Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

Kokios kur sventines akcijos abonentams yra gal zinot? Kaune g.gif 4u.gif
Atsakyti
labas visiems 4u.gif turiu klausima, spėju, kad nuskambės blondiniškai, bet deginantis soliariume susiduriu su tokia problema - nu kažkaip durnai skamba wub.gif , bet idegus mano panosys nu tampa kažkoks rudesnis nei viso veido oda, nu zodziu atrodau kvailai, kaip su ūsais. Maniau, kad čia man vienai taip, bet kažkada su drauge kalbėjau, tai jai irgi taip būna, todėl deginimosi metu ji veido nedegina, o aš noriu ir rudesnio veiduko. ax.gif deginuosi su kremuku, kuris turi bronzatorių. Žodžiu, po vasaros dėl tos problemos atsisakiau deginimosi, bet taip norisi.... doh.gif , o dar Kalėdų proga gavau abonimentą, noriu pradėt juo naudotis, bet bijau ka vėl bilekaip veidas išrodys schmoll.gif Žodžiu gal kas nors iš jūsų žino kame čia šaknys, gal kas nors su tuo irgi yra susidurę. Būsiu dėkinga už išsakytas mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motriska @ 2009 01 03, 22:59)
labas visiems 4u.gif turiu klausima, spėju, kad nuskambės blondiniškai, bet deginantis soliariume susiduriu su tokia problema - nu kažkaip durnai skamba wub.gif , bet idegus mano panosys nu tampa kažkoks rudesnis nei viso veido oda, nu zodziu atrodau kvailai, kaip su ūsais. Maniau, kad čia man vienai taip, bet kažkada su drauge kalbėjau, tai jai irgi taip būna, todėl deginimosi metu ji veido nedegina, o aš noriu ir rudesnio veiduko.  ax.gif  deginuosi su kremuku, kuris turi bronzatorių.

Jei deginiesi su kremu kuris turi bronzatu, tai gal jis nudazo gyvaplaukius ir atrodo rudziau.. g.gif supranti apie ka as..? smile.gif
Atsakyti
galbut tada tos vietos is vis netepk su kremu? arba jei vel labai ruduos gal su kokia servetes skiautele pridenk ta vieta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 16:45)
Apsurdas..kas cia ka nusisneka?!  blink.gif  doh.gif jau patyli tegu geriau.. nuo 8min kitas nudegt gali!

as, kai pradejau (nu, kai dar ne karto neuvau buvus) ejau 5 min, ir isejau raudona. Pradet nuo 8 min manau nera gerai(aisku priklauso nuo soliariumo stiprumo), bet ten kur as einu, tai einu arba 2 k i savaite po 8 min, arba 1 k i savaite 10 min.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 21:13)
Kokios kur sventines akcijos abonentams yra gal zinot? Kaune  g.gif  4u.gif

maciau, kad aleksote, safari sun'e yra, bet tau turbut nepakeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 01:36)
maciau, kad aleksote, safari sun'e yra, bet tau turbut nepakeliui 4u.gif

Kiba mes pazystamos..? g.gif 4u.gif Nea, nepakeliui.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 03, 21:13)
Kokios kur sventines akcijos abonentams yra gal zinot? Kaune  g.gif  4u.gif

Safary Sun, maciau yra akcijos. 100litu vertes abonentas kainuoja 77 litus.o 50lt vertes abonentas kainuoja 44lt. Soliariumas man ten geras,pati einu.bet maciau ,kad tau ne pakeliui verysad.gif na gal kitom pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MISS SELFRIDGE @ 2009 01 04, 12:24)
Safary Sun, maciau yra akcijos. 100litu vertes abonentas kainuoja 77 litus.o 50lt vertes abonentas kainuoja 44lt. Soliariumas man ten geras,pati einu.bet maciau ,kad tau ne pakeliui  verysad.gif  na gal kitom  pravers smile.gif

4u.gif lotuliukas.gif as biski nesuprantu..antras zmogus sako, kad man nepakeliui.. blink.gif is kur cia matos kuriam raj as gyvenu? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 04, 12:40)
4u.gif  lotuliukas.gif as biski nesuprantu..antras zmogus sako, kad man nepakeliui..  blink.gif is kur cia matos kuriam raj as gyvenu?  blink.gif  lotuliukas.gif

Todel, kad aleksotas daug kam nepakeliui biggrin.gif biggrin.gif tiesiog atspejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misse: 04 sausio 2009 - 11:57
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 12:57)
Todel, kad aleksotas daug kam nepakeliui biggrin.gif  biggrin.gif tiesiog atspejau blush2.gif

lotuliukas.gif cia dar po taves viena mergaote sake kad irgi zino, kad man nepakeliui.. lotuliukas.gif tai ir galvoju..is kur cia taip visos zino blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 04, 13:30)
lotuliukas.gif cia dar po taves viena mergaote sake kad irgi zino, kad man nepakeliui..  lotuliukas.gif tai ir galvoju..is kur cia taip visos zino  blink.gif  lotuliukas.gif

tai va, kad aiskiareges mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerai, gerai, nukrypom nuo soliariumu temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 14:24)
tai va, kad aiskiareges mes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gerai, gerai, nukrypom nuo soliariumu temos blush2.gif

Sorry..bet juokingai kazkaip labai gavos.. 4u.gif blink.gif tai kur mes ten baigem.. g.gif o kazin sitam girstupio solike Equador nuolaidu ner? g.gif
Atsakyti