Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(kristinija @ 2010 03 30, 15:30)
O kuri testa sprendziat tam pareklamuotam forume diske ta jau kur kaip tikras per egzamina buna?? Nes ten triju rusiu testai? Kakzoks painus man sis diskas.

As sprendziu( jei tu kalbi apie ta driving success), bet man nepainu g.gif nzn ka tu turi omeny triju rusiu - ten yra theory, kazard ir practical. Tu sita turi omeny? Tai pirmoje dalyje theory, as jau bilietus paprastus persisprendziau, tada nuejau i antra hazard ir klipus persisprendziau, nu practical as neziurejau.. ai db einu i theory ir darau - sit a mock egzam- ir man buna 50 klausimu ir 14 klipku iskarto.. Nu nzn ar cia as suprantamai paaiskinau..
Atsakyti
keliu tema i virsu 4u.gif
kaip sekasi mokinem ruostis teorijos egzaminui? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu as tai tik sian prisiminiau, kad man ryt egzaminas, vis per per sitas sventes doh.gif nesimokinau nuo praeitos savaites treciadienio, ir tai tik karta per savaite sedejau.... Tai prisedau pasimokinti db, nu bet man taaaaip nuobodu, as ziovaut pradedu, mintys kazkur kitur nuklysta doh.gif Teorija gerai manau bus, idomu kaip su hazard, nes tai 5 surenku, tai 0 unsure.gif Ten kur 0, tai paziuriu po to, ir vadinasi, kad as vos vos per anksti paspaudziu ir kokius kelis kartus paspaudziu ir sedziu laiminga, o kad paskutinis paspaudimas iseina dar pries pat hazard... doh.gif Nu tada suku klipa atgal ir man tikrai atrodo, kad as jau anksciau matau ta hazard, nesuprantu kodel reikia spaust va butent ten.. Ai, kaip bus taip, tikiuosi islaikysiu, kazkaip visai nebijau ir nesijaudinu, visai ne kaip pries gera.... lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 05, 20:30)
Nu as tai tik sian prisiminiau, kad man ryt egzaminas, vis per per sitas sventes  doh.gif nesimokinau nuo praeitos savaites treciadienio, ir tai tik karta per savaite sedejau....  Tai prisedau pasimokinti db, nu bet man taaaaip nuobodu, as ziovaut pradedu, mintys kazkur kitur nuklysta  doh.gif Teorija gerai manau bus, idomu kaip su hazard, nes tai 5 surenku, tai 0  unsure.gif Ten kur 0, tai paziuriu po to, ir vadinasi, kad as vos vos  per anksti paspaudziu ir kokius kelis kartus paspaudziu ir sedziu laiminga, o kad paskutinis paspaudimas iseina dar pries pat hazard... doh.gif Nu tada suku klipa atgal ir man tikrai atrodo, kad as jau anksciau matau ta hazard, nesuprantu kodel reikia spaust va butent ten..  Ai, kaip bus taip, tikiuosi islaikysiu, kazkaip visai nebijau ir nesijaudinu, visai ne kaip pries gera....  lotuliukas.gif  unsure.gif

linkiu islaikyt.. Pranesk kaip sekesi rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O man tai nesigauna nieko... Atvazinejau 20 valandu ir teks nutraukti iki geguzes galo... Du kartus atsaukiau teorijos egza, nes niekaip neiseina nuvaziuoti - nieks su maziuke nepabuna... Toks jausmas, kad vienisa mama esu unsure.gif Na, ateis ir i mano kiema svente drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2010 04 06, 11:29)
Sveikos  4u.gif
O man tai nesigauna nieko... Atvazinejau 20 valandu ir teks nutraukti iki geguzes galo... Du kartus atsaukiau teorijos egza, nes niekaip neiseina nuvaziuoti - nieks su maziuke nepabuna... Toks jausmas, kad vienisa mama esu  unsure.gif Na, ateis ir i mano kiema svente  drinks_cheers.gif

Na va kaip gaila.. is tikro veliau uzsimirsta daug kas.. gaila, nes pamokos brangios.. as mielai pabuciau biggrin.gif tai niekam neiseina paziuret ? ten is tikro tiek tetrunki ta testa daryt..
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 04 06, 11:38)
Na va kaip gaila.. is tikro veliau uzsimirsta daug kas.. gaila, nes pamokos brangios.. as mielai pabuciau  biggrin.gif tai niekam neiseina paziuret ?  ten is tikro tiek tetrunki ta testa daryt..

Ai, cia amzini nesutarimai su vyru unsure.gif Vienintelis issigelbejimas - mano mama, taciau jai skubiai prireike i LT isvykti. O vyras nuo pat pradziu buvo ir yra grieztai nusistates pries moteris+teises unsure.gif Guodziu save, kad taip ir turi buti - juk atsitiktinumu nebuna rolleyes.gif Susiimsiu ir viskas bus gerai 4u.gif

Sekmes visoms vairuotojoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 05, 20:30)
Nu as tai tik sian prisiminiau, kad man ryt egzaminas, vis per per sitas sventes  doh.gif nesimokinau nuo praeitos savaites treciadienio, ir tai tik karta per savaite sedejau....  Tai prisedau pasimokinti db, nu bet man taaaaip nuobodu, as ziovaut pradedu, mintys kazkur kitur nuklysta  doh.gif Teorija gerai manau bus, idomu kaip su hazard, nes tai 5 surenku, tai 0  unsure.gif Ten kur 0, tai paziuriu po to, ir vadinasi, kad as vos vos  per anksti paspaudziu ir kokius kelis kartus paspaudziu ir sedziu laiminga, o kad paskutinis paspaudimas iseina dar pries pat hazard... doh.gif Nu tada suku klipa atgal ir man tikrai atrodo, kad as jau anksciau matau ta hazard, nesuprantu kodel reikia spaust va butent ten..  Ai, kaip bus taip, tikiuosi islaikysiu, kazkaip visai nebijau ir nesijaudinu, visai ne kaip pries gera....  lotuliukas.gif  unsure.gif

esu tikra kad islaikysi mirksiukas.gif nera ten taip skausminga kaip atrodo rolleyes.gif
tik butinai parasyk kaip sekesi 4u.gif mum visom labai cekava rolleyes.gif
Papildyta:
RedMa gali,man rodos,uzsirasyt egzaminui vakare arba sestadieni,vyras negaletu valandziuke su dukryte pabuti?
Atsakyti
vikusia21, kaip paciai sekasi mokintis?
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 06, 13:21)
RedMa gali,man rodos,uzsirasyt egzaminui vakare arba sestadieni,vyras negaletu valandziuke su dukryte pabuti?

Sestadienis artimiausias tik geguzes 22d - tada jau mama bus gryzus bigsmile.gif O vakare as dirbu dar iki kokiu 7, o paskui mazge reikia miegui ruosti. Vienzo - dekui uz palaikyma - kaip nors susitvarkysiu 4u.gif
Atsakyti
Redma gaila, kad taip nusikelia tau tos teises unsure.gif nu nieko svarbisausiai anksciau ar veliau islaikytum, ir nepasiduok vyrui, juk nezinai kas gyvenime gali atsitikti ir nzn kada tau tu teisiu gali prireikti, kvailas jo nusistatymas, bet ka padarysi, tokie jau vyrai tie yra doh.gif

Mergaites, aciu uz palaikyma, as tikrai prasinesiu po egzo kas ir kaip ax.gif Nzn db galvoju, ar cia as tokia nenormali, ar tokia tyngine, nu zinokit, sian vos prisiverciau prisest, net baruosi ant saves, kad va 6 vakaro egzas, o as nesimokau, nu man taip nuobodu... Ir vistiek teorijoje siandien padariau 2 klaidas, nors siaip jau nedarydavau doh.gif O tas hazard kaip mane migdo, nu mano mintys kazkur kitur klysta, vienas klipukas sian taip ir baigesi, o as tik tada atsipeikejau, kad nieko nepaspaudziau, jezau, kad nors per egzamina susikoncentruociau.. Nzn, kazkaip man labai jau bloga nuo sitos teorijos, greiciau islaikyt ir pasveist ja kur toli doh.gif
Atsakyti
Redma sunku mums cia svetimoj saly, LT butume daug norinciu butu kam palikti maziukus linkiu kuo greiciau issilaikyti ir irodyti vyrui kad moterys dar net geresnes vairuotojos 4u.gif

QUOTE(Aissstute @ 2010 04 06, 16:48)
O tas hazard kaip mane migdo, nu mano mintys kazkur kitur klysta, vienas klipukas sian taip ir baigesi, o as tik tada atsipeikejau, kad nieko nepaspaudziau,

thumbup.gif lotuliukas.gif tai prajuokinai. Reiskias viska moki, pasamonej tai zinai mirksiukas.gif

As irgi pykstu ant hazzardu, nu nesamone konkreti. neturetu buti to laiko nustatyto, per kuri turi speti paspausti. As dazniausiai kai matau ta hazzard paspaudziu du kar kad blush2.gif jei netycia buciau per anksti paspaudus blush2.gif

As manevrus mokinuosi, vajetus, vajetus, prisiparkuoti kosmaras man doh.gif Eina sau snd nejauciu kaires kojos cool.gif O dar snd vos i sikna neivaziavo , sustojau (vos neviduri sankryzos doh.gif ) Kazin kas butu jei taip atsitiktu unsure.gif Nors jauciu instruktore apsidraudus belekaip smile.gif

VYKUSIA laikysism spygas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 06 balandžio 2010 - 16:10