Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

Buvau, tyriausi ta kita skydliaukes puse, sake, kad viskas su ja ok.
Ir jau dabar kokius metus nesitikrinau ir noriu jusu rekomendacijos gero gydytojo, kuris galetu ta mano "likuti" nuodugniai istirti.
smile.gif
busiu dekinga uz kontaktus.
Atsakyti
prasau jusu patarkit, pasidariau skydliaukes visus kraujo tyrimus jie geri viskas normoj, ar reikia dar eiti echoskopa darytis? Mano mamai blogai su skydliauke tai noriu nuodugniai issitirti.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 30, 16:41)
prasau jusu patarkit, pasidariau skydliaukes visus kraujo tyrimus jie geri viskas normoj, ar reikia dar eiti echoskopa darytis? Mano mamai blogai su skydliauke tai noriu nuodugniai issitirti.

Aš daryčiausi,nes pas mane pagal tyrimus viskas dugmaž normoj,bet turiu 2 cistas ir stumą.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
o gal zinot gera skydliaukes gydytoja klaipedoje,pas navicka buvau ir kelius valstybinius buvau,pas mane mazgine striuma,reik tikrintis kas puse metu,auga mazgai,o vis sako nieko nereik gert,kazkokia nesamone
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2008 12 30, 17:25)
Sveikutes  4u.gif
Vaistukus apskaiciuoja pagal amziu ir svori.

Nu nezinau nuo kada pagal tokius kriterijus skaiciuoja vaistus g.gif g.gif g.gif . Kiek zinau, kad atlikus tyrima gydytojas skiria vaistu doze mazinti ar didinti.
Papildyta:
QUOTE(audronasak @ 2008 12 30, 17:28)
Sveikos,
pries 5 metus buvo operuota skydliauke ir pasalinta viena jos dalis.
Jokiu vaistu niekada niekas neisrasinejo, sake, kad viskas ok.
Dabar kai pasiskaiciau, kaip jus cia kas diena po kazkokia miligramu doze geriate - susimasciau...
Gal galite rekomenduoti gera, isbandyta gydytoja vilniuje:
- pavarde;
- adresas, kur ji rasti, telefonas;
- privatus, ar valdiskas?
Aciu smile.gif

Labukas, bet juk tai pasalinta ne visa skydliauke, o tik dalis jos, kuri tikriausiai ir viska reguliuoja, todel papildomai tau nereikia nieko gerti. Nors manau, kad vistiek reiketu tikrintis reguliariai. Jei esi is Vilniaus uzsirasyk i Santariskes paemus siuntima is savo gydytojos.
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 30, 18:41)

Siaip endokrinolgas pats turetu siusti echoskopui, bet jei nesiulo, tai aisku sakyk, kad nori atlikti si tyrima.

Papildyta:
Labas NASLAITE kaip tu laikaisi? Kaip sveikata? Kur dingus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sveikinu jubiliejinėj temelėj 4u.gif Jūs čia labai šiltai bendraujate. Noriu visas pasveikinti su praėjusiomis ir ateinačiomis šventėmis, bei pagirti už stiprybę ir viena kitos palaikymą 4u.gif
Aš tik paskaitinėju šią temą, nes pati turiu bėdų su skydliauke mirksiukas.gif Rašau tik norėdama paklausti - gal kuri turėjote reikalų su spirale Mirena? Noriu įsidėti, bet nežinau ar tie hormonai "draugaus". Pati greriu L-thyroxiną ir niekur negaliu rasti informacijos. Gyd. sako, kad nieko nebus, bet man kažkaip norisi informacijos iš tų, kas su šiuo reikalu realiai susidūrė blush2.gif Girdėjau, kad geriant hormonus ginek. nesiūlo kontraceptinių unsure.gif Padėkit, kas su šia problema susidūrėt ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 30 gruodžio 2008 - 20:54
labutis skruzdėlyte, paskaitinėju vis ir laukiu savo operacijos dienos,kankina nežinia ir baimė,
neužmiegu be migdomųjų...
ačiū, kad domiesi, o tavo dabartinė savijauta kokia? nuotaika geresnė?
Su artėjančiais 4u.gif
Atsakyti
Ak naslaite , o kodel tau taip neramu , butent del ko , ar tu bijai pacios operacijos ? tau visa skydliauke pasalins ? na laikykis , sekmes tau ir stiprybes , ir ramybes , tada ir sveikata ir organizmas viska visas operacijas lengviau istveria wink.gif
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2008 12 30, 23:21)
labutis skruzdėlyte, paskaitinėju vis ir laukiu savo operacijos dienos,kankina nežinia ir baimė,
  Su artėjančiais 4u.gif

Nu isgasdinai mane. Kaip suprast be migdomuju?Ar taip pergyveni del operacijos, ar cia kitos priezastys?
Jei tik del jos, tai negadink sau nervu taip, atsipalaiduok kaip nors ar bandyk silpnesnius vaistus gerti ne migdomuosius. Parasyk dazniau, ne tik skaitinek, mes su tavim group.gif group.gif group.gif
Papildyta:
O beje kur dingo Kuntaplis?
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2008 12 30, 21:21)
  Su artėjančiais 4u.gif

Rimtai, nebijok tu taip, viskas bus gerai, visai nesudetinga operacija, ir atsigaunama lengvai, lakstysi jau po keliu valandu po operacijos, pamatysi. thumbup.gif Mane tai po operacijos nemiga kankino, bet migdomuju nesigriebiau, nepatinka man tokie priprantami dalykai, Ir dabar jau susinormalizavo. Tu geriau kokiu zoliniu pagerk, tai nepriprantama ir maziau kenkia. Pvz, man visai geri buvo melisa su valerionu, paklausk vaistinej. Ir rimtai, laikykis smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
veikos merginos, turiu klausimeli...man pries pora men skydloiaukes tyrimuose ATPObuvo 249, kai jis atrodo turi buti iki 35...po to nuejau pas endokrinologa, pazejo echo nieko nerado, ir kas keisciausi aneisrase vaistu..i rpo to staiga pastojau...dabar esu pasimetusi..ar nebus gydytpojas praziurejes tos skydlaiukes, ar viskas ok su leluku bus...hm..gal jsu zinot r tas ATPO labai pavojingas, nes kiti skyl rezutatai buvo geri...
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 30, 20:33)
Aš daryčiausi,nes pas mane pagal tyrimus viskas dugmaž normoj,bet turiu 2 cistas ir stumą.... doh.gif  unsure.gif

o kokius nors simtomus jautei?
Atsakyti