Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(giega @ 2009 10 24, 12:33)
Hazard klipukus pabandyk spaust pele tada,kai tau atrodo kad stabdytum masina.Per egza jie tikrai gerokai grubesni,is kart pamatysi mirksiukas.gif

aciu uz patarima,bandysiu mirksiukas.gif
na jei grubesni ir aiskesni per egza tada liux thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,as ir uk teises laikiau,as high wycombe laikiau,taiva uztruko man apie 8 menesiukus,teorija islaikiau is pirmo karto ir nelabai mokydamasi,kazkodel man tai pasirode labai lengva,o vaziavim tik is trecio karto,bet kai laikiau buvo mano gimtadienis,ir kai pasake kad islaikiau,tai buvo pati geriausia dovana,vazineju dabar esu labai patenkinta.neseniai lt buvau,zinokit toj pusej nemoku vaziuot,bijau,aisku jei reketu grizti su visam turbut priprasciau smile.gif
Atsakyti
Laba. jungiuosi ir as prie jusu burio smile.gif issiunciau paste dokumentus gauti laikinom teisem, uzisakiau teorija. tai dabar sulaukiu ir kimbu i mokslus smile.gif
Atsakyti
Neislaikiau verysad.gif
Net tas egzaminatorius sake kad vaziuoju puikiai,ale vienoj vietoj labai arti stovincios masinos pravaziavau.Jis net vaira man pasuko blink.gif Ir uzskaite kaip sunkia klaida verysad.gif Ir tos vienos klaidos pakako kad neislaikyciau doh.gif
Uzsissakiau nauja egza-vasario 9d blink.gif
Bandau susirast anksciau ka nors ax.gif
Atsakyti
Giega, vargshele tu, man vakar tas pats buvo verysad.gif
Nors ir pasitaike man vienas ish sunkiausiu marshrutu vakar, ziauriai kalnuotas kelias, net visus maniuvrus teko tai pakalnej, tai priesh kalna daryti, bet pravaziavau palyginus normaliai su 8 minor ir likus max 3 min iki testo pabaigos, nzn kas man susishviete, bet kazkokius zenklus nusitrynusius ant kelio pamaciau ir kazkodel pagalvojau, kad ten stop linija prie shviesaforo ir kaip variau ant stabdziu, nes raudona uzsidege.. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu zodziu vos visi neishlekem per langa, ir vos busiukas uz musu vaziaves man i subine nepabuciovo. O ten nieko nebuvo ishviso pasirodo, ir sustojau ash kokia 5 metrais anksciau, nei kad reikejo. Zodziu, shitos klaidos, jau negalejo uzskaityti, kaip minor, ir gavau serious doh.gif Nu blyn, vakar tokia nuotaika buvo, kad nors ink ir nusishauk doh.gif Itampa ir nervai padare savo verysad.gif
O dabar tai man irgi tik sausio gale tam paciam centre vietu yra doh.gif Tai zodziu jau nzn kada ash tas teises ishsilaikysiu, nes esu nestuke.gif ir gimdyti laikas man tokiu laiku bus unsure.gif Bandysiu tikriausiai laikyti toli uz Londono, jeigu tik vietu kur nors atrasiu.
Sekmes, merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Norejau jusu paklausti,o jei teises Lt islaikytos ir atvaziavusi cia noriu vazinet,ar reikia pirmais dvejais metais (cia kaip LT) koki nors skiriamaji zenkla uzsidet(na kaip LT klevo lapa) 4u.gif
Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiux @ 2009 10 29, 18:09)
Sveikos merginos 4u.gif Norejau jusu paklausti,o jei teises  Lt islaikytos ir atvaziavusi cia noriu vazinet,ar reikia pirmais dvejais metais (cia kaip LT) koki nors skiriamaji zenkla uzsidet(na kaip LT klevo lapa) 4u.gif
Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif

P raide uzsideda.Kokiam laikui tikssliai nepasakysiu,bet tikrai neilgai,tikrai ne 2 metus.Jei teises ka tik issilaikei ar siaip nejauku vaziuot kita puse,gali uzsidet ta P raide-matys kad naujoke vaziuoja...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 10 30, 13:24)
P raide uzsideda.Kokiam laikui tikssliai nepasakysiu,bet tikrai neilgai,tikrai ne 2 metus.Jei teises ka tik issilaikei ar siaip nejauku vaziuot kita puse,gali uzsidet ta P raide-matys kad naujoke vaziuoja...

4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 10 29, 13:25)
Neislaikiau verysad.gif

QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 10 29, 14:41)
Giega, vargshele tu, man vakar tas pats buvo verysad.gif

sveikos, neliudekit, likimo drauges biggrin.gif oi kaip as jus suprantu, jau 2kart tai patyriau, man tik gal geriau, nes perlaikyt po 3-4 savaiciu galiu gaut, tikrai keliu menesiu nereikia laukti. Zinau kaip bua liudna ir pikta ant saves, kad kokia nesamone padarai, bet reik tiket, kad tai tik i gera, kaip zenklas, kad dar reikia pasipraktikuot, nors tos praktikos igysim tik paskui jau vazinedamos tiek ir tiek, nu bet reikia save kazkaip paguost smile.gif siandien tik grizau is LT, tai kibsiu vel mokytis aktyviai ir 16 lapkr vel einu, tikiuosi, trecias kartas nemeluos unsure.gif Blyn, vel viska kartotis doh.gif nes paskutini karta prie vairo sedejau pries menesi beveik.
Sigitute, sveika prisijungus mirksiukas.gif

del tos P raides, tai kiek skaiciau, lyg 2 metus rekomenduojama, bet neprivaloma, savo nuoziura, kaip jauti, nori anksciau ta zenkla nusiimi, nori su juo vazineji.
Atsakyti
Premium, sekmes ir tau 4u.gif Pora valandeliu pavazinesi ir vel viskas atgal sugrish mirksiukas.gif O jus mashinos neturit, su savishke su L raide pavazinetum.. g.gif Ash tai vos ne kasdien kur nors su L raide sukinejuos, ka nors vis pasitupdau i pashone ax.gif
Vat kaip tik nesenai shiandien, pasitikrinau tas vaziavimo datas ir radau viena cancellation uz menesiuko, tai ishkart net negalvodama pasikeiciau thumbup.gif Reik ziuret dabar kito instruktoriaus su normalesne mashina egzaminui.. Gal kas nors mokosi su nauju Peugeot 207 bigsmile.gif Radau viena ne super brangininka, bet kazkaip ziurint i mashina, atrodo, kad ne koks matomumas ish vidaus per galini ir galinius shoninius langus.. Gal kas vairuojat..???

O del P raides, merginos jau atsake.. jeigu nori dediesi, jeigu nori ne - tavo pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yummy_Mummy: 30 spalio 2009 - 21:42
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 10 30, 20:39)
Premium, sekmes ir tau 4u.gif  Pora valandeliu pavazinesi ir vel viskas atgal sugrish mirksiukas.gif  O jus mashinos neturit, su savishke su L raide pavazinetum..  g.gif  Ash tai vos ne kasdien kur nors su L raide sukinejuos, ka nors vis pasitupdau i pashone ax.gif
Vat kaip tik nesenai shiandien, pasitikrinau tas vaziavimo datas ir radau viena cancellation uz menesiuko, tai ishkart net negalvodama pasikeiciau thumbup.gif  Reik ziuret dabar kito instruktoriaus su normalesne mashina egzaminui.. Gal kas nors mokosi su nauju Peugeot 207 bigsmile.gif Radau viena ne super brangininka, bet kazkaip ziurint i mashina, atrodo, kad ne koks matomumas ish vidaus per galini ir galinius shoninius langus.. Gal kas vairuojat..???

O del P raides, merginos jau atsake.. jeigu nori dediesi, jeigu nori ne - tavo pasirinkimas mirksiukas.gif

Kuriam raj gyveni?Jei kur rytuose galiu duot to savo babajaus nr.Jis buves egzaminatorius tai tikrai neblogai mokina.labai gailiuos kad taip velai ji susiradau.Jis su citruenu vazineja,kazkuo i peza panasi masinike g.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 10 30, 21:06)
Kuriam raj gyveni?Jei kur rytuose galiu duot to savo babajaus nr.Jis buves egzaminatorius tai tikrai neblogai mokina.labai gailiuos kad taip velai ji susiradau.Jis su citruenu vazineja,kazkuo i peza panasi masinike g.gif

Dekui, Giega, bet ash pietuose gyvenu, nemazas kelio gabaliukas iki rytu mirksiukas.gif O sheip noriu instruktoriaus cia aplinkui, kuris dar ir gerai egzaminu marshrutus zino... Instruktore mano normaliai, bet ji tik su ruzavu sertifikatu, noriu labaiu patyrusio - su zaliu, kad pora val pavazinet su juo, ir kad mashina didesne ir naujesne turetu.. nes pilvas tai auga, kazkaip nesinori, kad atrodytu egzaminatoriui, jog vos i mashynke telpu tongue.gif
Atsakyti