Na man del uzgesimo tfu tfu tfu nera problemu.. va ziedai nervina ypac tie mazieji.. nes turi grynai palei kaire vaziuot, ko kitos masinos nedaro ..
nu dar daug visokiausiu spragu yra bet jau laisviau kazkaip prie masinos baigiu priprast.. as nesirinkau jojiu AA ar RED radau dyzelis kad butu ir nedidele masina tai HIGHWAY issirinkau, nzn gal cia tik ten kur esu yra tokia mokykla.. bet jauciuosi gerai nes turiu dyzeliuka tai noriu iskart priprast prie tokios, beje as irgi kol neissilaikiau teorijos net neziurejau i jokias mokyklas, aki issilaikai drasiai per 2 metus galima ismokt vaziuot, paeiliui viskas..
sveikos vairuotojos
ka tik su instruktore dariau mock testa,pridariau tokiu nesamoningu klaidu,kad net baisu,normaliai tokiu nesamoniu neisdarineju.
kazkodel man atrodo,kad neislaikysiu to nelemto egzamino
ka tik su instruktore dariau mock testa,pridariau tokiu nesamoningu klaidu,kad net baisu,normaliai tokiu nesamoniu neisdarineju.
O as labai dziaugiuosi kad teorija mokausi ir vaziavima katu, nes labai daug klausimu isaiskejo kai pradejau vazineti.
O kodel ir kur tu su ja darei?
ir is kur klaidu juk sakei 50 is 50 issprendi?? is jaudulio??
O as niekaip 50 is 50 neisprendziu nu vis pora tris kalida padaru
Dazniausiai tokiu zioplisku
neisiskaitau i klausima arba atsakyma. Tikiuosi per egza susikaupsiu
QUOTE(vikusia21 @ 2010 03 27, 17:54)
sveikos vairuotojos
O kodel ir kur tu su ja darei?
O as niekaip 50 is 50 neisprendziu nu vis pora tris kalida padaru
praktika pries tikra egzamina,o vazinejom mieste kur laikysiu egzamina.kaip suprantu visi ant pacio galo daro tuos mock(nezinau ar teisingai uzrasiau) testus, kad zinot kur labiausiai klaidas darai
as irgi vienu metu pradejau ir teorija mokintis, ir vairavima, vienas kita papildo. teorija labai greitai ismokau ir islaikiau, o vazinejau dar ilgai ir nuobodziai
kristinija, mock testas, tai praktinis, mes irgi su instruktorium bent pora kartu "repetavom" egzamina, pirma karta irgi klaidu pridariau, o antra puikiai padariau, o per tikra vairavimo egzamina vis tiek susimoviau
na, bet reikia buti atkakliam, kaip mano praktika rodo ir viena diena vis tiek pasiseke.
kristinija, mock testas, tai praktinis, mes irgi su instruktorium bent pora kartu "repetavom" egzamina, pirma karta irgi klaidu pridariau, o antra puikiai padariau, o per tikra vairavimo egzamina vis tiek susimoviau
ai as sumaisiau su teorijos Mock testais. sorry...
Premium , grizai jau is atostogu? Ar jau masiniuka turi? Jau vairuoji viena?
Premium , grizai jau is atostogu? Ar jau masiniuka turi? Jau vairuoji viena?
ne, kristinija, dar nevazineju. grizt grizom is kelioniu, bet paskui nelaime Lietuvoj, tai lekem i namus skubiai
tik uzvakar grizom, ir kazkaip rankos dar nekyla ka daryt... galvoju pasibandysiu paskui kaip man seksis vaziuot, jei labai pamirsusi busiu, pasiimsiu pass plus, nors tikiuosi, kad nereikes
lietuvoj pigiau tai tikrai bet cia jei islaikysi manau busi tikrai saugus vairuotojas
QUOTE(rapolas @ 2010 03 28, 11:43)
Gal kas galit pasakyti kiek kainuoja teisiu islaikymas,
ir kazint kur geriau laikyti Londone ar Lietuvoje 
manau apie £1000 plius minus, aisku, priklausomai, kiek pamoku reikes, kaip seksis, ar jau moki vairuoti, ar dar visai ne, ar turi galimybe privaciu pamoku su tevais/draugais ir t.t. ... o jei tik pats laikymas be mokslu domina, tai nedaug - provisional 50, teorija apie 30 (va jau nepamenu), praktinis 62. o kur laikytis geriau tai sunku pasakyt, turbut ten, kur gyveni ir kur ketini daugiau vairuoti
Sveikos mergaites, as sian pagaliau gal jau prisesiu paspresti teorija, nes taip apsileidau, visa savaite nieko net neziurejau, o egzaminas uz savaites jau
Gal ir geriau butu imt iskart ir vairavima ir teorija mokintis, nu bet as ir taip nespeju nieko, tai sakiau issilaikau teorija ir tada jau atsidesiu vairavimui.. Bet dar nieko neziurejau, kur kokia kompanija geriau ir kokios kainos.. vienai musu mergaitei is kito forumo, instruktorius Londone atkele pamoka jau tris kartus
tai jau dvi savaites laukia pradet vazinet... nu kazkokia nesamone sakyciau..
QUOTE(Aissstute @ 2010 03 30, 11:24)
vienai musu mergaitei is kito forumo, instruktorius Londone atkele pamoka jau tris kartus
tai jau dvi savaites laukia pradet vazinet... nu kazkokia nesamone sakyciau..
girdziu jau ne is vieno tokius pasisakymus
O as tai po tris val turiu jau pora savaiciu. tai jau streso maziau. Miegu ramiau
O kuri testa sprendziat tam pareklamuotam forume diske ta jau kur kaip tikras per egzamina buna?? Nes ten triju rusiu testai? Kakzoks painus man sis diskas.