Dolli, jie tokie patys kaip kataloginiai, tik spalva Kalėdinė

QUOTE(Likka @ 2008 11 25, 08:51)
dekojeme uz apsvietima

o as nusipirkau duonine ir kazkodel pelyja ten duona
visur bandau issiaiskinti ka neteisingai darau, nepavyksta
man pasake, kad musu duona yra dregnesne, del to. bandziau plauti gerai, galvojau lieka sporos, bet vis tiek pelyja.
jeigu kas turi minciu del ko tai gali buti, parasykite, buciau be galo dekinga
,

,
QUOTE(Vižma @ 2008 11 24, 17:43)
QUOTE(viola80 @ 2008 11 25, 12:00)
man pasake, kad musu duona yra dregnesne, del to. bandziau plauti gerai, galvojau lieka sporos, bet vis tiek pelyja.
,

,
o po keliu dienu pradeda pelyt/????
kaip supratau esate nelabai patenkinta duonine?
aciu labai
o kur stovi duoninė?
pagrindinė taisyklė, negalima statyti ant šaldytuvo, šalia kriauklės, ant mikrobangės ir ant palangės
be to, labai priklauso nuo duonos, aš per ku ekologišką, man nepelyja, Gojos duona pelyja tik po tam tikro laiko, gerokai pagulėjus. Toast duona nepelyja man visai, bet vyras perka lavašus, tai supelyja, bet manau priklauso nuo pačios duonos ir pagaminimo termino
pagrindinė taisyklė, negalima statyti ant šaldytuvo, šalia kriauklės, ant mikrobangės ir ant palangės

be to, labai priklauso nuo duonos, aš per ku ekologišką, man nepelyja, Gojos duona pelyja tik po tam tikro laiko, gerokai pagulėjus. Toast duona nepelyja man visai, bet vyras perka lavašus, tai supelyja, bet manau priklauso nuo pačios duonos ir pagaminimo termino

po savaites supelyja. bet ir paprastoj duoninei irgi po panasaus laiko, net kai duona maise, cia laukiau stebuklo. galvojau dzius, bet nepelys. tai nieko stebuklingo pati nepastebejau, tikriausiai nezinau kazkokios smulkmenos.
stovi ant spinteles, nuo kriaukles 2 metrai, nuo mikrobanges irgi panasiai, saldytuvas toliau.
stovi ant spinteles, nuo kriaukles 2 metrai, nuo mikrobanges irgi panasiai, saldytuvas toliau.
QUOTE(Likka @ 2008 11 25, 12:17)
o kur stovi duoninė?

QUOTE(viola80 @ 2008 11 25, 11:00)
,

,
Pati kepu duoną ( turiu super duonkepę) , tik retkarčiais , kai jau norisi parduotuvinės , perkame. Jei nespėjam suvalgyt, tai 3-4 dieną pradeda pelyti. Vėlgi, galima kabinėtis prie to, kad gal nevisiškai atšalusią duoną įdedu, bet gedimo faktas lieka. Tosterinė duoninė man labiau patinka
QUOTE(spiglys @ 2008 11 25, 12:39)
Tosterinė duoninė man labiau patinka
sorry uz nesupratingume, bet kokia cia? irgi is tw serijos? ir kiek ten laikosi duona
aciu

O man atrodo kad visa bėda yra pačioj DUONOJ
bet aš tai pavyzdžiui duona galiu valgyt max 4 dienų senumo, paskui man ji jau nebekvepia ir neskani.
Bet jei rašot kad po savaitės supelyja, tai kiek jūs duoną norit išlaikyt
taigi jos visi galiojimo laikai jau bus pasibaigę, pas mus duonos galiojimo laikas kaip pieno

Bet jei rašot kad po savaitės supelyja, tai kiek jūs duoną norit išlaikyt

QUOTE(zuikispuikis @ 2008 11 25, 11:43)
sorry uz nesupratingume, bet kokia cia? irgi is tw serijos? ir kiek ten laikosi duona
aciu
aciu

Tupperwarinės duoninės yra dvi. Tostinė duoninė man labiau patinka, nes pjaustyta duona neišsimėto po visą duoninę