Kokios kur sventines akcijos abonentams yra gal zinot? Kaune
labas visiems
turiu klausima, spėju, kad nuskambės blondiniškai, bet deginantis soliariume susiduriu su tokia problema - nu kažkaip durnai skamba
, bet idegus mano panosys nu tampa kažkoks rudesnis nei viso veido oda, nu zodziu atrodau kvailai, kaip su ūsais. Maniau, kad čia man vienai taip, bet kažkada su drauge kalbėjau, tai jai irgi taip būna, todėl deginimosi metu ji veido nedegina, o aš noriu ir rudesnio veiduko.
deginuosi su kremuku, kuris turi bronzatorių. Žodžiu, po vasaros dėl tos problemos atsisakiau deginimosi, bet taip norisi....
, o dar Kalėdų proga gavau abonimentą, noriu pradėt juo naudotis, bet bijau ka vėl bilekaip veidas išrodys
Žodžiu gal kas nors iš jūsų žino kame čia šaknys, gal kas nors su tuo irgi yra susidurę. Būsiu dėkinga už išsakytas mintis
QUOTE(motriska @ 2009 01 03, 22:59)
labas visiems
turiu klausima, spėju, kad nuskambės blondiniškai, bet deginantis soliariume susiduriu su tokia problema - nu kažkaip durnai skamba
, bet idegus mano panosys nu tampa kažkoks rudesnis nei viso veido oda, nu zodziu atrodau kvailai, kaip su ūsais. Maniau, kad čia man vienai taip, bet kažkada su drauge kalbėjau, tai jai irgi taip būna, todėl deginimosi metu ji veido nedegina, o aš noriu ir rudesnio veiduko.
deginuosi su kremuku, kuris turi bronzatorių.
Jei deginiesi su kremu kuris turi bronzatu, tai gal jis nudazo gyvaplaukius ir atrodo rudziau..
galbut tada tos vietos is vis netepk su kremu? arba jei vel labai ruduos gal su kokia servetes skiautele pridenk ta vieta
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 16:45)
Apsurdas..kas cia ka nusisneka?!
jau patyli tegu geriau.. nuo 8min kitas nudegt gali!
as, kai pradejau (nu, kai dar ne karto neuvau buvus) ejau 5 min, ir isejau raudona. Pradet nuo 8 min manau nera gerai(aisku priklauso nuo soliariumo stiprumo), bet ten kur as einu, tai einu arba 2 k i savaite po 8 min, arba 1 k i savaite 10 min.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 21:13)
maciau, kad aleksote, safari sun'e yra, bet tau turbut nepakeliui
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 01:36)
Kiba mes pazystamos..?
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 21:13)
Safary Sun, maciau yra akcijos. 100litu vertes abonentas kainuoja 77 litus.o 50lt vertes abonentas kainuoja 44lt. Soliariumas man ten geras,pati einu.bet maciau ,kad tau ne pakeliui
QUOTE(MISS SELFRIDGE @ 2009 01 04, 12:24)
Safary Sun, maciau yra akcijos. 100litu vertes abonentas kainuoja 77 litus.o 50lt vertes abonentas kainuoja 44lt. Soliariumas man ten geras,pati einu.bet maciau ,kad tau ne pakeliui
na gal kitom pravers 
QUOTE(amber123 @ 2009 01 04, 12:40)
Todel, kad aleksotas daug kam nepakeliui
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 12:57)
QUOTE(amber123 @ 2009 01 04, 13:30)
tai va, kad aiskiareges mes
gerai, gerai, nukrypom nuo soliariumu temos
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 14:24)
Sorry..bet juokingai kazkaip labai gavos..