QUOTE(giega @ 2009 10 30, 22:20)
O cia

leidzia laikyt egza?Lt bent jau anksciau tai neleisdavo,kad kokia nelaime neatsitiktu,ar is nervu kokio persileidimo nebutu(tfu,tfu,tfu)
leidzia, jug pati teorija laikei, nebuvo nieko uzsiminta

Tik tiek, kad egzaminatorius paprastai neprasho emergency stop daryti del to ir tiek.. Bet, kad nervu kainuoja, tai tikra tiesa
QUOTE(premium @ 2009 10 30, 22:38)
yummy mummy, as su peugeot 207 mokausi. is pradziu vazinejau su sena, ford fiesta, bet vasara instruktorius masina pasikeite i sita, man is karto su ja labai smagu vazineti buvo, nu nzn, jokio nepatogumo nejauciau, man tai faina masinyte. o siaip vazineti be instruktoriaus tai neturiu galimybes, nes mb irgi teisiu dar neturi, tai automatiskai ir masinos neturim, jei turetumem, ir butu kas su stazu prie sono, kita kalba butu, o dabar tik su instruktorium ir niekuo daugiau negaliu vazinet.
Oi dekui, Premium

Ash viduj dar nesedejau, bet tikiu, kad visitek bus panashei, nes mes irgi peugeot turim, tik kad kita modeli. O 207 man ish nuotrauku pasirode, kazkaip galiniai langai mazi, bet gal cia ash jau tik ishsigalvoju.
Kad nera su kuo papildomai pavairuoti, tai tikrai sunkiau, bet nors TB bus lengviau teises laikytis, kai jau tu vairuosi ir mashinuka turesit