darau tokias durnas klaidas:pamirstu posuki parodyt,nesidairau ir pastoviai pamirstu i pirma begi ijungt

reiks per egzamina labai labai susiimt

jei moakntis iskart pradeda vaziuoti 70, tai tikrai gali but baisu. man pradzioj leisdavo ir 40 vaziuoti, bet vis didinau kol nebuvo baisu vaziuoti
  jei moakntis iskart pradeda vaziuoti 70, tai tikrai gali but baisu. man pradzioj leisdavo ir 40 vaziuoti, bet vis didinau kol nebuvo baisu vaziuoti   

Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas.. siaubas kol ismokau taip kaip jis nori, ir po to su tais veidrodziais, aisku, suprantama, kad i juos reikia ziuret, bet atrodo nieko kito nedariau, tik i veidrodelius sian ir ziurejau
 Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas.. siaubas kol ismokau taip kaip jis nori, ir po to su tais veidrodziais, aisku, suprantama, kad i juos reikia ziuret, bet atrodo nieko kito nedariau, tik i veidrodelius sian ir ziurejau   Tos dvi val sian labai greit prabego, man atrodo reiks man mokintis ir mokintis, nes labai jau man keista kitoj pusej vairuot..
 Tos dvi val sian labai greit prabego, man atrodo reiks man mokintis ir mokintis, nes labai jau man keista kitoj pusej vairuot..   Kita pamoka tik kita pirmadieni vel.. O jus kiek kartu per savaite vazinejat?
 Kita pamoka tik kita pirmadieni vel.. O jus kiek kartu per savaite vazinejat?

Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas.. siaubas kol ismokau taip kaip jis nori, ir po to su tais veidrodziais, aisku, suprantama, kad i juos reikia ziuret, bet atrodo nieko kito nedariau, tik i veidrodelius sian ir ziurejau
 Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas.. siaubas kol ismokau taip kaip jis nori, ir po to su tais veidrodziais, aisku, suprantama, kad i juos reikia ziuret, bet atrodo nieko kito nedariau, tik i veidrodelius sian ir ziurejau   Tos dvi val sian labai greit prabego, man atrodo reiks man mokintis ir mokintis, nes labai jau man keista kitoj pusej vairuot..
 Tos dvi val sian labai greit prabego, man atrodo reiks man mokintis ir mokintis, nes labai jau man keista kitoj pusej vairuot..   Kita pamoka tik kita pirmadieni vel.. O jus kiek kartu per savaite vazinejat?
 Kita pamoka tik kita pirmadieni vel.. O jus kiek kartu per savaite vazinejat? 

Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas..
 Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas..  

Paskui viskas jau naturaliai gaunasi
 Paskui viskas jau naturaliai gaunasi   

bet svarbiausiai labai mazai isgerus.. o pavaziuot duok Dieve, kad buu buve kokie 500 metru
 bet svarbiausiai labai mazai isgerus.. o pavaziuot duok Dieve, kad buu buve kokie 500 metru   Bet mentai stovejo prie kabako ir paseke, sustabde net nepavaziavus 200m. nu ir ipuciau, labai nedaug, dar gincinausi, sakau paklaida 0.03 yra, zodziu net i logonine vaziavom, ten buvo maziau, 0.48, sako net paklaida tau nuemus, galima tik 0.4
 Bet mentai stovejo prie kabako ir paseke, sustabde net nepavaziavus 200m. nu ir ipuciau, labai nedaug, dar gincinausi, sakau paklaida 0.03 yra, zodziu net i logonine vaziavom, ten buvo maziau, 0.48, sako net paklaida tau nuemus, galima tik 0.4   zodziu lengvas girtumo laipsnis, teises paeme, norint atgaut reikia perlaikyt
 zodziu lengvas girtumo laipsnis, teises paeme, norint atgaut reikia perlaikyt   niekaip sau atleist negaliu, nu buvo taip abydna, bet pati kalta
 niekaip sau atleist negaliu, nu buvo taip abydna, bet pati kalta   
  as tik 2val per savaite, kas is to, kad vairuot seniau mokejau, sedziu kaip pirmoke db, jei nuo vairo laikymo turejau pradet
 as tik 2val per savaite, kas is to, kad vairuot seniau mokejau, sedziu kaip pirmoke db, jei nuo vairo laikymo turejau pradet   As irgi kryziavau, sako nevaziuosim niekur is aiksteles, kol vairo neismoksi laikyt
  As irgi kryziavau, sako nevaziuosim niekur is aiksteles, kol vairo neismoksi laikyt   Nu labai keista man taip kitaip laikyt, bet kaip ir sako ismok egzaminui kaip reikia, o po to kaip nori..
 Nu labai keista man taip kitaip laikyt, bet kaip ir sako ismok egzaminui kaip reikia, o po to kaip nori..