Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

laba... arba ford focus, arba peugeot 307. man dar labai patinka peugeot 206, bet mb neleidzia, sako negera negera doh.gif kaip tik siandien maciau idealia man, nu neikalbu verysad.gif o viena focusa irgi labai geruli buvom rade, bet siandien mums is panoses kazkas kitas nupirko biggrin.gif apie golfa irgi galvojom, bet nieko gero cia apie mus, visos, kuriu rida nedidele, tik 3 duru kazkaip pasitaiko doh.gif tai is viso, ieskojom ieskojom, tik pykomes su mb, dabar sakiau palik mane ramybej, ne zodzio apie masinos pirkima, po savaites pakalbesim ir tesim paieskas, kai islaikysiu, nes kazko mane irgi nepasitikejimas savim apemes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 26 rugsėjo 2009 - 21:28
Peugeot 206 ir man laaabai grazi wub.gif wub.gif wub.gif pati tokia zadu pirkt drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes bye1.gif as siandien paralel parking mokinausi,tai gryba pripjoviau doh.gif niekaip susikaupti negalejau.galu gale paskutini syki gan zmoniskai viska atlikau blink.gif bet tai cia viena kart per 2 val ohmy.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 28, 14:17-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 09 28, 14:17)
sveikutes bye1.gif as siandien paralel parking mokinausi,tai gryba pripjoviau doh.gif niekaip susikaupti negalejau.galu gale paskutini syki gan zmoniskai viska atlikau blink.gif bet tai cia viena kart per 2 val ohmy.gif

nieko, ishmoksi dar mirksiukas.gif ash kaip tik irgi su instruktore shiandien kartojausi ji, bet nebuvo nei ka kartotos, man shitas visad pavyksta biggrin.gif pasipraktikuok su sava mashina ir pamatysi, kaip pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Yummy, o is kur tu instruktoriu (-e?) radai? kazka pazisti ar is skelbimo/firma? Turesi parekomenduoti ax.gif kiek moki uz valanda?

Turbut zinot, kad naudotu masinu kainos labai isaugo unsure.gif
Atsakyti

Turbut zinot, kad naudotu masinu kainos labai isaugo unsure.gif
[/quote]
nezinijau blink.gif o ko isaugo?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 09 29, 14:48)
Yummy, o is kur tu instruktoriu (-e?) radai? kazka pazisti ar is skelbimo/firma? Turesi parekomenduoti  ax.gif kiek moki uz valanda?

Turbut zinot, kad naudotu masinu kainos labai isaugo  unsure.gif

ant mashinos kazkada numeri ir reklama pamaciau ir pasiskambinau mirksiukas.gif man kai nedaug valandu reikejo, tai man ju tas offer'is patiko - 4h uz £60, o paskui £20 uz val. InstruktorE (moteris) ziauriai prikolna, patinka man, nors ish pradziu, tai maniau, kad ne kas bus - moters instruktores nenorejau, bet mano rajone ta kompanija tik 2 laisvus instruktorius mano testo dienai turejo, ir abi moterys, tai nebuvo kur detis rolleyes.gif mashina dar ziauriai maza, vos ne puse musishkes - Ford KA, tai gan lengva su ja visus manevrus atlikti. Jei ka rashyk man, duosiu numeri, arba galiu paklausti pati kas domina, kaip tik rytoj susitinku mirksiukas.gif

O kainos mashinu tai senai pakilo, bet negaliu pasakyti kad ziauriai. Mazos ir ekonomishkos mashinos visad brangesnes buvo, o perkant ne ish dilerio, imanoma rasti tokia pat mashina uz tokia pat kaina, kaip ir priesh metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yummy_Mummy: 29 rugsėjo 2009 - 22:09
As vis teorijos niekaip neprisiruosiu ikigalo ismokti, o paskui prasysiu instruktores duomenu bigsmile.gif

Apie masinas per TV pries pora savaiciu kalbejo, kad naudotu kainos isaugo del to, kad sumazejo senu pigiu naudotu masinu (jas i scrap scheme atidave uz £2000 nuolaida naujai)
Atsakyti
nu ko tai vairuojancios visos ismirusios g.gif
Premium,sekmes rytoj egzamine wink.gif thumb_yello.gif laikysim kumstukus
as jau paralel parking pramokau normaliai tik dabar su turn in a road gryba pjaunu blink.gif gal sakau per mazai as cia praktikuojuos...tik viena kart i savaite po 2 valandas.
Atsakyti
smile.gif+2009 10 05, 22:35-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 10 05, 22:35)
nu ko tai vairuojancios visos ismirusios g.gif
Premium,sekmes rytoj egzamine wink.gif  thumb_yello.gif laikysim kumstukus
as jau paralel parking pramokau normaliai tik dabar su turn in a road gryba pjaunu blink.gif gal sakau per mazai as cia praktikuojuos...tik viena kart i savaite po 2 valandas.

as dar vazineju drinks_cheers.gif irgi po 2 valandas i sav vaineju,bet daugiau finansai neleidzia doh.gif nors labai noreciau tongue.gif
kiek valandu isvazinejai?
Atsakyti
2 val/sav normaliai,as irgi tiek vazinedavau, kartais ir reciau, paskui po 1.5 val an pamokas padare.
Tai va, mergytes, pries jus jau 2 kartus neislaikiusi loozere verysad.gif Nu blyn, taip gerai sekesi, kol vel liapsusas doh.gif Negaliu, jau prisizliumbiau siandien iki soties... 8 minor buvo ir 1 ta prakeikta major klaida...Jau kaip nesiseka ir kaip liudna verysad.gif Jums linkiu, kad taip nebutu, labai sh.. jausmas...
Atsakyti
vikusia,as dabar jau 17 valandu pravazinejus.
premium,vargsele tu sad.gif gaila kad neislaikei console.gif ar bandysi dar kart neuzilgo????
Atsakyti