Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

didziausia klaida buvo,kad ant sankryzos pradejau vaziuot 2 begiu,uzgesau.jei buciau uzgesus pries linija,ne islekus i kita gatve,butu minor klaida,bet kadangi viduri gatves nu ir viskas neislaikyta :ohantra klaida dariau 3 point turn ir ne karto per galini langa nepaziurejau irgi neislaikyta doh.gif
darau tokias durnas klaidas:pamirstu posuki parodyt,nesidairau ir pastoviai pamirstu i pirma begi ijungt verysad.gif
reiks per egzamina labai labai susiimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 04 11, 12:35)
na, taigi 70, o jei trumpa atkarpa, nespeji isibeget, sake vis tiek kad nebutu maziau nei 50, zieduose ant 30.
RedMa, labai daznas pries egzamina pradeda "grybaut" is streso, bet per egzamina jau buna geriau smile.gif

siaip klausiau vikusia 4u.gif jei moakntis iskart pradeda vaziuoti 70, tai tikrai gali but baisu. man pradzioj leisdavo ir 40 vaziuoti, bet vis didinau kol nebuvo baisu vaziuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
iki 70 nebuvau isspaudus,bijau.siaip ant 50 vaziuoju,bet jei instruktore liepia spaust tai iki 60 blush2.gif su laiku priprasiu.
Atsakyti
Vikusia21, svarbu buvai ramesne, svarbu zinai, kita karta islaikysi 4u.gif

As sian irgi apturejau pirma vairavimo pamoka, nu kazkokia as nemoksa, tuo labiau atsizvelgiant, kad as jau turejau LT teises ir vazinejau be problemu doh.gif Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas.. siaubas kol ismokau taip kaip jis nori, ir po to su tais veidrodziais, aisku, suprantama, kad i juos reikia ziuret, bet atrodo nieko kito nedariau, tik i veidrodelius sian ir ziurejau doh.gif Tos dvi val sian labai greit prabego, man atrodo reiks man mokintis ir mokintis, nes labai jau man keista kitoj pusej vairuot.. doh.gif Kita pamoka tik kita pirmadieni vel.. O jus kiek kartu per savaite vazinejat?
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 13, 00:36)
Vikusia21, svarbu buvai ramesne, svarbu zinai, kita karta islaikysi  4u.gif

As sian irgi apturejau pirma vairavimo pamoka, nu kazkokia as nemoksa, tuo labiau atsizvelgiant, kad as jau turejau LT teises ir vazinejau be problemu  doh.gif Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas.. siaubas kol ismokau taip kaip jis nori, ir po to su tais veidrodziais, aisku, suprantama, kad i juos reikia ziuret, bet atrodo nieko kito nedariau, tik i veidrodelius sian ir ziurejau  doh.gif Tos dvi val sian labai greit prabego, man atrodo reiks man mokintis ir mokintis, nes labai jau man keista kitoj pusej vairuot..  doh.gif Kita pamoka tik kita pirmadieni vel.. O jus kiek kartu per savaite vazinejat?

nu smagu. erai kad jau moki vairuoti tai tau nedaug reikes.
as tris kartus per savaite(ty. 3d po 1val). Dbr kol mama yra tai 4k. bet tai zinai as zalia siam reikale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 12, 22:36)
...O jus kiek kartu per savaite vazinejat?

As tai du kartus per savaite po 2 valandas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 12, 22:36)
tuo labiau atsizvelgiant, kad as jau turejau LT teises ir vazinejau be problemu  doh.gif Sako vaira blogai suki, ne taip laikai, per egzamina butinai turesi gerai laikyt, o po to tavo reikalas..

o tai kur tu tas teises padejai? g.gif

oi, as tai vazinedavau irgi retai, viena karta i savaite, jei iseidavo, imdavau 2, tai ir tesesi menesiu menesius biggrin.gif
Atsakyti
Aissstute tai kaip tu vaira suki,kad negerai? kad gal neskaito kaip didele klaida g.gif
Papildyta:
ivairiai vazineju,kartais 1 val kartais 2.paskutiniu metu 3 val imu.
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 13, 10:49)
Aissstute tai kaip tu vaira suki,kad negerai? kad gal neskaito kaip didele klaida g.gif

Mane visa pirmaja pamoka mokino kaip vaira teisingai laikyti ir sukti mirksiukas.gif Paskui viskas jau naturaliai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
man instruktore sake,kad negalima kryziuoti ranku (as kryziuoju,kitaip tiesiog neiseina) ir is vidaus vaira sukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 13, 20:06)
man instruktore sake,kad negalima kryziuoti ranku (as kryziuoju,kitaip tiesiog neiseina) ir is vidaus vaira sukti ax.gif

man sita irgi per pirma pamoka pasake Kryziuoji rankas - negalima... oi kaip mane nervina... ir taip itampa, posukis, o dar reikia TAISIKLINGAI VAIRA laikyti, kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 04 13, 10:04)
o tai kur tu tas teises padejai? g.gif
oi, as tai vazinedavau irgi retai, viena karta i savaite, jei iseidavo, imdavau 2, tai ir tesesi menesiu menesius biggrin.gif

Dieve, geda ir sakyt, pries daugiau nei 2 metus isejau i kabako isgerus ir sedau vairuot doh.gif bet svarbiausiai labai mazai isgerus.. o pavaziuot duok Dieve, kad buu buve kokie 500 metru doh.gif Bet mentai stovejo prie kabako ir paseke, sustabde net nepavaziavus 200m. nu ir ipuciau, labai nedaug, dar gincinausi, sakau paklaida 0.03 yra, zodziu net i logonine vaziavom, ten buvo maziau, 0.48, sako net paklaida tau nuemus, galima tik 0.4 doh.gif zodziu lengvas girtumo laipsnis, teises paeme, norint atgaut reikia perlaikyt doh.gif niekaip sau atleist negaliu, nu buvo taip abydna, bet pati kalta doh.gif

Mergai, labai daug vazinejat Jus unsure.gif as tik 2val per savaite, kas is to, kad vairuot seniau mokejau, sedziu kaip pirmoke db, jei nuo vairo laikymo turejau pradet doh.gif As irgi kryziavau, sako nevaziuosim niekur is aiksteles, kol vairo neismoksi laikyt doh.gif Nu labai keista man taip kitaip laikyt, bet kaip ir sako ismok egzaminui kaip reikia, o po to kaip nori..
Atsakyti