Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

tikrai nemaloni situacija, aissstute, ko nepridarai gyvenime doh.gif o tai jau uz pirma karta ir taip atima teises? g.gif bet kuriuo atveju pamoka, daugiau taip nesugalvosi daryt biggrin.gif

o del vairo laikymo tai taip, negalima kryziuot, o daugiau tai kazkaip nieko ypatingo, abi rankos ant vairo sonuose ir tiek, ai, ir kad vairas neslystu per rankas, kai atsisuka biggrin.gif tik as pamenu jau pries pat egzamina, tai yra sausio men., man instruktorius sake, kad panaikintas sitas reikalavimas ir bent jau darant manevrus galiu rankas kryziuot, jei tik noriu, tik kelyje nekryziuot.

o tau, aissstute, tai jo, man sake mano instruktorius, kad daug lengviau ismokyt naujai atejusius visai nevairavusius, nei kad jau mokancius ir prisigaudziusius visokiu blogybiu doh.gif bet isivaizduoju, kad jau kai esi priprates, tai sunku to iprocio atsikratyt.
Atsakyti
Tralia lia lia Tralia lia lia clap.gif clap.gif Teorija islaikyta! 50 is 50 atskiau O hazard 66 is 75 surinkau! yahoo.gif
Atsakyti
saunuole 4u.gif hazard kiek daug surinkai bigsmile.gif
Atsakyti
neislaikiau verysad.gif verysad.gif :verysad
padariau 2 dideles klaidas ir 3 mazas doh.gif tik isvaziavau is test centro ir iskart susikirtau,ant mini randabout kazkokia masina turejo stipriai stabdyti per mane,nemaciau as jos doh.gif o kita klaida sviesoforo nemaciau.pravaziavau per zalia savo sviesa ir sustojau pries geltonas linijas (tipo keep clear,dar galvoju kokia saunuole,kad pamaciau biggrin.gif ) prieki pradejo vaziuot masinos as irgi judu,pasirodo gatvei is kaires zalia sviesa dege.nu nemaciau to sviesoforo!!!! doh.gif
vienu zodziu galva skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 16, 16:29)
neislaikiau verysad.gif  verysad.gif  :verysad
padariau 2 dideles klaidas ir 3 mazas doh.gif tik isvaziavau is test centro ir iskart susikirtau,ant mini randabout kazkokia masina turejo stipriai stabdyti per mane,nemaciau as jos doh.gif o kita klaida sviesoforo nemaciau.pravaziavau per zalia savo sviesa ir sustojau pries geltonas linijas (tipo keep clear,dar galvoju kokia saunuole,kad pamaciau biggrin.gif ) prieki pradejo vaziuot masinos as irgi judu,pasirodo gatvei is kaires zalia sviesa dege.nu nemaciau to sviesoforo!!!! doh.gif

console.gif Neliudek labai, dar biskeli praktikos ir jau kita syki islaikysi mirksiukas.gif Isivaizduoju kad nuotaika ne kokia, bet manau normalu cia UK is pirmo karto neislaikyti.
Atsakyti
nepasakyciau,kad labai liudziu tik abydna ax.gif darbe visi islydejo,kryziavo pirstus,galojo,kad islaikysiu,tai geda i akis paziuret bus lotuliukas.gif isgyvensiu mirksiukas.gif
praktikos manau man dar reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2010 04 15, 13:54)
Tralia lia lia Tralia lia lia clap.gif  clap.gif Teorija islaikyta! 50 is 50 atskiau O hazard 66 is 75 surinkau! yahoo.gif

Kokia saunuole tu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 16, 14:29)
neislaikiau verysad.gif  verysad.gif  :verysad

Vikusia, neliudek taip, as tai manau, kad tikrai gerai vaziuoji tu, tik nervai savo padaro, kai kazkas sedi saliai ir vertina, pradedi nematyt dalyku, kurie kitais atvejais elementarus.. Aisku, gaila, bet tikrai, cia gi is pirmo karto retas kuris islaiko, as jau nusiteikus, kad tikriausiai man irgi ne vieno karto reiks irnesakyk.gif biggrin.gif

As tai sian susinervinau mad.gif paraso sms instruktorius, kad jo masina atseit pagedo ir mano vairavimo pamoka tik i kita savaite atkele.. Nu jo galvoju, prasideda... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aissstute: 19 balandžio 2010 - 14:04
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 19, 15:03)
As tai sian susinervinau mad.gif

O mano mokytoja praeita savaite i maljorka isskrido savaitei, tai nzn kada turesiu pamoka dbr unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 19 balandžio 2010 - 18:23
ne pyragai,kas dabar isskride toli nuo namu blink.gif
uzjauciu aissstute su tasaukta pamoka,zinau koks cia malonumas doh.gif
dekui mergaites uz gera zodi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau grizo instruktore unsure.gif Eina sau 11 dienu priverstiniu atotogu seima apturejo. Po ilgos pertraukos turesiu pamoka.
thumbup.gif
Kaip jums sekasi raliuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 28 balandžio 2010 - 22:42
Laba diena visoms.. Na va jau uzsiregistravau vaziavimui geguzes 11 diena.. atrodo jau viska moku bet kai tik pamoka tai susikoncentruot negaliu visokiausias klaidas darau kuriu net isvis nedarydavau anksciau.. siaip daug dirbu siuo metu tai jauciu kad esu pavargus ta pati ir instruktorius sako.. visad po darbo pamokas turiu..
Atsakyti
atostogavau nuo vairavimo hihihi.gif vairuosiu ryt liezuvis.gif kristinuca anksti uzsisakei testa 4u.gif
Atsakyti