Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

Ir mums pelyte pasiemusi dantuka duoda pinigeli smile.gif pirmas dantukas iškrito 5 metuku.
o kart klibejas dantukas jai bevalgant nukrito ant grindu.O dukryte pagalvojo kad prarijo!!!Kiek ašaru buvo-kažkodel gtalvojo kad numirs del to,arba jai pilva pjaus kad danti išimt doh.gif Verke ir rekė -nenoriu kad man pilva pjautu,pasakyk kad aš nemirsiu,pasakyk kad pas gydytojus neveši doh.gif
Atsakyti
Mūsų dantukus irgi iš po pagalvės surenka pelytė, o vietoj to padeda pinigėlį. Vat, vakar kaip tik dar vienas buvo ištrauktas, nes vos laikėsi. Pinigėlis sėkmingai surastas iš pat ankstaus ryto ir nukeliavo į taupyklę. biggrin.gif
Atsakyti
Mes dantuka dedame po pagalve- dantuku feja ji pasiima (nors pradzioje pasiimdavo pelyte, po kazkokio filmo mano dukrele isaiskino man, kad visai ne pelyte paima, o dantu feja bigsmile.gif ) ir vietoj jo palieka pinigeli.
Atsakyti
Mano panelei pirmieji dantukai pradejo klibeti 6m. Patys ir neiskrito naturaliai, teko keliauti pas stomatologe, o si istrauke iskart du apatinius, nes uz pieniniu jau baltavo nuolatiniai..
Procedura pavyko sklandziai, be baimes ir be asaru.. uztai tyleti 15 min su vata burnoje buvo sunkiausia biggrin.gif Visa vakara piese graziauisia laiska dantuku fejai, parase jai kad nori nauju sveiku ir baltu dantuku.. kad draugauja su pasta ir sepeteliu... ir pan..pagamino dideli voka ir i ji idejusi dantuka ... pavargusi uzmiigo.. ryte rado dvi monetas po du LT. keisciausia kad paklause manes ar nezinau kodel feja paliko tiek daug.. paaiskinau, kad matyt del to jog dantuku ji nebijojo patiketi stomotologei... zodziu uz drasa... mirksiukas.gif
Atsakyti
Per 2 sav. iskrito ir antras dantukas.Pries 2 sav. net neklibejo biggrin.gif .Kramte guma ir rado burnoj lotuliukas.gif .5m11men.Vel pelyte atnese 2lt vienoj monetoj,bet buvo nepatenkinta,nes uz pirma atnese 1 ir1lt.Kai pasiuliau pakeist-apsigalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidamac @ 2007 03 01, 19:32)
mano drauges berniukui 4metai ir 7mėn. jam iškrito  vienas apatinis dantukas ar ne per ankst biggrin.gif

sveikos, mano sūnus tai 4m. 8mėn. išsimušė į radiatorių 2 priekinius apatinius. 1 iš karto iškrito, o kt klibėjo, tai nuvežiau išraut, nes trukdė valgyt. Gydytoja pasakė, kad pilnai išlėkė, tai, matyt, ir taip greit būtų iškritę. jei mažesni vaikai išsimuša, tai šaknis lieka ir ją reik plombuot. Dabar laukiam, kada išdygs pastovūs, švepluoja vaikas smile.gif. ir jau matosi krūminiai dygs greit, ištinę vienoj pusėje.
Atsakyti
Manai 5,3. Pastebėjau nuolatinį prasikalusi dantuka ir viena klimbanti, bet kristi dar nenori. Dukra sako kad lauks kol pats iškris. Buvom išsigandė dėl to kad išdygo dantukas, o pieninis dar neiškrito, o jei kreivai augs. Bet stomotologas nuramino - nieko baisaus, bet geriau išrauti, greičiau atsistos i savo vietą. Nusprendėm laukti ir palaikom nuomonė vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2003 09 09, 09:15)
Nors mano dukrai iki dantuku iskritimo dar tolokai,bet esu jau numacius tai,kad dantukus mes atiduosim dantuku fejai,o ji uztai duos pinigeli ;)Pati is savo vaikystes atsimenu,kad kai iskrisdavo dantukas,tai tetis ji mesdavo pelytei,kad ji man atnestu nauja dantuka ;DMalonu net prisimint tokius dalykus,tai noris kad ir dukra ka nors tokio grazaus prisimintu,juk tik mes jiems kuriam grazius prisiminimus wink.gif

Kiap garzu... wub.gif kai musajai ims kristi ir mes taip pasdziaugsime, bet kol kas baisu ir pagalvoti apie ta dantuku rovima. doh.gif
Atsakyti
Man vaikai atiduoda savo iškritusius dantukus ir visus juos laikau dėžutėje...Dviejų vaikų pieninius jau baigiu surinkti, tuoj ateis laikas ir mažosioms dantukams kristi smile.gif
Atsakyti
Maniskiui 5,5 metu ir jau gerokai kliba dantukas ax.gif jau matosi, kad kalasi nauji thumbup.gif gerai, kad perskaiciau apie dantuku fejas ir pinigelius, zinosim, ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskei siandien pradejo klibeti pirmasis dantukas, mums 5,1m. Griztu, o vaikas apsipyles asarom, issigandusi kad dantukas islus visam gyvenimui doh.gif . As irgi tam buvau nenusiteikusi, darzelyje dar nei vienam vaikui nera iskrite dantuku, maniske irgi nezinojo, kad jau galima laukti tokio siurprizo biggrin.gif . Paaiskinau, ir dabar jau rami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 05 27, 19:42)
Maniskiui 5,5 metu ir jau gerokai kliba dantukas  ax.gif  jau matosi, kad kalasi nauji 

Jei matosi, kad naujas jau kalasi, tai pieninuka reiktu istraukti mirksiukas.gif
Atsakyti