Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(premium @ 2009 09 09, 10:05)
laba, kokiais dar kaimo biggrin.gif Sunkeliais? nu mums tokiais neteko lotuliukas.gif ar tu kaimo keliais single cariageways vadini biggrin.gif
man testas po savaites, jau dabar vidurius suka unsure.gif jau kaip noriu, jau kaip noriu islaikyt doh.gif kad tik nesprogciau lotuliukas.gif

tikriausiai,kad single cariageway ten g.gif aplink tik runkeliai ir laukai tresti meslu lotuliukas.gif
nepergyvenk taip,islaikysi,niekur desies lotuliukas.gif
as jau ziedus siandien ismokau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 09 09, 17:21)
Labukas. As irgi dar tik pradedu mokytis, tai nusipirkau diska ir dar testu knyga (nes mano anglu k.zinios ne pacios geriausios, ypac kas liecia vairavima, tai knygoj galesiu zymetis nezinomu zodziu vertimus, kad butu lengviau)......

O del to provisional, gal gali papasakoti placiau, kaip jas issiimti? Teko su viena pazyst. apie tai kalbeti, bet laikas spaude, todel nespejau visko isklausineti  ax.gif

Paste anketos yra su paaikinumais kaip pildyti. Dariausi senai pries kokius 5 metus tai net nelabai ir prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 09 10, 22:24)
Paste anketos yra su paaikinumais kaip pildyti. Dariausi senai pries kokius 5 metus tai net nelabai ir prisimenu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
tiomama, cia http://www.direct.go...nce/DG_10012514 gali issiusti ir sumoketi internetu, tik paskui dar reikes atsispausdinti viena lapa, kad parasa padeti, prideti nuotrauka, ID arba pasa ir siusti, ten viskas aprasyta. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 09 10, 22:24)

Jei neklystu tai provisional tik 2 metus galioja, tad reikes per nauja susimoketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 09 11, 10:18)
Jei neklystu tai provisional tik 2 metus galioja, tad reikes per nauja susimoketi  ax.gif

provisional 10 metu isduoda, gal sumaisei su teorijos testu, nes jis 2 metus galioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 09 11, 11:18)
Jei neklystu tai provisional tik 2 metus galioja, tad reikes per nauja susimoketi  ax.gif

Tai kad galiojimas 10 metu ax.gif o kiekviena karta keiciau del adreso (nes delto ir dariausi kaip adreso patvirtinima) tai bent mano glioja iki 2017m
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 09 11, 10:56)
provisional 10 metu isduoda, gal sumaisei su teorijos testu, nes jis 2 metus galioja mirksiukas.gif

sumaisiau blush2.gif
Atsakyti
na PREMIUM kaip egzaminas praejo? 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kad paklausei. Neislaikiau doh.gif su mazom foult buciau prasisukusi, bet padariau viena didele - man liepe sukti i desine uz ziedo, o as kaip vaziavau kaire juosta, taip ir likau joje doh.gif kai atsiminiau, kad reikia gi man i DESINE, jau buvo per velu persirikiuot ir sukau is kaires verysad.gif durna, geriau buciau tiesiai nuvaziavus, bent nebutu gal uzkaites uz klaida ir buciau praslydus verysad.gif pikciausia, kad is vakaro vazinejau pusantros val., ir pries testa dar valanda ir nebuvo tokiu nesamoniu, o cia taip kvailai padariau blush2.gif zodziu, nereikia svajot ir vepsot lotuliukas.gif kita uzsibookinau spalio 6, bandysiu vel smile.gif gal jau nebebus taip baisu.

Kaip tau sekasi mokintis?
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 09 16, 21:10)
Aciu, kad paklausei. Neislaikiau doh.gif su mazom foult buciau prasisukusi, bet padariau viena didele - man liepe sukti i desine uz ziedo, o as kaip vaziavau kaire juosta, taip ir likau joje doh.gif kai atsiminiau, kad reikia gi man i DESINE, jau buvo per velu persirikiuot ir sukau is kaires verysad.gif durna, geriau buciau tiesiai nuvaziavus, bent nebutu gal uzkaites uz klaida ir buciau praslydus verysad.gif pikciausia, kad is vakaro vazinejau pusantros val., ir pries testa dar valanda ir nebuvo tokiu nesamoniu, o cia taip kvailai padariau blush2.gif  zodziu, nereikia svajot ir vepsot lotuliukas.gif kita uzsibookinau spalio 6, bandysiu vel smile.gif gal jau nebebus taip baisu.

Kaip tau sekasi mokintis?

labux smile.gif
gaila kad neislaikei egzamino verysad.gif se tau balioncika 4u.gif kita kart tikrai islaikysi mirksiukas.gif
as sugalvojau irgi prisijungti i jusu temele,dar tik apie 12 pamoku turejau,o teorijos tai isvis nesimokiau dar...kazkaip neprisiruosiu vis nors jau reiketu.
Atsakyti
tikrai gaila,kad neislaikei verysad.gif bet nieko,kita syki butinai pasiseks 4u.gif
man tai nesiseka sukti i kaire ir per placiai aplenkiu masinas.kita pamoka jau pati vaziusiu iki namu doh.gif baisu...
Papildyta:
smile.gif+2009 09 17, 12:30-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 09 17, 12:30)
labux smile.gif
gaila kad neislaikei egzamino verysad.gif se tau balioncika 4u.gif kita kart tikrai islaikysi mirksiukas.gif
as sugalvojau irgi prisijungti  i jusu temele,dar tik apie 12 pamoku turejau,o teorijos tai isvis nesimokiau dar...kazkaip neprisiruosiu vis nors jau reiketu.

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
kaip tau sekasi vazinet?nesusikauscius?as tai pastoviai isitempus,paskui kraujas is nosies bega doh.gif
Atsakyti