)
Mingaude, saunuole taviske
Ta filma ir as maciau, bet va kaip maniskei paaiskinti kam tiek daug dantuku ji susirenka? 
Ai, mano vaikas sugalvojo, kad is dantuku feja daro vaikiska dantu pasta.
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 09 08, 18:18)
Tikrinau dantukus penkiametei, tai dar nei vienas nekliba, reik laukt
mano mergytei 4.5 ir jau dygsta nuolatiniai dantukai apacioje. Siandien vienas pieninis jau iskrito.
o kiek asaru! Valgyti bijo, nes nebeturi dantuko. Neina vaikelio itikinti, kad auga naujas ir grazus dantukas. Jokie argumentai nepadeda. Bijo likti be dantuku.
o kiek asaru! Valgyti bijo, nes nebeturi dantuko. Neina vaikelio itikinti, kad auga naujas ir grazus dantukas. Jokie argumentai nepadeda. Bijo likti be dantuku.
Paskaičiau jūsų postos, tai net palengvėjo. Šiandien mano pana atsibudo ryto ir parodė klybantį dantuką. o jai dar 5 metų nėra, tai aš net išsigandau. Bet žiūru, jog čia taip ir turi būti
QUOTE(Lilajar @ 2006 11 19, 12:59)
Paskaičiau jūsų postos, tai net palengvėjo. Šiandien mano pana atsibudo ryto ir parodė klybantį dantuką. o jai dar 5 metų nėra, tai aš net išsigandau. Bet žiūru, jog čia taip ir turi būti

Mūsų vyrui jau 6 metai. Pradėjo judėti pirmas dantukas ir turime didelę problemą. Jis bijo, kad valgydamas neprarytu. Kaip jam paaiškinti, net nežinau...
Maniškis visus iškritusius dantukus deda ant palangės prieš naktį, nes pelytė jį pasiima ir neša tiems labai sergantiems mažiukams kurie visai negali jų turėt. Užtat vietoj jo kaip atlygį atneša 2 lt
Kai iškrito pirmasis, labai išsigando, bet ačiū dievui, iš po jo jau matėsi kitas dygstantis, tai kai pamatė nusiramino, kad visgi neliks be dantų
O mes dantukus kolekcionuojam slapta, gal kada bus įdomu pamatyt kokie mažiukai jie buvo.
O mes dantukus kolekcionuojam slapta, gal kada bus įdomu pamatyt kokie mažiukai jie buvo.
Asisveikindami su kiekvienu dantuku turedavom toki rituala: ji padedavome po pagalve, o rytais pelyte palikdavo pinigeli- uz sunkiau iskritusi didesi, uz lengviau - mazesni
Ir vaikuciui tas dantuko iskritimas, ar isrovimas didelis ivykis budavo. Daugeli dantuku dabar kaip brangenybes laikom dezuteje
mano 6 mečiui dar net nesiruošia krist tikrinu bet nei vienas nekliba
o vyresnelio irgi dėdavom po pagalve gaudavom pinigėli, o aš slapčia juos renku ir sakiau kaip ženisis gražiai supakuosiu ir padovanosiu juk bus ką parodyt kokie buvo dantukai ir iš kokio vyro užaugo koks vyras, tai pat ir pirmus plaukučius turiu, irgi sakiau kartu prie dantukų pridėsiu