Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

QUOTE(Inga04 @ 2008 12 23, 19:04)
Merginos, gal kuri nusimanot, ar su skydliauke kai turi bedu, gali vartoti kontraceptikus,siandien buvau pas ginekologe, tai ji kazka paminejo, kad atseit negalima? g.gif

Inga man išoperota fibrodenoma ir plius turiu cistu abejose krutyse ,man ginekologe ir mamologas pasake kad man negalima vartoti kontracepcijos. Tai manau kad tau irgi geriau atsisakyti jos,o nauduoti kitas apsisaugojimo priemones.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 12 22, 18:52)
Merginos, o kaip svoris auga, vaje  doh.gif . Dar tik menuo po operacijos ir thyroksino gerimo, bet jau pilneju ir net nesvarbu, valgau ar ne. Ar kam ir taip buvo?

Nebijok labai dėl svorio,aišku šiek tiek prisilaikyk maistą,bet,kai organizmas pripras prie dirbtinių hormonų,svoris atsistatys savaime.Man taip buvo,atrodo nieko labai ir nevalgai ,o svoris auga.Na o dabar po poros metų,jau kaip ir sunormalėjo viskas thumbup.gif
Papildyta:
Su artėjančiom šventėm visas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 23, 19:04)
Inga man išoperota fibrodenoma ir plius turiu cistu abejose krutyse ,man ginekologe ir mamologas pasake kad man negalima vartoti kontracepcijos. Tai manau kad tau irgi geriau atsisakyti jos,o nauduoti kitas apsisaugojimo priemones.

Dekui smile.gif 4u.gif
Buvau privacioj pas ginekologa, tai jis man liepe kontracetines gerti(turiu endometrioze), nors ir sakiau kad su skydliauke kaip yra, ir dar vadinasi mokslu daktaras.Dar siandien pas gine klinikose buvau(niekad kelios nuomones nepamaiso smile.gif ), tai ji iskart kategoriskai pries KT.Kitoj savaitej dar pas endokrionologa eisiu, tai dar ir to paklausiu, P.S. bet as ir su ta nuomone kad negaliu ju vartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 23 gruodžio 2008 - 22:50
Nėra geresnio laiko būti laimingam, kaip kelionė į Kalėdas.
Tik mylėdami, dalydamiesi, leisdami skleistis gerumui esame stiprūs.
Tegul Kalėdų Angelas neaplenkia nė vieno iš mūsų.
Tegul širdis sukūkčioja ištikta meilės, gerumo.
Tegul įvyksta kažkas ypatinga, kad būtų verta dalintis.
Gražių šventų Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų! newyear.gif

http://www.incredima...pp/?tag=ecard_3

Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 12 24, 00:38)
Nėra geresnio laiko būti laimingam, kaip kelionė į Kalėdas.
Tik mylėdami, dalydamiesi, leisdami skleistis gerumui esame stiprūs.
Tegul Kalėdų Angelas neaplenkia nė vieno iš mūsų.
Tegul širdis sukūkčioja ištikta meilės, gerumo.
Tegul įvyksta kažkas ypatinga, kad būtų verta dalintis.
Gražių šventų Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų!  newyear.gif

http://www.incredima...pp/?tag=ecard_3

Ačiū tau Silma už gražius žodžius. wub.gif
Atsakyti
Kai baltos snaigės tyliai žemėn krinta, papuošia jos Kalėdų eglę sidabru. Kiek daug stebuklų tuo metu nutinka, kiek daug išspildo tuo metu svajų! Linksmų Kalėdų!user posted image
Atsakyti
TEGUL ŠIRDĮ NEBŪNA NIEKAD ŠALTA,
TEGUL IR ŠIRDGĖLA, KAIP SNIEGAS
TIRPSTA ANT DELNŲ,
TEGUL NORS ŠIĄ MINUTĘ ŽEMĖJ BŪNA BALTA
IR NEI LAŠELIO SKAUSMO ANT ŽMONIŲ VEIDŲ.

DŽIAUGSMINGŲ ŠVENTŲ KALĖDŲ

santa2.gif IR PILNO MAIŠO
SVEIKATOS- DOVANŲ
Atsakyti

Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

tegul Kaledos atnesa i jusu namus dar daugiau ramybes, sveikatos, meiles ir tikejimo,kad viskas bus tik geriau mirksiukas.gif Juk kaip sakoma-nera to blogo,kas neiseitu biggrin.gif

Geru svenciu!

P.S.Kazkas klause- kontraceptikus man leido gydytojai gerti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif as norejau pasidometi gal kas zinote kokios pasekmes po skydliaukes operacijos,na ta prasme itaka organizmui ir panasiai unsure.gif nes man irgi sake uzsirasyti operacijai blink.gif jau pries metus laiko bet vis delsiu...labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
tyriausi skydliaukę prieš kokius 6-7mėn.dėl to,kad svoris auga.nieko nerado.bet jau keli mėnesiai labai slenka plaukai,svoris nekrenta,skauda pažastis ir krūtis,beje kairioje krūtyje yra gūzelis,ar galėjo per kelis mėnesius atsirasti su skydliaukę problemų g.gif kol kas laukiu eilėje pas mamologę unsure.gif beje aš buvau pas šeimos gydytoja pasakė,kad mesčiau svorį ir visos problemos dings,jokių siuntimų nedavė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2008 12 28, 15:31)
sveikos 4u.gif as norejau pasidometi gal kas zinote kokios pasekmes po skydliaukes operacijos,na ta prasme itaka organizmui ir panasiai unsure.gif nes man irgi sake uzsirasyti operacijai  blink.gif jau pries metus laiko bet vis delsiu...labai aciu uz atsakymus smile.gif

Kodėl delsi? Kodėl liepė operuotis? Kokios skydliaukės problemos? Juk nuo to ir priklausys, kaip toliau po operacijos, reikės papildomai gerti vaistų ar nereikės. Viskas priklausys nuo to ar išims visą skydliaukę, ar tik jos dalį pašalins. Jeigu tik dalį, gali būti, kad vaistų gerti nereikės. Na, o jeigu pašalins visą, vadinasi, visą likusį gyvenimą gersi tą pati Lthyroxin'ą, kaip ir mes visos jį geriam. Ir nieko blogo nenutiko, gyvenam ir toliau. Tad aukščiau nosį ir greičiau pas chirurgus, nes jei jau liepė operuotis, vadinasi priežastis yra 4u.gif O po operacijos kaip ir visada, praeis reabilitacijos laikotarpis ir vėl grįši į normalų gyvenimą. O pasekmės gali būti įvairios. Juk netekus organo, organizmas derinasi. Tad galimi visokie variantai. Apie tai plačiau gali pasiskaityti mūsų ankstesnėse temose. Bet nesibaimink, viskas klostosi gerai. Tad sėkmės. Linksmų švenčių drinks_cheers.gif
Atsakyti