Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(vikusia21 @ 2009 10 16, 18:35)
ismokau 3 point turn ar kaip ten vadinasi doh.gif visai normaliai pravaziavau thumbup.gif
ar dar kas vazineja? verysad.gif

cia gal turi omeny kur gatveje reikia apsisukti????
as siuo metu vis dar tuos visus manevrus vis kartoju.kartai gerai iseina-kartais nelabai doh.gif o jau kely ir ant sankryzu tu visu jau normaliai vaziuojasi thumbup.gif
kazkaip reikia teorija ismokti iki galo ir hazardus tuos.. ax.gif bet kad vis laiko nera
Atsakyti
jo jo tas ir yra drinks_cheers.gif iki sian turejau baime sustoti,bet kai manevrus pradejau mokintis,tai laisviau jauciuos blush2.gif
kai jausi,kad gali laikyti praktikos egzamina tada ir laikyk teorija g.gif
jei nebuciau islaikius taip ir daryciau 4u.gif
as sian ant ziedo vos i autobusa neisipaisiau doh.gif gerai,kad instruktore greit reaguoja thumbup.gif
Atsakyti
sveikos - as irgi mokinuke
del teorijos egzmino - laikykites kuo greiciau. nes kol neissilaike tol praktinio bookinti negalima. pvz. dabar kad man uzsibookinti praktini - eile didele taio nebent gauciau sausio menesi (vakaru londonas)... tad kuo greiciau reikia laikytis teorini, kad paskui pasirengus praktiniam nereiktu vezioti instruktoriaus bereikalo ir pinigelius krapstyti is kisenes sau.
Man sekasi neblogai paraleninis parkavimas, apsisukimas ant kelio ir atbula ivaziavimas i kita kelia. Bet paskavimas tarp dvieju liniju - tai koazkokz kosmaras.... nu mazu kaip nors tai iveiksiu. O jus pacios mokotes su pazystamai - draugu ar tai seimos nariais, ar tik su instruktoriumi.

sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(graziukas @ 2009 10 21, 08:14)
O jus pacios mokotes su pazystamai - draugu ar tai seimos nariais, ar tik su instruktoriumi.

sekmes visoms

kiek mazdaug kainuoja issilaikyti teises?
Atsakyti
QUOTE(graziukas @ 2009 10 21, 08:14)
sveikos - as irgi mokinuke
del teorijos egzmino - laikykites kuo greiciau. nes kol neissilaike tol praktinio bookinti negalima. pvz. dabar kad man uzsibookinti praktini - eile didele taio nebent gauciau sausio menesi (vakaru londonas)... tad kuo greiciau reikia laikytis teorini, kad paskui pasirengus praktiniam nereiktu vezioti instruktoriaus bereikalo ir pinigelius krapstyti is kisenes sau.
Man sekasi neblogai paraleninis parkavimas, apsisukimas ant kelio ir atbula ivaziavimas i kita kelia. Bet paskavimas tarp dvieju liniju - tai koazkokz kosmaras.... nu mazu kaip nors tai iveiksiu. O jus pacios mokotes su pazystamai - draugu ar tai seimos nariais, ar tik su instruktoriumi.

sekmes visoms

sheip gi daug tu centru yra, paziurek gerai visus aplinkinius, tikrai manau rasi ir greiciau. O jeigu gerai vairuoji, tai nera skirtumo kur ta testa laikytis, gali ir toki susirasti, kur vos ne kita diena gali laikyti, jeigu reikia teisiu skubiai mirksiukas.gif

QUOTE(funnygirl @ 2009 10 21, 20:41)

Nera apibreztos kainos. Priklauso nuo kiekvieno individualaus pasiruoshimo, imlumo ir salygu. Jeigu turi kas tave gali ishmokinti vairuoti ir paruoshti egzaminui ish artimuju tarpo, tai gali tada ishviso nieko nemoketi. Tik uz egzaminus. Ir jeigu nori gali ir egzamina laikyti su sava mashina. Cia viskas yra daug paprasciau. Vieni moka tukstanti, kiti shimta.. ivairiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(funnygirl @ 2009 10 21, 22:41)

kainos sities ivairios - kadangi su artimaisiais nesimokinu, o tik su instruktorium tai jau sumokejau 420svar. ir manau dar tiek reikes isleisti. plius vairavimo medziaga 45-50 svar. plius teorinio egzamino 35svar. berods ir dar plius praktinio egzamino kaina (?nezinau kiek tai kainuoja). Manau dar koki menesi apsidrausti seimos masina ant saves, kad vyras galetu pamokinti - tad menesio kaina musu masinai ant mano teisiu apie 60-75 svarai menesiui.

tikiuosi vaizda susidarei, kiek visa tai gali kainuoti

o del praktinio egzmino - net ziurint i visus aplinkinius centrus - eiliu yra kaip 6 sav. minimum eiles. aisku busiu labai lucky jei rasiu canceled appointment - kuris man tiktu. Bet kadangi tik sestadieni galiu imti egzamina - tad zymiai sudetingisau=(
Atsakyti
Sveikos visos
As kaip tik laikaus teises.Teorija islaikiau is pirmo karto.Tikrai nebuvo sunku,nors labai bijojau,nes nebuvo kada zmoniskai pasiruost-is Kanaru tiesiai i egzamina ax.gif Tie filmukai per egzamina buna grubesni-is kart klaidos matos.O dar draugas pamokino-spausk pele tada,kada realiai stabdytus.Pataikiau puikiai bigsmile.gif
Po teorijos reikia is kart uzsisakyt praktika.As to nepadariau ir tikrai dar pora menesiuku mokejau instruktoriui uz pasivazinejimus ir nieko nemokinimus...
Praktikos is pirmo kart neislaikiau par ta pati savo instruktoriu-rusas Piotr.Mano egzas buvo 10.14,susitarem susitikt 9,kad dar prasivaziuot.Ir jis nepasirode blink.gif Praskambinau 30 kartu jam,nekelia ragelio blink.gif Paskui pats apie 10 pasirode-girtas blink.gif O as jau tiek susinervinus,nes nezinau,nei kur jis,nei kada ateis,rankos kojos dreba,prablioviau visa valanda.Tai koks dar vaziavimas-nepriparkavau atbulom masinos net is 2 kartu doh.gif

Dabar 29 antra kart laikysiu.Pasiemiau moteri instruktore-ji stebis kaip as is pirmo kart neislaikiau,atseit labai gerai vaziuoju.Bet su ja vaziavau tik 2 kartus,pasirodo ji isvyksta butent per mano egza.Teko vel ieskotis.Pasiemiau babaju-buvusi egzaminatoriu,dabar dirba paprastu instruktorium(atsei sirdi jam skauda kai reikia pasakyt kad neislaiko kas)
Nu nepavaziuoju su juo visiskai blink.gif To nepadariau,ano nepadariau,i ta nepaziurejau,nelaiku perjungiau,nelaiku sustojau...Jau nervai nebelaiko blink.gif Nors gal gerai-mokina taip,kaip reikalauja per pati egza...Nu bus matyt...
Atsakyti
Nu, Giega, tavo ir istorija su tuo Piotru blink.gif
Nesinervuok, kad kabinejasi dabartinis instruktorius, man vaziavimas 28ta, o su instruktore tai ishviso tik 5 kartus vaziavau, dar pirmadieni ziuresim, kas cia bus. Sava instruktore nesiskundziu, bet irgi, tai ten nepaziurejau, tai ne ta begi pasirinkau, tai tas, tai anas... man ishviso sunku visad adaptuotis po ilgos pertraukos buna, nes musu mashina didele su dideliu varikliu ir dar dyzelis, ir vaziavimas ir visi tie begiu keitimai visai kitaip, nei kad mayciam benzinu varovam mashinuke, tai ash irgi kartais gryba supjaunu. Bet svarbiausia tik nesinervuot, nes ish tu nervu visos klaidos ir buna. O maniuvrai, tai svarbiausia letai viska daryk, ziopsok aplinui milijona kartu ir pavyks tongue.gif mirksiukas.gif
Na zodziu, sekmes tau egzamine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yummy_Mummy: 22 spalio 2009 - 18:33
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 10 22, 17:32)

Sekmes ir tau-tu pirmesne laikysi 4u.gif Pasigirk is kart,kai tik grisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 10 22, 21:49)
Sekmes ir tau-tu pirmesne laikysi 4u.gif Pasigirk is kart,kai tik grisi 4u.gif

Pasigirsiu, jeigu bus kuo girtis tongue.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yummy_Mummy: 22 spalio 2009 - 23:33
sveikos vairuotojos bye1.gif
na va jau 20 valandeliu atvazinejau,o galo dar nematyt.manevrai mane uzknisa,kiekviena kart lyg is naujo juos mokinciausi doh.gif pamirstu per savaite kas kaip kada blush2.gif hazardu klipukai irgi grybas.....tiesa dar nedaug as ten juos ziurejau,bet vistiek sh.... frusty.gif tikiuosi jums sekasi geriau wink.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 24, 11:01-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 10 24, 11:01)
sveikos vairuotojos bye1.gif
na va jau 20 valandeliu atvazinejau,o galo dar nematyt.manevrai mane uzknisa,kiekviena kart  lyg is naujo juos mokinciausi doh.gif pamirstu per savaite kas kaip kada blush2.gif  hazardu klipukai irgi grybas.....tiesa dar nedaug as ten juos ziurejau,bet vistiek sh.... frusty.gif tikiuosi jums sekasi geriau wink.gif

Hazard klipukus pabandyk spaust pele tada,kai tau atrodo kad stabdytum masina.Per egza jie tikrai gerokai grubesni,is kart pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti