Įkraunama...
Įkraunama...

kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su

QUOTE(mazge123 @ 2010 01 12, 21:21)
jo, ne skaitmeninis as tik kaina sulyginau kaip ji sake kad 20 lt kainavo....  blush2.gif
Papildyta:
dabar pamaciau kad ten tu ir rasius del tu testu kiek kainuoja  4u.gif

xi xi xi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eveyte @ 2010 01 12, 21:10)
Sveikutes,

padekit susiprasti  blush2.gif  vakar pasidariau hcg kraujyje testa, atskymas 0.683 IU/litre o ne mililitre, kaip dazniausia rasoma, tai kaip suprasti ar as  nestuke.gif  ar ne?
su nekantrumu laukiu jusu atsakymu blush2.gif

Jei zinai kiek litre, tai nesudetinga paskaiciuot kiek ml mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasau padekite. Nesuprantu. Siandien savaite ir viena diena kai nera mmm...dariausi ta lb gera puoduka easycup...testuka. -is pardziu pasirode 1 raudona ryški linija, po 5 min kazkur gal ir daugiau....pasirode ,,vaiduoklis''. As manau jei buciau nestuke.gif tai butu dvi ryskios raudonos? Ka jus manote? pakomentuokite
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2010 01 14, 09:12)
Prasau padekite. Nesuprantu. Siandien savaite ir viena diena kai nera mmm...dariausi ta lb gera puoduka easycup...testuka. -is pardziu pasirode 1 raudona ryški linija, po 5 min kazkur gal ir daugiau....pasirode ,,vaiduoklis''. As manau jei buciau  nestuke.gif  tai butu dvi ryskios raudonos? Ka jus manote? pakomentuokite

o gal pasidaryk HCG kraujo tyrima, tada tiksliai zinosi nestuke.gif ar ne
Atsakyti
sveikos!vis paskaitau cia,o taip ir neparasau...galvoju,kai jau bus tikimybe kad galejau pastot,tai ir pasidziaugsiu su jumis...siandien baigiau sirgti,tai reiks toliau lelyte "gaminti"gal jau si menesi pavyks...kaip sako trecias kartas nemeluoja,o tai jau bus 3 planavimo menuo..tikiuosi mums pavyks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 01 14, 13:32)
sveikos!vis paskaitau cia,o taip ir neparasau...galvoju,kai jau bus tikimybe kad galejau pastot,tai ir pasidziaugsiu su jumis...siandien baigiau sirgti,tai reiks toliau lelyte "gaminti"gal jau si menesi pavyks...kaip sako trecias kartas nemeluoja,o tai jau bus 3 planavimo menuo..tikiuosi mums pavyks... 4u.gif

nenusimink, mes irgi panaisiai planuojam, jau beveik 3 ciklai, bet panasu, kad ir si men nieko nebus, nes mb isvaziaves verysad.gif

Ai, na kaip nors... Reikia laukt kada vaikelis susimastys pats pas mus ateit smile.gif

linkiu visoms (ir sau taip pat) kuo greicia pamatyt II
Atsakyti
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 13:49)
As cia pasiskaitau ir vis viltis isiziebia, nors stogas jau vaziuoja. Mmm veluoja jau savaite, siandien dariaus Nt bet, tik I bruksnelis, guodzia tik tai kad BT temp. laikosi auksta.
Labai laukiamas vaikutis musu seimoje ir jau nemazai planuotas.

sveika Emanuela,
tikiuosi tavo BT vis dar slenka tiesiaja. Nes mano vis dar varo gtiesiaja ties 37.0 siandien kaip ir turejo mmm pairodyti bet nieko o NT rodo not pregnant. nepagailejau kapeiku ir digital nusipirkau. jauciu palauksiu kokia savaite tada vel bandysiu. kodel mums taip nebuna kaip kitoms - veluoja mmm- II ant NT. mirksiukas.gif
mano draugei verode du menesius - gime mergaite!!!tikekimes kad tau bus taip pat! o del manes tai dar niekas neaisku , kaip visda...
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2010 01 14, 09:12)
Prasau padekite. Nesuprantu. Siandien savaite ir viena diena kai nera mmm...dariausi ta lb gera puoduka easycup...testuka. -is pardziu pasirode 1 raudona ryški linija, po 5 min kazkur gal ir daugiau....pasirode ,,vaiduoklis''. As manau jei buciau  nestuke.gif  tai butu dvi ryskios raudonos? Ka jus manote? pakomentuokite

Nebutinai II ryskios - paprasciausiai hcg kiekis gali buti per mazas kraujyje, kad breztu ryskias linijas 4u.gif ne visoms gi vienodai ir ne vienodu pagreiciu jis dideja.
Atsakyti
sweikutes,
noreciau jusu pagalbos..
Persileidau pries kazkur 5 menesius, ginekologe liepe 3 menesius saugotis, po dvieju menesiu vel pradejome meginti pastoti, iki siol nepavyksta pastoti, kiekviena mmm sulaukiu su asaromis akyse. Jau pries kiekvienas menesines ir siptomai sutapta su nesciosios bet susergu mmm.
Visus siuos menesiu geriu folio rugsti.
Gal kas turejo tukiu problemu ir gali man kuo nors padeti...
labai noriu buti nestuke.gif

aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanelei: 16 sausio 2010 - 15:29
QUOTE(garbanelei @ 2010 01 16, 08:24)
sweikutes,
noreciau jusu pagalbos..
Persileidau pries kazkur 5 menesius, ginekologe liepe 3 menesius saugotis, po dvieju menesiu vel pradejome meginti pastoti, iki siol nepavyksta pastoti, kiekviena mmm sulaukiu su asaromis akyse. Jau pries kiekvienas menesines ir siptomai sutapta su nesciosios bet susergu mmm.
Visus siuos menesiu geriu folio rugsti.
Gal kas turejo tukiu problemu ir gali man kuo nors padeti...
labai noriu buti  nestuke.gif

aciu

gal skambes ziauriai bet : isjunk sita website, nebegerk folio, neskaiciuok dienu, neplanuok, nusipirk gera knyga ir pries miega paskatyk, kad ramiau uzmogtum ir negalvotum. jei per ateinanti pusmeti nebus rezultato laikantis sitos "dietos", tada pradek nervuotis!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, merginos. Esu susipainiojusi, todėl prašau pagalbos. blink.gif Pirmas mėnuo kaip planuojam nestuke.gif , prieš tai vatojau K pleistrus. Vieną NT pasidariau 3 d. prieš mm (neiškenčiau blush2.gif ), jis buvo neigiamas ir jokių vaikuodkliukų neatsirado net po dienos. Dabar jau 3 d. kaip vėluoja mm, jokių įprastų pojūčių, kad jos prasidėtų nėra, BT savaitė jau laikosi 36,9, o šiandien testukas iš karto parodė I, o po val. išryškėjo II g.gif ir visai net ne vaiduokliukas, o toks rimtas raudonas II blink.gif Iki pirmadienio negalėsiu gauti naujo NT, o širdelė dreba verysad.gif Prieš 0,5 m. dariau 1 mėn pertrauką KT, tai mm buvo laiku, kaip vartojant KT, todėl dabar nežinau, bijau prisisvaigti kad paskui "nosim į balą" nebūtų verysad.gif Realu kad esu nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 16, 20:31)
Sveikutės, merginos. Esu susipainiojusi, todėl prašau pagalbos. blink.gif Pirmas mėnuo kaip planuojam nestuke.gif , prieš tai vatojau K pleistrus. Vieną NT pasidariau 3 d. prieš mm (neiškenčiau blush2.gif ), jis buvo neigiamas ir jokių vaikuodkliukų neatsirado net po dienos. Dabar jau 3 d. kaip vėluoja mm, jokių įprastų pojūčių, kad jos prasidėtų nėra, BT savaitė jau laikosi 36,9, o šiandien testukas iš karto parodė I, o po val. išryškėjo II  g.gif ir visai net ne vaiduokliukas, o toks rimtas raudonas II blink.gif Iki pirmadienio negalėsiu gauti naujo NT, o širdelė dreba verysad.gif Prieš 0,5 m. dariau 1 mėn pertrauką KT, tai mm buvo laiku, kaip vartojant KT, todėl dabar nežinau, bijau prisisvaigti kad paskui "nosim į balą" nebūtų  verysad.gif Realu kad esu  nestuke.gif ?

aisku kad realu mirksiukas.gif man atrodo kad jau galima tave sveikinti mirksiukas.gif bet kad butum 100 procentu tikra pasdaryk dar viena testuka ax.gif
Atsakyti