o kiek kainuoja vairavimo pamokos Anglijoje? kiek domejausi viena kompanija uz valanda ima 32 svarus (ziauru)...privatus instruktorius- 19 svaru... nezinau kokia kaina normali....kokia ne....o gal yra dar pigiau ....as tiriu teises, bet tik noriu praktikos igauti, pasimokinti cia vairuoti, nes nesu vairavusi...
aciu uz info...
QUOTE(mirrra @ 2009 07 27, 22:03)
o kiek kainuoja vairavimo pamokos Anglijoje? kiek domejausi viena kompanija uz valanda ima 32 svarus (ziauru)...privatus instruktorius- 19 svaru... nezinau kokia kaina normali....kokia ne....o gal yra dar pigiau ....as tiriu teises, bet tik noriu praktikos igauti, pasimokinti cia vairuoti, nes nesu vairavusi...
aciu uz info...
Nu jo mazdaug 19sv i val kainuoja...
O as vis dar teisem neprisiruosiu...nei laiko nei pinigu nera...
QUOTE(mirrra @ 2009 07 27, 20:03)
aciu uz info...
£32
priklauso nuo to, kur gyveni. £19 bent jau mano rajone pigu. Cia ima nuo £21-£25 uz valanda.
oaziurek AA, Red driving scools puslapi ir zinosi kiek kompanijos tavo teritorijoj ima, ir tada privataus ieshkok pora svaru pigiau.
la.as laikiausi teises gana nesenei tai mokejau 21£ per val.bet dazniausiai uzsisakydavau dvi pamokas iskarto nes visi bent kiek as zinau taip daro nes per valanda nieko daug neismoksi ,sekmes
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 07 27, 20:17)
£32
cia ka su auksine karieta vairavimo pamokos bus?
priklauso nuo to, kur gyveni. £19 bent jau mano rajone pigu. Cia ima nuo £21-£25 uz valanda.
oaziurek AA, Red driving scools puslapi ir zinosi kiek kompanijos tavo teritorijoj ima, ir tada privataus ieshkok pora svaru pigiau.
TAIP 32 SVARAI BMS kompanija lyga tai internete radau tokia kaina...tai ir as ta pati pagalvojau...
QUOTE(premium @ 2009 05 10, 17:19)
as irgi ne Londone, Grimsby yra salies rytuose. Nemanau, kad pas jus yra sunkiau
Visur tas pats - tie patys klausimai, ta pati tvarka. Na, del verteju gali buti, kad sunkiau nei Londone
Is ko as teorija mokiausi, buvau idejusi nuoroda tu disku, kazkur temos 1-2 psl.
dar ir verteja galima gaut?
ziuriu visos po 40 valandu pravaziavusios,tai man be sansu iki gruodzio issilaikyt
kai grisiu kaledom atostogu patevis zadejo duot su savo bulkute pravaziuot
kai grisiu kaledom atostogu patevis zadejo duot su savo bulkute pravaziuot
QUOTE(premium @ 2009 07 28, 18:16)
tai jei nesiskundi,tai kam tau tas vertejas
bent man tai nesamone atrodo, klausimukai juk nesunkus, viskas ten labai paprasta, nesimakaluok be reikalo sakyciau
man geda su verteju butu eiti
nes ten tikrai viskas nesunku.
gal ir teisybe sakai
Premium, ar jau teises issilaikei?
kaip sekesi? as skaitineju kad jus taip lengvai atsiliepiat apie teorijos egza..bet man jis neatrodo lengvas..
o gal tik taip atrodo...
nea dar
planas buvo birzelio menuo, bet neisejo
birzelio gale darem bandomaji su instruktorium, MOCK testa, tai padariau klaidu
tai dabar mokomes mokomes ir tuoj vel bandysim ta testa padaryt, ir jei viskas gerai, jau eisiu laikyt, tikiuosi kita menesi
tik tiek, kad nebeimu jau pamokos 2 val, vaziuoju po valanda-pusantros, nes instruktorius taip patare, sako tau jau nebereikia 2 val. kaip anksciau is karto, nes nereikia jau mokytis, tik igudzius lavinti. sunkiausia buvo dual carriageway, ten tie visi slip road, ziedai
bet jau ir ten prasilauziu
tai va
del teorijos - nezinau, man buvo lengva
bet tai vieniems vienaip gali buti, kitiems kitaip. o gal tiesiog dar nedaug mokeisi, del to taip ir atrodo?
o kokiu budu mokaisi? is knygos, cd?
del teorijos - nezinau, man buvo lengva
nu va uzsisakiau teorijos testa rugpjucio 21