Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(Kristinuca @ 2010 03 18, 23:28)
Labutis. Jungiuosi i jusu gretas  4u.gif  pradejau laikytis teises ir as bet ne londone. Teorija issilaikiau , gan lengva ji is tikro.. liko pravaziavimas.. sestadieni pirma pamoka turesiu nors seip su draugu siek tiek pradejau vazinetis.. Skaiciau jusu komentarus ir labai dziaugiuosi kas jau issilaike tikiuosi ir mums taip pat pasiseks smile.gif

Liuks, papasakok kaip sekesi. Manes MB nemokina bijo vaziuot su manim i gatve doh.gif (nors labai ir neprasau, nes pas mus automatas tai susivelsiu paskui visiskai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 19 kovo 2010 - 13:28
Na nusipirkau intike diska ten viskas viskas buvo.. kainavo 10 svaru ir teorija ir quiz poto darai.. o veliau testai sprendies ir tiek, o kai nuejau i egza tai zodis i zodi tie patys klausimai kaip ir mokomajam.. ir dar diena pries namie sprendziaus tai daug tu paciu klausimu pakliuvo.. smile.gif is 50 kl 2 klaidos o hazard tai seip nelabai mokiausi nes ilgai trunka tai is 75- 49 taskai aj bet vaizdas blogas nelabai matesi man
Atsakyti
Kristinuca,
Kaip sekesi tavo pamoka?
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 03 19, 18:54)
Na nusipirkau intike diska ten viskas viskas buvo.. kainavo 10 svaru ir teorija ir quiz poto darai.. o veliau testai sprendies ir tiek, o kai nuejau i egza tai zodis i zodi tie patys klausimai kaip ir mokomajam.. ir dar diena pries namie sprendziaus tai daug tu paciu klausimu pakliuvo.. smile.gif is 50 kl 2 klaidos o hazard tai seip nelabai mokiausi nes ilgai trunka tai is 75- 49 taskai aj bet vaizdas blogas nelabai matesi man

Sveika prisijungusi 4u.gif nu gerai ir 49, kad as tik islaikyciau.. Mergai, vaikas mazas, nera kada mokintis, biski prisedu, bet nepakankamai, nu teorija sprendziu jau nedarydama klaidu, bet hazard, kai kuriu neperkirtu, nu zinokit, kiek internete dariau ar pas save klipukus kur po 14 iskart, tai islaikau as ta egza, nu kartais po 5 taskus klipukuose surenku, o kartais 0 blink.gif nes atseit biski per anksti pspaudziu, ir neikertu, kodel ten reikia butent tada spausti, jei jau as matau is tokiau ta hazard doh.gif Kad tik islaikyciau,liko tik dvi savaites unsure.gif

Mergaites nusipirkau va toki cd, kai mano DSA kompakto klipukai stabdo ( o ir tik 10 klipu ten), zinokit cia klipuku kiek daug, net 295 ir yra is ju mock testai padaryti, nu po 14, tai man labai patinka mokintis. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 23, 19:36)

Mergaites nusipirkau va toki cd, kai mano DSA kompakto klipukai stabdo ( o ir tik 10 klipu ten), zinokit cia klipuku kiek daug, net 295 ir yra is ju mock testai padaryti, nu po 14, tai man labai patinka mokintis. smile.gif
user posted image

As sita naudojau tai man tikrai padejo,nors geda sakyt teorija isilaikiau tik is 3 karto blush2.gif Klausimai budavo 50 is 50,o hazard arba 42 arba 43. smile.gif Turi tiksliai kada paspaust tuos hazard,nei per velai,nei per anksti.O tie klipukai,kurie yra tame cd,tuos pacius naudoja ir tikram egze.
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2010 03 24, 10:16)
As sita naudojau tai man tikrai padejo,nors geda sakyt teorija isilaikiau tik is 3 karto blush2.gif Klausimai budavo 50 is 50,o hazard arba 42 arba 43. smile.gif Turi tiksliai kada paspaust tuos hazard,nei per velai,nei per anksti.O tie klipukai,kurie yra tame cd,tuos pacius naudoja ir tikram egze.

Ane? Nu tai gerai labai tada, tik as prityngiu juos sprest, va kai namie spendziu, tai surinkus net ir 69 buvau blink.gif siaip virs 50 visada, bet zinai, kai reiks egzamine, tai kazin kaip bus g.gif

O as dar turiu klausima, kiek tu veliaveliu galima prispaust maximum? As vis kokias 6-7 prispaudziu..
Atsakyti
Na va ir as jau ta diska nusipirkau online uz 5 svarus, tikiuosi pagelbes. Dekui uz nuoroda.
O del veliaveliu man rodos kiek nori ju gali prispausti.
Papildyta:
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 23, 18:36)
Mergai, vaikas mazas, nera kada mokintis, biski prisedu, bet nepakankamai, nu teorija sprendziu jau nedarydama klaidu, bet hazard, kai kuriu neperkirtu, nu zi

bet tu saunuole be klaidu teorija varai...
as vis padarau po keleta. Na bet mama man atvaziuos tai savaite intensyviai pries egza pasedesiu ir tikiuosiu islaikysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 24 kovo 2010 - 13:55
QUOTE(kristinija @ 2010 03 24, 12:55)
bet tu saunuole be klaidu teorija varai...
as vis padarau po keleta. Na bet mama man atvaziuos tai savaite intensyviai pries egza pasedesiu ir tikiuosiu islaikysiu

Zuika ir tu be klaidu varysi, as zinok kasdien padarau po 1-2 mock testus is savo to naujo cd driving success, tai seniau ir as darydavau po kelias, db prasilauziau, bet zinai, kai reiks egzamine daryt, tai jauciu ir kinkos drebes, ir dantys barskes ir smegenai atsijungs.. hihihi.gif nu man dar 2 sav. liko, tai gal kaip nors..
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2010 03 22, 14:58)
Kristinuca,
Kaip sekesi tavo pamoka?

Oj visai gerai , sake perfect.. nors tikek jais .. siandien jau antra pamoka turejau 2 val tai mokemes posukius kada kaip sukt truputi ziedus pradejom.. bet seip visai nieko ir masina gera ir instruktorius uzfiksuoja klaidas ir einam kelis kartus kol suprantu viska smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 24, 13:52)
Zuika ir tu be klaidu varysi, as zinok kasdien padarau po 1-2 mock testus is savo to naujo cd driving success, tai seniau ir as darydavau po kelias, db prasilauziau, bet zinai, kai reiks egzamine daryt, tai jauciu ir kinkos drebes, ir dantys barskes ir smegenai atsijungs.. hihihi.gif nu man dar 2 sav. liko, tai gal kaip nors..

viskas bus gerai.. niekas ten nedrebes tikrai tik nereik galvot.. as ejau dar puikiai visko nemokedama bet visai nesijaudinau.. ir nzn kaip kitur bet kur laikiau tai ne grupem laiko testa o kiekvienas atskirai.. t.y. vieni ieina kiti iseina..tai man kazkaip jaukiau taip buvo, o klausimai zodis i zodi kaip mokomajam mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 03 24, 20:11)
viskas bus gerai.. niekas ten nedrebes tikrai tik nereik galvot.. as ejau dar puikiai visko nemokedama bet visai nesijaudinau..  ir nzn kaip kitur bet kur laikiau tai ne grupem laiko testa o kiekvienas atskirai.. t.y. vieni ieina kiti iseina..tai man kazkaip jaukiau taip buvo, o klausimai zodis i zodi kaip mokomajam mano smile.gif

Man zinok, nesvarbu, ar su grupe, ar vienai, kad tik greiciau, nes jau atsibodo man ta teorija.. doh.gif Kaip faina, kad jau vazineji, o kokia firma pasirinkai? As kol teorijos neissilaikiau, tai dar visai nesidomejau jokiom firmom.. irnesakyk.gif o reiketu istikro, nes atsaukineja cia tas pamokas, tai kol susiorganizuosi kazka..
Atsakyti
Mane irgi pagyre snd , sake jau daug geriau 4u.gif Ir pati jauciuosi siek tiek geriau. Nors streso tai uj dar vis.... As ziedus irgi dbr mokausi. Nu ir kas cia tu blynu tiek pripaise doh.gif sakes... Vieno niekaip neikirtau tai ir paise ant lapo ir islipom net is masinos doh.gif (nors pats aziausias ir aiskiausias turbut biggrin.gif
Tik pradejau daznai uzgesti ant sankryzu(sviesoforu) NU BLYN vis per greitai sankaba atleidziu, pirmomis pamokomis taip nebuvo, vis galvodavau kaip cia kiti uzgestas g.gif o dabar trauma man stovet ant sviesofo. unsure.gif
Mokytojai juokauju, sakau jauciuosi kaip siaubo flme, tyla, isikabinus viena ranka i vaira, kita i rankini, isitempus, akys ibestos i sviesofora ir laukiu geltonos sviesos. Kaip laukiu tos dienos kai juoksiuos is visu situ dalyku. cool.gif
Atsakyti
kristinija oi prisijuokiau is tavo aprasymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko tu ten nesi kaip siaubo filme, pagalvok ne tokios ir ne tokie issilaiko, issilaikysim ir mes 4u.gif Man irgi baisu sest cia uz vairo, labai keista atvirsciai bus vaziuot.. doh.gif ax.gif
Atsakyti