QUOTE(Kristinuca @ 2010 03 19, 18:54)
Na nusipirkau intike diska ten viskas viskas buvo.. kainavo 10 svaru ir teorija ir quiz poto darai.. o veliau testai sprendies ir tiek, o kai nuejau i egza tai zodis i zodi tie patys klausimai kaip ir mokomajam.. ir dar diena pries namie sprendziaus tai daug tu paciu klausimu pakliuvo..

is 50 kl 2 klaidos o hazard tai seip nelabai mokiausi nes ilgai trunka tai is 75- 49 taskai aj bet vaizdas blogas nelabai matesi man
Sveika prisijungusi

nu gerai ir 49, kad as tik islaikyciau.. Mergai, vaikas mazas, nera kada mokintis, biski prisedu, bet nepakankamai, nu teorija sprendziu jau nedarydama klaidu, bet hazard, kai kuriu neperkirtu, nu zinokit, kiek internete dariau ar pas save klipukus kur po 14 iskart, tai islaikau as ta egza, nu kartais po 5 taskus klipukuose surenku, o kartais 0

nes atseit biski per anksti pspaudziu, ir neikertu, kodel ten reikia butent tada spausti, jei jau as matau is tokiau ta hazard

Kad tik islaikyciau,liko tik dvi savaites
Mergaites nusipirkau va toki cd, kai mano DSA kompakto klipukai stabdo ( o ir tik 10 klipu ten), zinokit cia klipuku kiek daug, net 295 ir yra is ju mock testai padaryti, nu po 14, tai man labai patinka mokintis.