Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

Nu va atvazinejau 1,5 val thumbup.gif labai patiko bigsmile.gif vazinejom pirmyn atgal,bet buvo liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 27, 22:43)
Nu va atvazinejau 1,5 val thumbup.gif labai patiko bigsmile.gif vazinejom pirmyn atgal,bet buvo liuks thumbup.gif

smagu, saunuole thumbup.gif kaip instruktore(lygtai rasei, kad moteris) mirksiukas.gif patiko??
Atsakyti
aha,moteris.pasirode labai maloni,ir apie save papasakojo.man daznai liezuvis pinasi kalbant angliskai,tai mazai kalbejau.jauciu kaip meme pasirodziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 08 27, 20:37)
aha,moteris.pasirode labai maloni,ir apie save papasakojo.man daznai liezuvis pinasi kalbant angliskai,tai mazai kalbejau.jauciu kaip meme pasirodziau blush2.gif

sveika 4u.gif o ar galima jaigu as ant savo masinos uzsiklijuociau ta L raide ir mokinciau vaziuot savo drauge? blush2.gif ar reikia kazkokio tai leidimo ar panasei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijoze29 @ 2009 08 29, 08:30)
sveika 4u.gif  o ar galima jaigu as ant savo masinos uzsiklijuociau ta L raide ir mokinciau vaziuot savo drauge? blush2.gif ar reikia kazkokio tai leidimo ar panasei? ax.gif

jei tu turi pilnas teises bent 3 metus ir esi virs 21 gali, tik drauge turi provisional issiimti, uzklijuok L ir pirmyn mirksiukas.gif leidimo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 08 29, 06:46)
jei tu turi pilnas teises bent 3 metus ir esi virs 21 gali, tik drauge turi provisional issiimti, uzklijuok L ir pirmyn mirksiukas.gif leidimo nereikia.

Tai jei mb turi normalias teses, o as provisional nereikia papildomai drausti, kad galetu mokyti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2009 08 29, 15:10)
Tai jei mb turi normalias teses, o as provisional nereikia papildomai drausti, kad galetu mokyti? 4u.gif  4u.gif

Tave turi aprausti kaip antra vairuotoja ant tos masinos,nekainuoja daug (dabar nepamenu kiek)
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 08 29, 11:47)
Tave turi aprausti kaip antra vairuotoja ant tos masinos,nekainuoja daug (dabar nepamenu kiek)

Dekui... 4u.gif
Dabar reik galvot ar bus laiko mokytis ateinancius metus.. rolleyes.gif
Atsakyti
nejaugi niekas nebevazineja? ax.gif
as va vakar pirma kart kaimo keliais vazinejau,visai kaip amerikietiskais kalneliais doh.gif
Atsakyti
laba, kokiais dar kaimo biggrin.gif Sunkeliais? nu mums tokiais neteko lotuliukas.gif ar tu kaimo keliais single cariageways vadini biggrin.gif
man testas po savaites, jau dabar vidurius suka unsure.gif jau kaip noriu, jau kaip noriu islaikyt doh.gif kad tik nesprogciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sugalvojau kad ir man reiketu issilaikyti teises ax.gif , bet nuo ko pradeti? Tikriausiai nuo mokymosi? Reikes uzsisakyti diskus. O kas paskui? Provisional seniausiai turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 09 09, 13:46)
Sugalvojau kad ir man reiketu issilaikyti teises  ax.gif , bet nuo ko pradeti? Tikriausiai nuo mokymosi? Reikes uzsisakyti diskus. O kas paskui? Provisional seniausiai turiu  ax.gif

Labukas. As irgi dar tik pradedu mokytis, tai nusipirkau diska ir dar testu knyga (nes mano anglu k.zinios ne pacios geriausios, ypac kas liecia vairavima, tai knygoj galesiu zymetis nezinomu zodziu vertimus, kad butu lengviau)......

O del to provisional, gal gali papasakoti placiau, kaip jas issiimti? Teko su viena pazyst. apie tai kalbeti, bet laikas spaude, todel nespejau visko isklausineti ax.gif
Atsakyti