Nu va atvazinejau 1,5 val
labai patiko
vazinejom pirmyn atgal,bet buvo liuks
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 27, 22:43)
smagu, saunuole
aha,moteris.pasirode labai maloni,ir apie save papasakojo.man daznai liezuvis pinasi kalbant angliskai,tai mazai kalbejau.jauciu kaip meme pasirodziau
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 27, 20:37)
aha,moteris.pasirode labai maloni,ir apie save papasakojo.man daznai liezuvis pinasi kalbant angliskai,tai mazai kalbejau.jauciu kaip meme pasirodziau 
sveika
QUOTE(mafijoze29 @ 2009 08 29, 08:30)
sveika
o ar galima jaigu as ant savo masinos uzsiklijuociau ta L raide ir mokinciau vaziuot savo drauge?
ar reikia kazkokio tai leidimo ar panasei? 
jei tu turi pilnas teises bent 3 metus ir esi virs 21 gali, tik drauge turi provisional issiimti, uzklijuok L ir pirmyn
QUOTE(premium @ 2009 08 29, 06:46)
jei tu turi pilnas teises bent 3 metus ir esi virs 21 gali, tik drauge turi provisional issiimti, uzklijuok L ir pirmyn
leidimo nereikia.
Tai jei mb turi normalias teses, o as provisional nereikia papildomai drausti, kad galetu mokyti?
QUOTE(IceDragon @ 2009 08 29, 15:10)
Tai jei mb turi normalias teses, o as provisional nereikia papildomai drausti, kad galetu mokyti?

Tave turi aprausti kaip antra vairuotoja ant tos masinos,nekainuoja daug (dabar nepamenu kiek)
QUOTE(samand1s @ 2009 08 29, 11:47)
Tave turi aprausti kaip antra vairuotoja ant tos masinos,nekainuoja daug (dabar nepamenu kiek)
Dekui...
Dabar reik galvot ar bus laiko mokytis ateinancius metus..
nejaugi niekas nebevazineja?
as va vakar pirma kart kaimo keliais vazinejau,visai kaip amerikietiskais kalneliais
as va vakar pirma kart kaimo keliais vazinejau,visai kaip amerikietiskais kalneliais
Sugalvojau kad ir man reiketu issilaikyti teises
, bet nuo ko pradeti? Tikriausiai nuo mokymosi? Reikes uzsisakyti diskus. O kas paskui? Provisional seniausiai turiu
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 09 09, 13:46)
Sugalvojau kad ir man reiketu issilaikyti teises
, bet nuo ko pradeti? Tikriausiai nuo mokymosi? Reikes uzsisakyti diskus. O kas paskui? Provisional seniausiai turiu 
Labukas. As irgi dar tik pradedu mokytis, tai nusipirkau diska ir dar testu knyga (nes mano anglu k.zinios ne pacios geriausios, ypac kas liecia vairavima, tai knygoj galesiu zymetis nezinomu zodziu vertimus, kad butu lengviau)......
O del to provisional, gal gali papasakoti placiau, kaip jas issiimti? Teko su viena pazyst. apie tai kalbeti, bet laikas spaude, todel nespejau visko isklausineti