O siaip tai manau dbr tik sprestis bilietus ziurineti, ir gal nuo sausio uzsibukinti pas instruktore, nors gal dar bus per anksti..nes nelabai turiu kaiko mokintis
Bet man iz vairo uzsedimas atrodo kazkokia mistika, pora kartu tetis yra mokines kai buvau 14 kos... nei praktikos nieko, neisivaizduoju kiek man reikes pamoku kad as tik is vietos pajudeciau
O siaip tai manau dbr tik sprestis bilietus ziurineti, ir gal nuo sausio uzsibukinti pas instruktore, nors gal dar bus per anksti..nes nelabai turiu kaiko mokintis
tai kol tuos bilietus issispreisiu tai vargeo vakariene
QUOTE(kristinija @ 2009 11 05, 15:04)
Bet man iz vairo uzsedimas atrodo kazkokia mistika, pora kartu tetis yra mokines kai buvau 14 kos... nei praktikos nieko, neisivaizduoju kiek man reikes pamoku kad as tik is vietos pajudeciau
tai kol tuos bilietus issispreisiu tai vargeo vakariene 
Pabandysi ir nebebus mistika
O del instruktoriu,tai tu gali net ir dabar pradet vazinetis.Nebutina pries tai issilaikyt teorijos.As teorija issilaikiau bevazinejant.Aisku buvau perziurejus daug maz taisykles,zinojau daugmaz ka reiskia zenklai(aisku ne visi)O bevazinejant instruktorius paaiskins ir zenklu reiksmes ir sankryzas,ir ka pirmiau praleist ir net perejas.Cia uk yra 4 rusiu perejos
Sveikos busimos vairuotojos
As irgi ruosiuosi laikyt teises uk,kaip tik dabar pildau forma del mokinuko teisiu
Apsvieskit mane del tu testu,sakot klausimai lygiai tie patys kaip ir gnygose,bet tikriausiai reiktu pirkt tos pacios firmos su kure laikaisi teises>?
Ar kas laiket su LDC ?ACIU
QUOTE(Borkowa @ 2009 11 07, 10:57)
Sveikos busimos vairuotojos
As irgi ruosiuosi laikyt teises uk,kaip tik dabar pildau forma del mokinuko teisiu
Apsvieskit mane del tu testu,sakot klausimai lygiai tie patys kaip ir gnygose,bet tikriausiai reiktu pirkt tos pacios firmos su kure laikaisi teises>?
Ar kas laiket su LDC ?ACIU 
Klausimai visoj Britanijoj vieni tik ir laiko visi tik DSA (Driving Standarts Agency), jokio skirtumo kas tave mokina vairuoti
QUOTE(premium @ 2009 11 07, 17:56)
Klausimai visoj Britanijoj vieni tik ir laiko visi tik DSA (Driving Standarts Agency), jokio skirtumo kas tave mokina vairuoti 
Aisku...dekui
QUOTE(giega @ 2009 11 05, 18:40)
Pabandysi ir nebebus mistika
O del instruktoriu,tai tu gali net ir dabar pradet vazinetis.Nebutina pries tai issilaikyt teorijos.As teorija issilaikiau bevazinejant.Aisku buvau perziurejus daug maz taisykles,zinojau daugmaz ka reiskia zenklai(aisku ne visi)O bevazinejant instruktorius paaiskins ir zenklu reiksmes ir sankryzas,ir ka pirmiau praleist ir net perejas.Cia uk yra 4 rusiu perejos
sakai
QUOTE(kristinija @ 2009 11 12, 14:56)
sakai
as kazkaip be taisykliu nlb drsitu vaziuoti, ir MB pasake kol neismoksiu tol nemokins
skaitau ta knygute vakarais ir niekas nelenda i galva!
Miegas tik suima 
labux
sekmes mokantis
QUOTE(storulka
@ 2009 11 12, 18:37)
labux
as pradejau vazineti visai net teorijos neskaiciusi ir manau kad dauguma cia taip daro
ir ka...viskas normaliai einasi
juk supratima vistiek kazkoki turi apie zenklus ir tt.na bent jau as turejau vien is to kai salia vyro sedi masinoje kazkaip matai juos visalaika ir reiksmes savaime isimeni
sekmes mokantis
as irgi bandau teorija skaitytis,bet labai jau letai man ji einasi,o instruktorius kiekviena kart vis klausia ar jau uzsisakiau teorijos egza 
sekmes mokantis
tai uzsisakyk greiciau.Nes ir to teorijos testo reik kazkur 1-2 men laukti
QUOTE(giega @ 2009 11 12, 19:01)
tai uzsisakyk greiciau.Nes ir to teorijos testo reik kazkur 1-2 men laukti
O kai artes testas,bus stimulas greiciau ismokt 
na taip,teisi tu sakydama kad uzsisakius testa jau noriu-nenoriu turesiu mokintis
si vakara 4 kart bandziau mock testa...ir ka...visus kart islaikiau
ilindau i ta svetaine kur galima bookinti testuka,tai cia kur as gyvenu galima lapkricio pabaigai uzsisakyti laikyma
Premium,tau uz keliu dienu egzaminas
Vakar uzsisakiau L driving licences
Per kiek laiko jus gavot?
QUOTE(Borkowa @ 2009 11 13, 07:50)
as tai greit gavau,kiek pamenu per savaite
QUOTE(storulka
@ 2009 11 12, 23:40)
aha
QUOTE(Borkowa @ 2009 11 13, 08:50)
As tai nepamenu, bet man regis greitai, gal per 2 sav.