Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 07, 17:13)
Aissstutebe raminamuju niekaip neapsisuksiu lotuliukas.gif dar dziaugiuosi,kad koja ant sankabos nedreba,tai gesciau kas penkias minutes  lotuliukas.gif
dekui uz palaikyma mergaites drinks_cheers.gif

Vikusia netikiu, kad ten taip jau blogai.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as sian prisedau internete paieskot su kuo vairuot ir jau sutariau del pirmos pamokos ax.gif tongue.gif kazkokia Streetlife driving school 10 pamoku £190, kelis paziurejus, pagalvojau, kad geriau nerasiu, tai ten ir paskambinau biggrin.gif Nu perskambino tipo mano instruktorius, ale labai jau mielas balsas, toks tik juokauja, girdis, kad jaunas.. lotuliukas.gif Reikes lupas padazyt nail.gif flirt.gif flirt.gif hihihi.gif Tai pirma pamoka mums bus pirmadieni 18.30 iskart dvi valandos, nu ziuresim ko jis mane ten mokys.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 07, 19:13)
Kristinijaman korteliu neduoda g.gif

na cia gal kiekvienas instruktorius pagal save. Mano kortelej surasyta ka turesiu ismokt ir ji ten deda varneles, kad paaiskino, kad pabandziau, kada jau savarankiskai viena ar kita dalyka darau ir t.t. ir musu susitikimus uzraso kad nepamirstume nes susirasau men i prieki, labai jau full pas ja.

QUOTE(Aissstute @ 2010 04 07, 20:41)
Vikusia netikiu, kad ten taip jau blogai..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikes lupas padazyt  nail.gif  flirt.gif  flirt.gif  hihihi.gif Tai pirma pamoka mums bus pirmadieni 18.30 iskart dvi valandos, nu ziuresim ko jis mane ten mokys..  biggrin.gif

thumbup.gif Drasuole tu musu... noreciau taip drasiai jaustis smile.gif thumbup.gif

ne tik lupas padazyk dar ir miniako nepamirsk lotuliukas.gif
man irgi pirma pamoka dvieju valandu buvo, biskeli pasnekjom, o paskui po aikstele "draskiausi" labai labai letai kaip su medinem kojom lotuliukas.gif

Nu idomu kaip tau seksis. uzsuk papasakot butinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 07 balandžio 2010 - 20:08
QUOTE(kristinija @ 2010 04 07, 14:57)
specialiai pasiemiau kortele ir paskaiciavau. as  nuo 14-tos pamokos pradejau.Snd 17-ta pamoka ir antra manevra mokinaus. Sekancia pomoka jau kita mokins.

Merginos, o kaip jus tas pamokas skaiciuojat? 1 valanda = 1 pamoka? g.gif

QUOTE(Aissstute @ 2010 04 07, 18:41)
...Streetlife driving school 10 pamoku £190, kelis paziurejus, pagalvojau, kad geriau nerasiu, tai ten ir paskambinau...

As mokejau uz pirmas 10 valandu 175£, o toliau uz 10 val - 185£. Zinau, kur uz 17£ per valanda gauti smile.gif Bet ten instruktorius irgi busy g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 07, 17:13)
[Kristinijaman korteliu neduoda g.gif

man irgi nepilde jokiu korteliu, nors gal geriau, kai pildo, paskui prisimena geriau ka mokino, o tai budavo amziais ateini ir pasakok ka jau moki, ko dar ne, i ka demesi reikia atkreipti, taigi turi daug tu mokiniu, neprisimins visko. paskui tik pamokai isivaziavus atsigamindavo jam biggrin.gif
O manevrus pradejom mokintis beveik is karto, na labai greitai, kiekvieno instruktoriaus sistema matyt kitokia. esu girdejusi, kad kai kas buna visa valanda tik prie vieno manevro ir praleidzia besimokindami, pas mus to nebuvo, vazinedavom, randi tinkama vieta, padarai manevra, toliau vaziuoji...
O del dual carriageways, tai eik tu, gal tik is pradziu ten taip atrodo, is tikro dar paprasciau nei mieste.

QUOTE(Aissstute @ 2010 04 07, 18:41)
nu ziuresim ko jis mane ten mokys..  biggrin.gif

aha, kazin ko mokins mastau.gif hihihi.gif Siaip sekmes.
Papildyta:
QUOTE(RedMa @ 2010 04 07, 19:37)
Merginos, o kaip jus tas pamokas skaiciuojat? 1 valanda = 1 pamoka?  g.gif
As mokejau uz pirmas 10 valandu 175£, o toliau uz 10 val - 185£. Zinau, kur uz 17£ per valanda gauti  smile.gif Bet ten instruktorius irgi busy  g.gif

taip

o pas mane buvo pirmos 5 uz £50, o paskui 10 pamoku 180, bet as ne Londone, Londone gal ir nera tokiu kainu, nezinau g.gif
busy instruktorius nieko blogo, jei normalus, mano buvo apsikroves, bet visada kaip susitardavom, taip ir atvaziuodavo, per visa laika buvo atsaukes tik kai sirgo karta ir kita karta kai vaikas raktelius paslepe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 07 balandžio 2010 - 20:52
QUOTE(RedMa @ 2010 04 07, 19:37)
As mokejau uz pirmas 10 valandu 175£, o toliau uz 10 val - 185£. Zinau, kur uz 17£ per valanda gauti  smile.gif Bet ten instruktorius irgi busy  g.gif

RedMa, as jau galvojau, kad as cia deal'a nuciupau su savo £190 mastau.gif pasirodo yra kas ir pigiau randa..
QUOTE(premium @ 2010 04 07, 19:50)
o pas mane buvo pirmos 5 uz £50, o paskui 10 pamoku 180, bet as ne Londone, Londone gal ir nera tokiu kainu, nezinau g.gif
busy instruktorius nieko blogo, jei normalus, mano buvo apsikroves, bet visada kaip susitardavom, taip ir atvaziuodavo, per visa laika buvo atsaukes tik kai sirgo karta ir kita karta kai vaikas raktelius paslepe lotuliukas.gif

Premium, o jau tavo deal'o pigumas blink.gif 5 uz 50... As kaip visada busiu paskubejus, matyt... As irgi ne Londone, bet isivaizdavau, kad cia pigiausias ka radau.. mastau.gif
Atsakyti
as uz pamoka moku 22.5 o 10 nepamenu kiek ji man sake blush2.gif gal 220 rolleyes.gif nzn is tikro. pries naujus metus zinau buvo 19 svaru pamoka.

as irgi manevrus mokinuosi tikrai ne visa pamoka.
Atsakyti
kaip visos pigiai mokat uz pamokas g.gif gyvenu tolokai nuo londono ale plesia 22 svarus,uz 10 val 200.ir skaitosi papigiai radau blink.gif
1 val pas man = 1 pamoka
ant dual cariagway man vaidenasi,kad prieki masinos stabdo,per greit sumazinu greiti,uzgestu,kita masina pabuciuoja i subine doh.gif kosmaras...kai griztu i miesta,lyg akmuo nuo sirdies nukrenta blush2.gif
Atsakyti
nu va dariau ta mock testa siandien,daug ramesne buvau,neislaikiau,bet ne tame esme.nezinau ar vaistai suveike ar siaip ramesne buvau g.gif
Atsakyti
O as siandien labai prastai variavau... Cia kalta beveik bemiege naktis unsure.gif Visiskai susikoncentruoti nesigavo... Ziuresiu, kaip ryt bus - tikiuosi, mano maziuke ramiau miegos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 07, 23:03)
kaip visos pigiai mokat uz pamokas g.gif gyvenu tolokai nuo londono ale plesia 22 svarus,uz 10 val 200.ir skaitosi papigiai radau blink.gif
1 val pas man = 1 pamoka
ant dual cariagway man vaidenasi,kad prieki masinos stabdo,per greit sumazinu greiti,uzgestu,kita masina pabuciuoja i subine doh.gif kosmaras...kai griztu i miesta,lyg akmuo nuo sirdies nukrenta blush2.gif

o kai vaziuojat cariagway, kokiu greiciu vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2010 04 10, 22:58)
o kai vaziuojat cariagway, kokiu greiciu vaziuojat?

na, taigi 70, o jei trumpa atkarpa, nespeji isibeget, sake vis tiek kad nebutu maziau nei 50, zieduose ant 30.
RedMa, labai daznas pries egzamina pradeda "grybaut" is streso, bet per egzamina jau buna geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2010 04 11, 00:58)
O as siandien labai prastai variavau... Cia kalta beveik bemiege naktis  unsure.gif Visiskai susikoncentruoti nesigavo... Ziuresiu, kaip ryt bus - tikiuosi, mano maziuke ramiau miegos  wub.gif

man taip buvo syki, kai dukriuka palikau pima karta pas kita aukle/ Kazkaip susigraudinau palikus, nervinausi kad nepravirktu mazoji. tai varavau taip klaikiai nejo susikaupti visai. doh.gif

Vykusia o kodel neislaikei, kokios klaidos?
Atsakyti