Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

As jau adidengiau kelias rozes visai ax.gif O kelios liko truputi pridengtos.O kaip jusu lauko rozes gyvena? Ar jau nudenget?Kaip as laukiu is interneto uzsakytu roziu,negaliu sulaukt! doh.gif Kad tik greiciau sodinimo sezonas prasidetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2009 04 06, 20:50)
As jau adidengiau kelias rozes visai ax.gif O kelios liko truputi pridengtos.O kaip jusu lauko rozes gyvena? Ar jau nudenget?Kaip as laukiu is interneto uzsakytu roziu,negaliu sulaukt! doh.gif Kad tik greiciau sodinimo sezonas prasidetu lotuliukas.gif

As savo ir atidengiau.Truputi lai pasigrudina,nes dideliu salnu jau nenusimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes ,patarkit kaip geriau nugeneti rozes g.gif ,jos ar nudziuvo ,ar nusalo , dekui bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
norejau paklausti, man padovanojo roze, na ta prasme nuskinta roze, bet ant jos matosi isdyges ugliukas. kaip manot, ar galetu ta ugliuka kaip nors atskirti ir pridaiginti? roze jau seniai nuvyto, nezinau ka daryt, mest ja lauk, ar ne, nes nezinau ar galima ka nors su tuo ugliuku daryt ar ne g.gif
Atsakyti
na ta daigeli galima atskirti ir prigytu jis.as esu taip dariusiu,tikrai prigijo ir paaugo koki sprindi,ir numire. verysad.gif antrakart taip meginau,ir vel tas pats,vel nugaiso wub.gif .nezinau gal ko nors jiems truksta blush2.gif ,kad jie toliau neaauga. gal kas daugiau apie jas zinot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pjehaxxx @ 2009 04 19, 15:27)
na ta daigeli galima atskirti ir prigytu jis.as esu taip dariusiu,tikrai prigijo ir paaugo koki sprindi,ir numire. verysad.gif antrakart taip meginau,ir vel tas pats,vel nugaiso wub.gif .nezinau gal ko nors jiems truksta blush2.gif ,kad jie toliau neaauga. gal kas daugiau apie jas zinot schmoll.gif

aga tikrai butu idomu suzinot g.gif nes nezinau ka daryt, nes jau gele kaip ir nebepuosia namu biggrin.gif
Atsakyti
Kažin ar nebus per šalta atidengtoms rožėms, kai praneša naktį šalčio iki -6 ?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 04 19, 18:05)
aga tikrai butu idomu suzinot  g.gif  nes nezinau ka daryt, nes jau gele kaip ir nebepuosia namu  biggrin.gif

Galima paeksperimentuot mirksiukas.gif Nupjauk rozes kota taip,kad virs ugliuko butu koks 1cm.,o zemiau jo- viena akute.Ta akute kisi i zeme.Butu geriau,jei daugiau ugliuku- is keliu,gal vienas kitas prigytu.Po to ta sodinuka palaistai ir kisi i maiseli- na,padarai siltnami.Kasdien pravedini ir neleidi isdziut.Esu taip prisiauginus ne viena.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 04 19, 18:28)
Galima paeksperimentuot  mirksiukas.gif Nupjauk rozes kota taip,kad virs ugliuko butu koks 1cm.,o zemiau jo- viena akute.Ta akute kisi i zeme.Butu geriau,jei daugiau ugliuku- is keliu,gal vienas kitas prigytu.Po to ta sodinuka palaistai ir kisi i maiseli- na,padarai siltnami.Kasdien pravedini ir neleidi isdziut.Esu taip prisiauginus ne viena.Sekmes  mirksiukas.gif

niu bandysiu drinks_cheers.gif nors jauciu, kad truputuka jis per mazas, kad prigytu, niu bet gal kartais pasiseks g.gif
Atsakyti
Del tu salnu ir as baiminuos kad nenusaltu.Nu bet pas mus gal tiek nebus daug salcio g.gif Juolab kad gavau naujas internetu uzsakytas rozes,baiminuos. ax.gif Lb lb lb laukiu kada ateis vasara ir jos prazys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2009 04 19, 22:25)
Del tu salnu ir as baiminuos kad nenusaltu.Nu bet pas mus gal tiek nebus daug salcio g.gif Juolab kad gavau naujas internetu uzsakytas rozes,baiminuos. ax.gif Lb lb lb laukiu kada ateis vasara ir jos prazys. doh.gif

Ar jau ir naujas rožes pasodinusi?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 04 19, 22:30)
Ar jau ir naujas rožes pasodinusi?

Taip,jau smile.gif Bus kazkur apie savaite smile.gif
Atsakyti