Na maniskiu tai kai buvo 6.2 m iskrito apacioj 2,jau beveik uzauge,toliau dar nieks nekrenta.O jis baisiai to laukia,nes uz dantuka po pagalve rado lita nuo Dantuku Fejos,tai galvoja visai nemazai uzsidirbtu jei visi iskristu
Mano dukrytei pirmasis iškrito 5 metų, bet vargšė tuo metu valgė baranką, tai nepajuto ir prarijo
Šiuo metu jau iškritę yra 8 dantukai, o išdygę 5
Kiekvieną dantuką deda po pagalve pelytei, o ryte randa litų ar knygutę ar šiaip kokią smulkmenėlę
Kiekvieną dantuką deda po pagalve pelytei, o ryte randa litų ar knygutę ar šiaip kokią smulkmenėlę
Mums dar tik penkeri bet sunus jau yra nupasakojes kaip bus kai iskris dantukas (dar net nekliba):
1. Padesime dantuka po pagalve
2. Ryte rasime te pinigeli nuo dantuku fejos
Taigi tie vaikai kartais zino daugiau nei mes!!!!!!!!! :ax:
Taigi tie vaikai kartais zino daugiau nei mes!!!!!!!!! :ax:
QUOTE(londa @ 2007 02 14, 02:41)
Mums dar tik penkeri bet sunus jau yra nupasakojes kaip bus kai iskris dantukas (dar net nekliba):
Taigi tie vaikai kartais zino daugiau nei mes!!!!!!!!!
Taigi tie vaikai kartais zino daugiau nei mes!!!!!!!!!
Tai jau tikrai.
Pasipasakoja vieni kitiems darželyje ar šiaip kur kieme
QUOTE(Mazve @ 2007 02 08, 00:50)
Na maniskiu tai kai buvo 6.2 m iskrito apacioj 2,jau beveik uzauge,toliau dar nieks nekrenta.O jis baisiai to laukia,nes uz dantuka po pagalve rado lita nuo Dantuku Fejos,tai galvoja visai nemazai uzsidirbtu jei visi iskristu 
pas mus irgi menesi atgal buvo apsilankiusi stebuklinga feja,ir dar siandien ketina apsilankyti
man labai patinka sis variantas, nes mano vaikas igavo azarta ir nebebijo kraujo, kuris pradeda begti dantukui iskritus
Sveiki.Manajam ta geroji dantukų fėja apsilankė kai buvo 6.5m.O kiek baimės buvo kol iškrito tas pirmasis dantukas
.Bet kai pabudo ryte ir rado 2 lt ir net laikroduką,tai iškart atsipirko visi skausmai
.O kai kitas pradėjo klibėti,tai jis taip laukė tos fėjos ir vis svarstė,ką man atneš dovanų fėja
.Naivu,bet be galo malonu matyt kaip vaiko akytės spindi kažkaip kitaip
Kai iškrito pirmasis dantukas, buvau susirūpinusi, kad per anksti, tačiau gydytoja nuramino, kad visaip būna, nieko čia nenormalaus. Jokios blogos info dėl tokio ankstyvo pieninių dantų kritimo irgi neradau. Tikiuosi ir Jūs tokios info nepateiksit
Pas sunu pirma karta dantuku feja atskrido, kai jam buvo 5m 5men. Dabar jau 3 dantukai iskrite.
Norejau paklaust ar patys traukiat dantukus, nes pvz. man paciai labai baisu, o ir vyras nepasiraso
Tai tuo reikalu dazniausiai vaziuojam pas seneli
Nes pas dantiste neimanoma eiles sulaukt
Norejau paklaust ar patys traukiat dantukus, nes pvz. man paciai labai baisu, o ir vyras nepasiraso
QUOTE(Inetux @ 2007 03 02, 12:22)
Pas sunu pirma karta dantuku feja atskrido, kai jam buvo 5m 5men. Dabar jau 3 dantukai iskrite.
Tai tuo reikalu dazniausiai vaziuojam pas seneli
Nes pas dantiste neimanoma eiles sulaukt 
Pirmąjį dantuką tai vyras ištraukė,na ką ten ištraukė,vos prilietė,kampelis tebuvo prikibęs prie dantenų,antrąjį dantį pats vaikas išsistūmė,vos neprarijo
Pas mus pelyte buna
Dantuka deda i dezute,prikrauna dar dovanu ar laiska paraso ir deda prie pagalves Uz pirma -2lt,veliau iki 10lt priklauso nuo skausmo iramziaus.Cia vyresnioji,o mazei danti istraukiau pries sav. 5m 11men.Uzrisau siula ir istraukiau-tik beda
taip stipriai traukiau,kad dantis uzskrido uz dujines virykles
ir neradau.Tiesiai pas pelyte inamus
.Asaru nebuvo
Sveikutės
Maniškei 6m. ir 3 mėn, tačiau dar nei vienas dantukas nekleba
Kai pradės kristi, mes ir dėsime po pagalvę ir lauksim dantukų fėjos, kuri vietoj dantuko po pagalvę padės pinigėlį.