Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(vikusia21 @ 2009 09 17, 17:49)
tikrai gaila,kad neislaikei  verysad.gif bet nieko,kita syki butinai pasiseks 4u.gif
man tai nesiseka sukti i kaire ir per placiai aplenkiu masinas.kita pamoka jau pati vaziusiu iki namu doh.gif baisu...
Papildyta:

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
kaip tau sekasi vazinet?nesusikauscius?as tai pastoviai isitempus,paskui kraujas is nosies bega doh.gif

sveika smile.gif nesusikauscus as lygtai,normaliai viskas.pirmos pamokos baisios buvo,o dabar jau lengviau ir daugiau pasitikejimo savimi atsirado biggrin.gif tik zinai kas...kaire peda skauda po vaziavimo del to kad pastoviai prie sankabos laikau g.gif vaziuoju po 2 val viena kart i savaite.tikiuosi iki nauju metu issilaikyti ax.gif siandien pagaliau prisedau teorija pora valandu paskaityti doh.gif nuobodu
o tau negerai kad kraujas bega manau g.gif ar tik po vairavimo ar siaip visada nuo stresiniu situaciju????
Atsakyti
smile.gif+2009 09 17, 20:35-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 09 17, 20:35)
sveika smile.gif nesusikauscus as lygtai,normaliai viskas.pirmos pamokos baisios buvo,o dabar jau lengviau ir daugiau pasitikejimo savimi atsirado biggrin.gif tik zinai kas...kaire peda skauda po vaziavimo del to kad pastoviai prie sankabos laikau g.gif vaziuoju po 2 val viena kart i savaite.tikiuosi iki nauju metu issilaikyti  ax.gif siandien pagaliau prisedau teorija pora valandu paskaityti doh.gif nuobodu
o tau negerai kad kraujas bega manau g.gif ar tik po vairavimo ar siaip visada nuo stresiniu situaciju????

gal per arti sedyne prisistumus g.gif tikiuos ir as atsipalaiduosiu,kolkas nelabai sekasi verysad.gif
aisku,kad issilaikysi,jei jausi,kad pasiruosus,tai ir laikyk 4u.gif
pries tai niekada nekraujavau,instruktore sako,kad itampa taip nuleidzia organizmas blush2.gif tai kas ten zino,kaip istikruju...
Atsakyti
Sveikos, labas, Storulka!
Vikusia, as aplamai kazkada maniau, jog vairavimas ne man, nes buvau bandziusi pries 10 metu dar mokykloj ir nieko man ten neisejo, dar instruktorius reke, tai taip ir uzmeciau tada doh.gif as irgi labai nervuota, is pradziu labai jaudinausi, bet dabar netgi as ramiai vaziuoju, atsiputus, tai ir tu persilausi su laiku mirksiukas.gif Aisku, kai jau reikes vienai, be instruktoriaus, bus vel nervuku, bet ir tai priprasiu gi.
Atsakyti
nu bet tai sakes kas per instruktoriai,kad rekia blink.gif tokiem visai negalima leist mokint!!!zalciai nelaimingi doh.gif
tikiuos ir as su laiku atsipailaiduosiu,bet kolkas nelabai sekasi...
Atsakyti
labas vakaras!kaip sekasi visoms vairuotojoms??? smile.gif as manevrus dabar visokius mokinuosi tai ne kaip sekasi,nesusikaupiu kazkaip ir gryba nupjaunu unsure.gif na bet tikriausiaikaip ir viskam reikia laiko ir praktikos.juk kai tik pradejau mokintis irgi galvojau kad net nepavaziuosiu rolleyes.gif o dabar jau visai liux thumbup.gif
Atsakyti
Siandien tik pirma karta uzsidejau DVD tai man tie klausimai kai kurie kvaili buvo ir nepasakyciau kad sunku. Ar tie patys klausimai bus ir egzamine?
Atsakyti
tai ziurint kokie ten tie DVD g.gif jei nauji, tokie testo forma kur viskas, tai tokie patys, net vaizdas ju toks pat ten. Nesunkus tai tikrai. O kokie kvaili? biggrin.gif

Storulka, tai turbut nei vienam is pirmo karto tu manevru nepavyko padaryt mirksiukas.gif gal juokinga, bet man labai padejo youtube lotuliukas.gif zinok ramiai sau pasiziurejau, pastudijavau, viska sudeliojau smegenyse kaip jie ta daro, nuejau i sekancia pamoka ir viska padariau butent taip, kaip reikia. instruktorius akis ispute, sako kur cia praktikavaisi? sakau internete. tai sako keep watching videos biggrin.gif paskui aisku, dar visko buvo, ir nusivairuodavau, bet ilgainiui galutinai viskas susitvarke, jau matau, kad jei negerai krypstu, galiu istiesinti masina kaip reikia man. zodziu, tik kantrybes mirksiukas.gif tiesa, labiausiai nepatinka reverse bay parking doh.gif padarau,tik nevisada zinau, kada jau sustot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 09 23, 10:09)
tai ziurint kokie ten tie DVD g.gif jei nauji, tokie testo forma kur viskas, tai tokie patys, net vaizdas ju toks pat ten. Nesunkus tai tikrai. O kokie kvaili? biggrin.gif

Storulka, tai turbut nei vienam is pirmo karto tu manevru nepavyko padaryt mirksiukas.gif gal juokinga, bet man labai padejo youtube lotuliukas.gif zinok ramiai sau pasiziurejau, pastudijavau, viska sudeliojau smegenyse kaip jie ta daro, nuejau i sekancia pamoka ir viska padariau butent taip, kaip reikia. instruktorius akis ispute, sako kur cia praktikavaisi? sakau internete. tai sako keep watching videos biggrin.gif paskui aisku, dar visko buvo, ir nusivairuodavau, bet ilgainiui galutinai viskas susitvarke, jau matau, kad jei negerai krypstu, galiu istiesinti masina kaip reikia man. zodziu, tik kantrybes mirksiukas.gif tiesa, labiausiai nepatinka reverse bay parking doh.gif padarau,tik nevisada zinau, kada jau sustot biggrin.gif

labux,na reiks ir man pastudijuoti youtube g.gif o ka paieskoje ten rasai????dar norejau pasmalsauti kiek tau valandu prireike vairavimo kol jauteisi pasirengusi testui???zinau kad visiems skirtingai,bet siaip idomu ax.gif
as teorija dabar kiekviena vakara pastudijuoju po valandele,nera sunku.va siandien bandziau mock testa ir atsakiau 44 is 50 teisingai thumbup.gif tai manau greitu laiku jau bookintis teorijos testa reiks rolleyes.gif bet gal as cia per daug optimistiska,dar hazard preception to net neziurejau doh.gif
Atsakyti
sveikute, tai taip ir vedi - how to park a car, driving lessons uk ar pvz parallel parking. daug ten tu filmuku.
man prireike apie 60 valandu, 65 lyg tai tiksliai, o dar bent pora tai tikrai turesiu pries kita testa g.gif zodziu daug doh.gif Bet mano ADI sake dar pacia pirma pamoka, kad apie 60 yra vidurkis, as maniau nusisneka, kad vidurkis koks 30-40 valandu. bet pasirodo nemelavo biggrin.gif Be abejo, vieniems gal 30 uztenka, kitiems ir 100 negana, individualiai.
O as jau ieskau masinos, nezinau nezinau, ar tik labiau nesinervinsiu eidama laikyt, jei jau masina kieme stoves g.gif O jei vel neislaikyciau tai is viso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 09 22, 22:03)
Siandien tik pirma karta uzsidejau DVD tai man tie klausimai kai kurie kvaili buvo ir nepasakyciau kad sunku. Ar tie patys klausimai bus ir egzamine?

jo, Siguliuk, jeigu DSA dvd ziuri, tai visishkai tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
As pabaigoj vasaros bandziau laikyt teises Dubline ir neislaikiau sad.gif . Kazkaip pasitikejima savimi numuse, sunku net galvot, kad vel reiks per ta pati eit. Turejau 24 vairavimo pamokas ir instruktorius buvo labai grieztas, bet jau pabaigoj sake, kad jei kokios kvailos klaidos nepadarysiu, tai tikrai tureciau islaikyt, bet koja pakiso keliu nezinojimas, ne i ta juosta isirikiavau, paskui linija truputi uzvaziavau, nu nieko gero. Kol kas pinigu neturiu tam, bet veliau reikes ir cia, Londone bandyt, nes su teisem daug lengviau susirast darba.
Sekmes toms, kurios, ketinat laikyti teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 09 24, 10:06)
sveikute, tai taip ir vedi - how to park a car, driving lessons uk ar pvz parallel parking. daug ten tu filmuku.
man prireike apie 60 valandu, 65 lyg tai tiksliai, o dar bent pora tai tikrai turesiu pries kita testa g.gif zodziu daug doh.gif Bet mano ADI sake dar pacia pirma pamoka, kad apie 60 yra vidurkis, as maniau nusisneka, kad vidurkis koks 30-40 valandu. bet pasirodo nemelavo biggrin.gif Be abejo, vieniems gal 30 uztenka, kitiems ir 100 negana, individualiai.
O as jau ieskau masinos, nezinau nezinau, ar tik labiau nesinervinsiu eidama laikyt, jei jau masina kieme stoves g.gif O jei vel neislaikyciau tai is viso lotuliukas.gif

kokia ruosiesi pirkti???man tai golfai patinka arba peugeot 307 atrodo ax.gif bet niekas man atskiros masinos nepirks....turim vauxhal zefira tai ir teks su ta vazineti ir dalintis unsure.gif
Atsakyti