Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 10 30, 23:21)
Dekui, Giega, bet ash pietuose gyvenu, nemazas kelio gabaliukas iki rytu mirksiukas.gif  O sheip noriu instruktoriaus cia aplinkui, kuris dar ir gerai egzaminu marshrutus zino... Instruktore mano normaliai, bet ji tik su ruzavu sertifikatu, noriu labaiu patyrusio - su zaliu, kad pora val pavazinet su juo, ir kad  mashina didesne ir naujesne turetu.. nes pilvas tai auga, kazkaip nesinori, kad atrodytu egzaminatoriui, jog vos i mashynke telpu tongue.gif

o kur pietuose gyveni? gal savo galesiu pasiulyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2009 10 30, 21:34)
o kur pietuose gyveni? gal savo galesiu pasiulyti  ax.gif

ash Anerley, o tavo instruktorius kokius rajonus dengia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yummy_Mummy: 30 spalio 2009 - 22:45
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 10 30, 21:21)
Dekui, Giega, bet ash pietuose gyvenu, nemazas kelio gabaliukas iki rytu mirksiukas.gif  O sheip noriu instruktoriaus cia aplinkui, kuris dar ir gerai egzaminu marshrutus zino... Instruktore mano normaliai, bet ji tik su ruzavu sertifikatu, noriu labaiu patyrusio - su zaliu, kad pora val pavazinet su juo, ir kad  mashina didesne ir naujesne turetu.. nes pilvas tai auga, kazkaip nesinori, kad atrodytu egzaminatoriui, jog vos i mashynke telpu tongue.gif

O cia nestuke.gif leidzia laikyt egza?Lt bent jau anksciau tai neleisdavo,kad kokia nelaime neatsitiktu,ar is nervu kokio persileidimo nebutu(tfu,tfu,tfu)
Atsakyti
yummy mummy, as su peugeot 207 mokausi. is pradziu vazinejau su sena, ford fiesta, bet vasara instruktorius masina pasikeite i sita, man is karto su ja labai smagu vazineti buvo, nu nzn, jokio nepatogumo nejauciau, man tai faina masinyte. o siaip vazineti be instruktoriaus tai neturiu galimybes, nes mb irgi teisiu dar neturi, tai automatiskai ir masinos neturim, jei turetumem, ir butu kas su stazu prie sono, kita kalba butu, o dabar tik su instruktorium ir niekuo daugiau negaliu vazinet.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 10 30, 22:20)
O cia  nestuke.gif leidzia laikyt egza?Lt bent jau anksciau tai neleisdavo,kad kokia nelaime neatsitiktu,ar is nervu kokio persileidimo nebutu(tfu,tfu,tfu)

leidzia, jug pati teorija laikei, nebuvo nieko uzsiminta g.gif Tik tiek, kad egzaminatorius paprastai neprasho emergency stop daryti del to ir tiek.. Bet, kad nervu kainuoja, tai tikra tiesa rolleyes.gif

QUOTE(premium @ 2009 10 30, 22:38)
yummy mummy, as su peugeot 207 mokausi. is pradziu vazinejau su sena, ford fiesta, bet vasara instruktorius masina pasikeite i sita, man is karto su ja labai smagu vazineti buvo, nu nzn, jokio nepatogumo nejauciau, man tai faina masinyte. o siaip vazineti be instruktoriaus tai neturiu galimybes, nes mb irgi teisiu dar neturi, tai automatiskai ir masinos neturim, jei turetumem, ir butu kas su stazu prie sono, kita kalba butu, o dabar tik su instruktorium ir niekuo daugiau negaliu vazinet.

Oi dekui, Premium mirksiukas.gif Ash viduj dar nesedejau, bet tikiu, kad visitek bus panashei, nes mes irgi peugeot turim, tik kad kita modeli. O 207 man ish nuotrauku pasirode, kazkaip galiniai langai mazi, bet gal cia ash jau tik ishsigalvoju.
Kad nera su kuo papildomai pavairuoti, tai tikrai sunkiau, bet nors TB bus lengviau teises laikytis, kai jau tu vairuosi ir mashinuka turesit biggrin.gif
Atsakyti
Mes nors ir masina turim,as vistiek nevazineju su ja.Musu didele,septynviete.Peugeut 807.O ir mb neisramiuju,jei ka netaip padarau-klykia doh.gif
Atsakyti
labas mamytes
as pradedancioji , zalia visiskai sioje temoje. Nusipirkau siandien disja DSA ir pasieiau knygute Highway code. Ar jus pirkot ta stora knyga? man pasirode kad ten testu klausimai, pamaniau gal viskas diske bus.

Net nezinau kaip ir nuo ko pradet. Zenklu nemoku nieko nezinau, kazkaip ui nepradesi sprest is karto... Neaisku man visai
Atsakyti
sveika, kristinija, nieko, pradesi dometis ir tuoj viska zinosi. as tai knygu jokiu nepirkau, highway codas buvo diske, be to juk internete galima rasti, tai kiek pasiskaiciau, nes testuose ne viskas yra juk, o spresti testus gali ir is karto pradeti, kazka juk zinosi, ko ne, kita karta jau prisiminsi. testus spresti - pats lengviausias budas mokytis, bent jau man, o tu jau rinkis, kaip tau patogiau, knygoje juos spresti, ar kompiuteriu. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 11 04, 15:53)
sveika, kristinija, nieko, pradesi dometis ir tuoj viska zinosi. as tai knygu jokiu nepirkau, highway codas buvo diske, be to juk internete galima rasti, tai kiek pasiskaiciau, nes testuose ne viskas yra juk, o spresti testus gali ir is karto pradeti, kazka juk zinosi, ko ne, kita karta jau prisiminsi. testus spresti - pats lengviausias budas mokytis, bent jau man, o tu jau rinkis, kaip tau patogiau, knygoje juos spresti, ar kompiuteriu. Sekmes!

o kur yra kelio zenklai? testuose irgi ar kur? gavau diskus, bet dar ne viska issistudijavau - vaikuciai apsirgo, o ir mb siuo metu dirba. lauksiu iseiginiu ir pradesiu rimtai mokytis
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 11 04, 18:53)

aiaku,
na as maniau gal reikia ismokti teorija kazkokia kad bent suprasciau keliu eismo taisykles.... Bet gal ir gerai sakai spresi ir ieskosi atsakymu, nagrinesiuos kodel kaip kas ir kaip.

dekui labai uz atsakyma.
Papildyta:
QUOTE(Sigitute @ 2009 11 04, 22:04)
o kur yra kelio zenklai? testuose irgi ar kur? gavau diskus, bet dar ne viska issistudijavau - vaikuciai apsirgo, o ir mb siuo metu dirba. lauksiu iseiginiu ir pradesiu rimtai mokytis

disku neziurejau savo dar, bet knyguteje kur nusipirkau yra kelio zenklai. kainavo 2.50 mirksiukas.gif
jauciu patapsiu daznu sveciu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2009 11 04, 21:40)
aiaku,
na as maniau gal reikia ismokti teorija kazkokia kad bent suprasciau keliu eismo taisykles.... Bet gal ir gerai sakai  spresi ir ieskosi atsakymu, nagrinesiuos kodel kaip kas ir kaip.

dekui labai uz atsakyma.
Papildyta:

disku neziurejau savo dar, bet knyguteje kur nusipirkau yra kelio zenklai. kainavo 2.50  mirksiukas.gif
jauciu patapsiu daznu sveciu cia  biggrin.gif

aciu. siandien pasiziurejau ir is tikro radau. dabar mastau, gal nusipirkti ir man ta knygute. kazkaip labai sudetingai man mokytis per kompa. labiau pratusi as senaisiais budais is knygos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kristinija,man is pradziu taip pat viskas painu ir baisu atrode,pirkau didele knyga,bet priedo inete daug testu darydavau,tikrai geriausias budas mokintis,nes jei padarai klaida,kita kart jau prisiminsi,geriausia yra manau uzsibukint data testui tai tada tikrai susigriebi ir ismoksti,as teorija issilaikiau pries 2sav. is pirmo karto,tikrai nera sunku,neseniai pradejau vairuot su instruktore,vakar buvo tik antra pamoka,bet jau vazinejau ne tik salutinem bet ir pagrindinem gatvem,is pradziu labai bijojau,bet nera taip baisu kaip atrodo. ax.gif
Atsakyti