Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

Sveikos,

na man šiandien prasidėjo mmm, tai panašu, kad netyčiuko nebus blush2.gif tad testas rodos neklydo smile.gif sėkmės visoms laukiančioms II brūkšniukų, o aš sugrįšiu manau čia, kai jau planuosim vaikelį drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas, na gal kuri turite geru naujienu, susijusiu su II pagaliukais? smile.gif
Atsakyti
Aha labai jau būtų smagu sulaukti iš kurių nors smagių naujienų - II.... Nudžiuginkit mus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Pasipasakosiu ir as. Turejau karta ir as tuos dziugiuosius [COLOR=red]II , dariausi testa viena dienai likus iki mmm, tai rode viena ryskia kita vaiduokliuka... Tai MB nepatikejo pradzioj, o kita diena ryte pasidariau ta elektronini,kur jau roo kiek laiko esi nescia, tai rode aiskiai 2-3 savaites biggrin.gif Skraidziau ant sparnu,tik kad lelius mano silpnutis buvo,tai pabego nuo musu pries beveik menesi.
Dabar dar nesulaukiau pirmuju mmm, bet kaip durnele svajoju apie diena,kai vel pamatysiu dvi [COLOR=red] II. Aisku butu geriau bent jau pima menesi ju nepamatyti, nes sako pavojinga is karto po persileidimo pastoti... Bet jau po menesio tikiuosi cia sugrysiu ir kartu pasidziaugsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2010 01 11, 13:42)
Sveikutes smile.gif  Pasipasakosiu ir as. Turejau karta ir as tuos dziugiuosius [COLOR=red]II , dariausi testa viena dienai likus iki mmm, tai rode viena ryskia kita vaiduokliuka... Tai MB nepatikejo pradzioj, o kita diena ryte pasidariau ta elektronini,kur jau roo kiek laiko esi nescia, tai rode aiskiai 2-3 savaites biggrin.gif  Skraidziau ant sparnu,tik kad lelius mano silpnutis buvo,tai pabego nuo musu pries beveik menesi.
Dabar dar nesulaukiau pirmuju mmm, bet kaip durnele svajoju apie diena,kai vel pamatysiu dvi [COLOR=red] II. Aisku butu geriau bent jau pima menesi ju nepamatyti, nes sako pavojinga is karto po persileidimo pastoti... Bet jau po menesio tikiuosi cia sugrysiu ir kartu pasidziaugsiu ax.gif

a kur ju buna pirkti tu elektroniniu testu kur parodo ir savaites? cia vaistinese?
Atsakyti

itariu, kad Lietuvoj tikiu nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 12, 11:49)
itariu, kad Lietuvoj tikiu nera  schmoll.gif

man irgi tai atrodo, nes as pie jus pirmakarta girdziu blush2.gif
Atsakyti
Neesu tikra ar Lietuvoj yra,as UK pirkau. Bet kazkuriam forume lyg ir esu skaciusi kad kazkuri panele pirko uz 20 ar kiek ten litu toki.. Tai gali buti kad kazkur i yra,tik brangokas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisy @ 2010 01 12, 12:49)
Neesu tikra ar Lietuvoj yra,as UK pirkau. Bet kazkuriam forume lyg ir esu skaciusi kad kazkuri panele pirko uz 20 ar kiek ten litu toki.. Tai gali buti kad kazkur i yra,tik brangokas.. g.gif

kad kitoi temoi skaiciau tai violos testas kainuoja apie 20 lt tai manau kad toks nera brangu
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 12, 17:33)
kad kitoi temoi skaiciau tai violos testas kainuoja apie 20 lt tai manau kad toks nera brangu

nea, viola tikrai ne skaitmenisnis - esu pati darius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

padekit susiprasti blush2.gif vakar pasidariau hcg kraujyje testa, atskymas 0.683 IU/litre o ne mililitre, kaip dazniausia rasoma, tai kaip suprasti ar as nestuke.gif ar ne?
su nekantrumu laukiu jusu atsakymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 01 12, 18:50)
nea, viola tikrai ne skaitmenisnis - esu pati darius  mirksiukas.gif

jo, ne skaitmeninis as tik kaina sulyginau kaip ji sake kad 20 lt kainavo.... blush2.gif
Papildyta:
dabar pamaciau kad ten tu ir rasius del tu testu kiek kainuoja 4u.gif
Atsakyti