Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

Na maniskiu tai kai buvo 6.2 m iskrito apacioj 2,jau beveik uzauge,toliau dar nieks nekrenta.O jis baisiai to laukia,nes uz dantuka po pagalve rado lita nuo Dantuku Fejos,tai galvoja visai nemazai uzsidirbtu jei visi iskristu biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei pirmasis iškrito 5 metų, bet vargšė tuo metu valgė baranką, tai nepajuto ir prarijo biggrin.gif Šiuo metu jau iškritę yra 8 dantukai, o išdygę 5 ax.gif
Kiekvieną dantuką deda po pagalve pelytei, o ryte randa litų ar knygutę ar šiaip kokią smulkmenėlę bigsmile.gif
Atsakyti
Mums dar tik penkeri bet sunus jau yra nupasakojes kaip bus kai iskris dantukas (dar net nekliba):
1. Padesime dantuka po pagalve
2. Ryte rasime te pinigeli nuo dantuku fejos

Taigi tie vaikai kartais zino daugiau nei mes!!!!!!!!! :ax:
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 02 14, 02:41)
Mums dar tik penkeri bet sunus jau yra nupasakojes kaip bus kai iskris dantukas (dar net nekliba):
1. Padesime dantuka po pagalve
2. Ryte rasime te pinigeli nuo dantuku fejos

Taigi tie vaikai kartais zino daugiau nei mes!!!!!!!!! ax.gif

Tai jau tikrai.
Pasipasakoja vieni kitiems darželyje ar šiaip kur kieme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazve @ 2007 02 08, 00:50)
Na maniskiu tai kai buvo 6.2 m iskrito apacioj 2,jau beveik uzauge,toliau dar nieks nekrenta.O jis baisiai to laukia,nes uz dantuka po pagalve rado lita nuo Dantuku Fejos,tai galvoja visai nemazai uzsidirbtu jei visi iskristu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pas mus irgi menesi atgal buvo apsilankiusi stebuklinga feja,ir dar siandien ketina apsilankyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man labai patinka sis variantas, nes mano vaikas igavo azarta ir nebebijo kraujo, kuris pradeda begti dantukui iskritus thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.Manajam ta geroji dantukų fėja apsilankė kai buvo 6.5m.O kiek baimės buvo kol iškrito tas pirmasis dantukas verysad.gif .Bet kai pabudo ryte ir rado 2 lt ir net laikroduką,tai iškart atsipirko visi skausmai biggrin.gif .O kai kitas pradėjo klibėti,tai jis taip laukė tos fėjos ir vis svarstė,ką man atneš dovanų fėja 4u.gif .Naivu,bet be galo malonu matyt kaip vaiko akytės spindi kažkaip kitaip smile.gif
Atsakyti
g.gif paskaičiau beveik visą temą g.gif ... Kaip supratau, mano dukrai pirmasis dantukas iškrito anksčiausiai - keturių su puse metų, dabar dukrai penki metai ir vienuolika mėnesių, o jai iškritę jau šeši pieniniai dantys (visi jau nauji šdygę). Be to, jau yra ir tie keturi nuolatiniai krūminiai išaugę g.gif ... Kliba dar du pieniniai... Dantukus dedam po pagalve pelytei, pelytė mums už tai pinigėlių atneša...
Kai iškrito pirmasis dantukas, buvau susirūpinusi, kad per anksti, tačiau gydytoja nuramino, kad visaip būna, nieko čia nenormalaus. Jokios blogos info dėl tokio ankstyvo pieninių dantų kritimo irgi neradau. Tikiuosi ir Jūs tokios info nepateiksit biggrin.gif
Atsakyti
mano drauges berniukui 4metai ir 7mėn. jam iškrito vienas apatinis dantukas ar ne per ankst biggrin.gif
Atsakyti
Pas sunu pirma karta dantuku feja atskrido, kai jam buvo 5m 5men. Dabar jau 3 dantukai iskrite.
Norejau paklaust ar patys traukiat dantukus, nes pvz. man paciai labai baisu, o ir vyras nepasiraso doh.gif Tai tuo reikalu dazniausiai vaziuojam pas seneli biggrin.gif Nes pas dantiste neimanoma eiles sulaukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2007 03 02, 12:22)
Pas sunu pirma karta dantuku feja atskrido, kai jam buvo 5m 5men. Dabar jau 3 dantukai iskrite.
Norejau paklaust ar patys traukiat dantukus, nes pvz. man paciai labai baisu, o ir vyras nepasiraso doh.gif Tai tuo reikalu dazniausiai vaziuojam pas seneli biggrin.gif Nes pas dantiste neimanoma eiles sulaukt doh.gif

Pirmąjį dantuką tai vyras ištraukė,na ką ten ištraukė,vos prilietė,kampelis tebuvo prikibęs prie dantenų,antrąjį dantį pats vaikas išsistūmė,vos neprarijo biggrin.gif .Man irgi širdis neatlaiko tų procedūrų,tiesiog silpna darosi... blink.gif
Atsakyti
Pas mus pelyte buna biggrin.gif Dantuka deda i dezute,prikrauna dar dovanu ar laiska paraso ir deda prie pagalves Uz pirma -2lt,veliau iki 10lt priklauso nuo skausmo iramziaus.Cia vyresnioji,o mazei danti istraukiau pries sav. 5m 11men.Uzrisau siula ir istraukiau-tik beda lotuliukas.gif taip stipriai traukiau,kad dantis uzskrido uz dujines virykles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir neradau.Tiesiai pas pelyte inamus lotuliukas.gif .Asaru nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Maniškei 6m. ir 3 mėn, tačiau dar nei vienas dantukas nekleba biggrin.gif Kai pradės kristi, mes ir dėsime po pagalvę ir lauksim dantukų fėjos, kuri vietoj dantuko po pagalvę padės pinigėlį.
Atsakyti