o jum neslenka plaukai nuo tiroksino ?
QUOTE(lucero @ 2008 12 29, 21:02)
A mat kaip tai jei pvz zmogus sveria 70kg tai doze turetu but 140 jo , taip supratau
tai gerai kad dabar tau tinkama paskyre , tikiuosi dabar bus tau viskas liux , o kiek tu gerei dabar ?

buvo paskirta - 125 mg, o svoris virs 80....

Man su skydliauke prastokai buvo.Daktareliai patare prie juros buti ir jodo kvepuoti

as nezinau ar man galima gerti jodo dar valgyti jodo papildomai su hipo ir tiroiditu , gal zinote ?
Man tai vienintelis "gydymas" skiriamas-vartoti jodo,po tabletę Sea kelp kasdien...Bet kažkaip abejoju tokio "gydymo" veiksmingumu

o as turiu nusipirkus juros kopustu tableciu bet dar negeriau nes kazkur perskaiciau kad su tiroiditu negalima ju gerti , bet nesu tuo tikra , gal jus zinote ka nors
Sveikos atlaikiusios Kalėdas
Gražių sveikinimų prirašėt
Smagu, kad esat stiprios ir kantrios. Nepasiduodat. Nei Švenčių karštinei, nei negalavimams. Aš irgi stengiuos. Tik va tie sąnariai neduoda ramybės, nugara ir kojų patinimas vakarais. Pradėjau gert kalcį, vit. A+E ir tept kojas langvais tepaliukais venų profilaktikai. Ir vis galvoju, gal laikas rimtesnių priežasčių eit 'paieškot'. Taaaip nesinori pas tuos daktarus eit. Siaubinagi nesinori.
Keista, kad tiek mažai tiroxino 'išrašė'. Man 175 mg reikia gert su 74 kg
Aišku, kad ne tik pagal svorį mums nustato dozes. Bet kodėl tada akcentuoja tuos mūsų kg. Manęs perklausė keliskart, kieeek sveriu

Gražių sveikinimų prirašėt

Smagu, kad esat stiprios ir kantrios. Nepasiduodat. Nei Švenčių karštinei, nei negalavimams. Aš irgi stengiuos. Tik va tie sąnariai neduoda ramybės, nugara ir kojų patinimas vakarais. Pradėjau gert kalcį, vit. A+E ir tept kojas langvais tepaliukais venų profilaktikai. Ir vis galvoju, gal laikas rimtesnių priežasčių eit 'paieškot'. Taaaip nesinori pas tuos daktarus eit. Siaubinagi nesinori.
QUOTE(saulutem @ 2008 12 30, 00:16)
Keista, kad tiek mažai tiroxino 'išrašė'. Man 175 mg reikia gert su 74 kg

Aišku, kad ne tik pagal svorį mums nustato dozes. Bet kodėl tada akcentuoja tuos mūsų kg. Manęs perklausė keliskart, kieeek sveriu

Sveikutes,
Visas su praejusio sventem ir atrejanciais naujais
Vakar pasidariau tyrimus po menesio laiko, taciau atsakymas bus tikriausiai rytoj, ziuresim ka ten parodys.
Inga 04 su svoriu ir man ne kas. Jauciu kad pasunkejau
, bet ka dabar daryt, gal maziau ir valgyt reikia, nors atrodo, kad ne tiek ir valgai.Bet ziurek eini kazka ciumpi uzkandi paskui vel, nu zodziu. Kaip sventes atsventet brangiosios?
Visas su praejusio sventem ir atrejanciais naujais

Vakar pasidariau tyrimus po menesio laiko, taciau atsakymas bus tikriausiai rytoj, ziuresim ka ten parodys.
Inga 04 su svoriu ir man ne kas. Jauciu kad pasunkejau

As tai sedejau namie ir blogai jauciausi per sventes.... nu bet nieko tokio , dabar jau geriau , tokie periodai man
stengiuos ir as ziuret ka valgau , per kaledas vis kokiu saldainiu save guodziau

Sveikutes
Vaistukus apskaiciuoja pagal amziu ir svori.

Vaistukus apskaiciuoja pagal amziu ir svori.
Sveikos,
pries 5 metus buvo operuota skydliauke ir pasalinta viena jos dalis.
Jokiu vaistu niekada niekas neisrasinejo, sake, kad viskas ok.
Dabar kai pasiskaiciau, kaip jus cia kas diena po kazkokia miligramu doze geriate - susimasciau...
Gal galite rekomenduoti gera, isbandyta gydytoja vilniuje:
- pavarde;
- adresas, kur ji rasti, telefonas;
- privatus, ar valdiskas?
Aciu
pries 5 metus buvo operuota skydliauke ir pasalinta viena jos dalis.
Jokiu vaistu niekada niekas neisrasinejo, sake, kad viskas ok.
Dabar kai pasiskaiciau, kaip jus cia kas diena po kazkokia miligramu doze geriate - susimasciau...
Gal galite rekomenduoti gera, isbandyta gydytoja vilniuje:
- pavarde;
- adresas, kur ji rasti, telefonas;
- privatus, ar valdiskas?
Aciu

hmz tai gal tavo puse skyliaukes pajegia gamint hormonus ? bet kontrole kazkokia turetu buti , negi 5 metus net nebuvote pas endokrinologa ?