jau 3 savaites nesioju breketus ant virsutinio zandikaulio, sausio menesi des ir ant apacios, busim jau pilnai pakaustytos su Kabesita

as dejausi ant 8 dantu keraminius virsuje, aisku cia individualu, nesakau kad jau cia man sakes kaip gerai ir pan. bet dziaugiuosi kad vasko nepanaudoja nei karto, nes lupu vidines puses mano negramdo. tik nzn ar cia tos keramikos nuopelnas ar mano lupos bejausmes

su kalbejimu irgi jokiu bedu neturejau, nesvepluoju, ziuresim kaip bus kai apacia sudes, kiek girdejau nuomoniu tai apatinis zandikaulis daug skausmingesnis nei virsus.
didziausias nesmagumas buvo pirmoji savaite, kei valgiau vien minksta maista, sriubytes ir kosytes, nes skaudejo. bet skausmas buvo pakenciamas, toks proto ribose, yra teke ir baisesnio patirt tai vaistu negeriau jokiu.
o kas galvojate detis tai patariu PIRMYN!!!! gyvenimas nei kiek nepasikeite, draugai/pazistami/grupiokai/nepazistami bendrauja kaip bendravo, vaikinas vis dar sako kad myli

o del nesiojimo prognoziu: is savo gydytojos girdejau, kad tiek keramika tiek safyriniai deja siek tiek pailgina nesiojimo laika..
beje, nelabai isivaizduoju ka reiskia tos spalvotos gumytes apie kurias kalbate, nes man pvz dejo iskart su viela...