Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos merginos, as irgi noriu pasidalinti patirtimi,
jau 3 savaites nesioju breketus ant virsutinio zandikaulio, sausio menesi des ir ant apacios, busim jau pilnai pakaustytos su Kabesita 4u.gif
as dejausi ant 8 dantu keraminius virsuje, aisku cia individualu, nesakau kad jau cia man sakes kaip gerai ir pan. bet dziaugiuosi kad vasko nepanaudoja nei karto, nes lupu vidines puses mano negramdo. tik nzn ar cia tos keramikos nuopelnas ar mano lupos bejausmes rolleyes.gif
su kalbejimu irgi jokiu bedu neturejau, nesvepluoju, ziuresim kaip bus kai apacia sudes, kiek girdejau nuomoniu tai apatinis zandikaulis daug skausmingesnis nei virsus.
didziausias nesmagumas buvo pirmoji savaite, kei valgiau vien minksta maista, sriubytes ir kosytes, nes skaudejo. bet skausmas buvo pakenciamas, toks proto ribose, yra teke ir baisesnio patirt tai vaistu negeriau jokiu.
o kas galvojate detis tai patariu PIRMYN!!!! gyvenimas nei kiek nepasikeite, draugai/pazistami/grupiokai/nepazistami bendrauja kaip bendravo, vaikinas vis dar sako kad myli thumbup.gif zodziu, gyvenimas nepasikeite i blogaja puse:)smile.gifsmile.gif
o del nesiojimo prognoziu: is savo gydytojos girdejau, kad tiek keramika tiek safyriniai deja siek tiek pailgina nesiojimo laika..
beje, nelabai isivaizduoju ka reiskia tos spalvotos gumytes apie kurias kalbate, nes man pvz dejo iskart su viela...
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2008 12 08, 18:55)

sveikinu pasibreketavus 4u.gif As tai jau net laukiu, kada man uzdes apacioj tongue.gif
Vasko irgi ne karto nenaudojau, kazkaip netrine man nieko, ziuresim kaip bus su apatiniu.

O va kaip gumytes atrodo:
http://www.kiferdent...etal-braces.jpg

Man asmeniskai labai negrazu schmoll.gif netvarkingai atrodo, nu bet cia tik mano nuomone unsure.gif
Atsakyti
[quote=kabesita,2008 12 08, 19:51]
[quote=Meri_ceri,2008 12 08, 18:55][/quote]
sveikinu pasibreketavus 4u.gif As tai jau net laukiu, kada man uzdes apacioj tongue.gif
Vasko irgi ne karto nenaudojau, kazkaip netrine man nieko, ziuresim kaip bus su apatiniu.

O va kaip gumytes atrodo:
http://www.kiferdent...etal-braces.jpg

Man asmeniskai labai negrazu schmoll.gif netvarkingai atrodo, nu bet cia tik mano nuomone unsure.gif
[/quot

ach tai vat kas per daiktas tos spalvotos gumytes:)smile.gif gyvai nesu ne karto maciusi! asmeniskai as irgi nesideciau, bet jei yra drasiu paneliu, kurios sugeba kazkokiu budu prisiderinti ju spalva prie nagu lako ar bateliu tai pirmyn ax.gif
Atsakyti
Jaunystė durnystė, patinka ir tiek biggrin.gif.Ir drąsos per akis biggrin.gif . Prie ronkinuko ir boteliu derint reik. Ne ne, juokauju. Nzn, man taip žaismingai jos atrodo (bet ne kai visų spalvų, kai violetinės ar tai rožinės blush2.gif )
Atsakyti
Pas mane yra gumytes, tik jos skaidrios. Bet po kiek laiko pagelsveja unsure.gif Ka daryti kad taip neatsitiktu? g.gif
Atsakyti
Dukterėčia užsidėjo žalias gumytes, visai man gražu, bet ji septintokė. Aš pati tik baltas nešioju, gal amžius nebe tas ? lotuliukas.gif
O gumytės gelsvėja labiausiai nuo kavos, bent jau man verysad.gif
Atsakyti
sakykit,kai vielutes man pakeistai skaudes labai? penktadieni eisiu apziurai ir vielu keitimui,dar viena breketa nusilauziau,tai ta uzklijuos biggrin.gif
Atsakyti
Man neskaudejo smile.gif O kaip nusilauzei breketa? As labai bijau kad taip neatsitiktu unsure.gif
Atsakyti
Ojojoi, laukia ir manes visos sitos bedos fear.gif ... Gal gali kas patarti, kokius man dabar prietaisus, irankius ir priemones isigyti ax.gif ... Turiu omeny valymui, prieziurai... Zinau, kad ir gydytoja kazka patars, bet butu smagu isgirsti jau viska savu kailiu isbandziusiu mergyciu nuomone ir patarimus 4u.gif . Va tarkim del skalavimo skyscio - paprastai naudoju Elgydium toki zalia labai, bijau, kad jis gali dazyt kokias nors breketu dalis. Kazkaip nesinori keist, pripratau jau prie skonio, patinka jis man notworthy.gif . Arba visi tie sepeteliai - koki geriau rinktis mastau.gif ?
Atsakyti
Pas mane yra: Elgydium pasta nuo apnasu, vieno danties sepetelis, paprastas sepetelis, tarpdanciu sepetelis, tarpdanciu siulas ir skalavimo skystis (jis irgi zalias, bet nieko nedazo) biggrin.gif Sepetelis pas mane tai toks visikai paprastas be jokiu "navarotu", planavau isigyti specialiai skirta breketams, bet cia merginos rase kad greitai nusidevi, tai nusipirkau paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 10 gruodžio 2008 - 11:02
As tai naudoju specialu sepetuka, susitrine per menesi, bet breketus turiu kol kas tik virsuj, gal kai bus apacioj sustrins greiciau blush2.gif Bet darbe pasidejus paprasta sepetuka, su kurio viskas issivalo irgi labai gerai smile.gif Niekaip nepriprantu prie siulo, mane nervuoja tas jo pakisymas po vielute, labai daug laiko sugaistu, tai linkus labiau naudoti tarpdancio sepetuka. Valau danti su Amway Glister dantu pasta, o vakare su Parodontax, zadu pabandyt Elgydium ir Lacalut pastas.
O skalavimo skystis nieko nenudazo, siaip tai as neturiu jokiu gumu g.gif , bet gal del to kad Damonai pas mane.
Ai dar siulyciau nusipirk vasko, jei pritrins breketas lupa ar odele is vidaus, tai tuo vasu breketa aptepsi. mirksiukas.gif
Tiesa pasakius man dar to vasko nereikejo, nes nieko nebuvo pritrine bigsmile.gif
Atsakyti
as pavyzdziui irgi naudoju paprasta sepeteli dantu, nes susitrina per 2 savaite(issizergia:)smile.gif, dantu pasta nuo apnasu Velym, skalavimo skysti nusipirkau irgi kazkoki nebrangu, nes irgi tik 2 savaitem man jo uztenka, gal sikart koky mandresni reiks pabandyt:) ir dar turiu vieno danties sepeteli. siaip uztenka man situ priemoniu, dantukai issivalo gerai. beje, ar gali buti kitaip, kai sveiciu juos po 4-5 kartus per diena? biggrin.gif

beje, cia rase merginos kad nusilaue breketa. as jau 2 kartus sapnavau kad man nuluzta breketas ir kartu pats dantis iskrenta, tai atsikeliau nakti visa slapia ir issigandus, gerai kad tik sapnas buvo. ypac dar zinant tuos prietarus apie sapnuojamus krentancius dantis.. blink.gif
Atsakyti