Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

QUOTE(noisy-B @ 2009 05 06, 13:16)
Na aš irgi jau geriu 6-tąjį mėnesį... Žinokit, mergaitės, nieko nepastebėjau... Kai kurioms ale auga "silicea plaukiukai", tokie ragiukai, mažiukai, bet man nea. Kažkaip gila, beje, naudoju ne tk silicea, dar ir nusipirkau vaistinėj šampūną, losjoną nuo plaukų slinkimo. Bet plaukai slenka toliau, kaip ir slinkę. Turėjau ilgus plaukus, net sausio mėnesį nusikirpau plaukus iki pečių. Nežinau, nėra tų trokštamų rezultatų.
Mano draugei vienai tai sako, kad padeda, bet realiai, nelabai matau aš to padėjimo.
Ir dar: girdėjau, kad kai nustoji gerti silicea, tai ir vėl plaukai pradeda slinkti kaip slinkę.
Sekmės jums wink.gif Tikėkit ir jums padės smile.gif aš stengiuosi ir tikėtis, jei jau čia veikia tuo poveikiu.

Gal turi didesniu problemu nei eilinis metinis plauku slinkimas mastau.gif Nes siaip ar taip, plaukai negali tiek laiko non stop slinkti. O be to sis balzamas nera priemone nuo slinkimo schmoll.gif Ji skirta stiprinti plaukus, nagus ir oda.
Atsakyti
Baigineju pirma butelaiti sio balzamo, bet kol kas jokio pagerejimo nematau, plaukai kaip slinko taip ir slenka. bandysiu nusipirkti antra, gal tada kas nors pasijus. beje, dabar jam Camelia vaistinese 30% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2009 03 02, 14:47)
Sveikos mergaites, gal kuri ilgiau jau panaudojusi esat SILICEA ir galit pasakyti ar verta naudot, ar tik pinigu ismetimas i bala???Aciu uz atsakyma  4u.gif
man jis tinka ir patinka. Eurovaistineje dar su nuolaida i prieki nusipirkau wink.gif

QUOTE(sonya87 @ 2009 04 18, 15:01)
As ji geriau saziningai nuo rugsejo iki kovo (sunaudojau 6 buteliukus), netgi siek tiek didesnes dozes, nei nurodyta. Nebuvo ne vienos dienos, kad neisgerciau. Deja, dar lig siol nepastebejau poveikio. Plauku augimo TIKRAI nepaskatino (kaip lygiai vienas cemas per menesi, taip ), nagai kaip sluoksniuojasi, taip ir toliau sau sluoksniuojasi, kaip oda beria, taip ir tebeberia...
Paskutini karta kai ji pirkau vaistininke man sake, kad siu papildu veikimas pagristas placebo veikimu. (t.y. realiai nieko nedaro, bet jeigu LABAI LABAI tikesi kad pades, tai gal ir tikrai kazkiek pades...)

Na nzn, jo sudetis byloja ka kita, nei kad tik placebas. Visgi ne vanduo ten su krakmolu supiltas - o silicis, labai reikalinga medziaga zmogaus organizmui.
4u.gif gal tiesiog tai ne tavo priemone, o gal net ne silicio tau truksta wink.gif
Atsakyti
As tai kazkokiu nauju plauku augimo taip pat nepastebejau...Man tiesiog jis padejo tuo kad maziau sakojasi plauku galiukai, o slinkimas - kaip slinko taip slenka, nepaisant kad dar kalci, magni, cinka geriu. Tai nezinia ko cia man truksta kad visai neslinktu... g.gif
O sampunai ar balzamai nuo slinkimo tai nepades tikrai..Geriau stiprint is vidaus organizma nei naudot visokius slinkima mazinancius sampunus.
Dabar sumaniau dar isbandyti namines priemones plaukams - skalavima dilgeliu nuoviru ir kauke is naminiu produktu, gal pades rolleyes.gif
Atsakyti
mano Silicea pirmas butelaitis jau į pabaigą,bet kolkas rezultatas matosi tik ant nagų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 05 06, 14:16)
Na aš irgi jau geriu 6-tąjį mėnesį... Žinokit, mergaitės, nieko nepastebėjau... Kai kurioms ale auga "silicea plaukiukai", tokie ragiukai, mažiukai, bet man nea. Kažkaip gila, beje, naudoju ne tk silicea, dar ir nusipirkau vaistinėj šampūną, losjoną nuo plaukų slinkimo. Bet plaukai slenka toliau, kaip ir slinkę. Turėjau ilgus plaukus, net sausio mėnesį nusikirpau plaukus iki pečių. Nežinau, nėra tų trokštamų rezultatų.
Mano draugei vienai tai sako, kad padeda, bet realiai, nelabai matau aš to padėjimo.
Ir dar: girdėjau, kad kai nustoji gerti silicea, tai ir vėl plaukai pradeda slinkti kaip slinkę.
Sekmės jums wink.gif Tikėkit ir jums padės smile.gif aš stengiuosi ir tikėtis, jei jau čia veikia tuo poveikiu.

as geriu ketvirta menesi bet deja plaukai kaip slinko taip ir slenka aisku ne kuokstais bet vistiek slenka, bet kad nauju trumpu plaukiuku pridige tai tikrai matosi, bet tik tiek.
nezinau net ka cia bedaryti verysad.gif jau taip tie plaukai silpni,ploni ir mazai ju tai dar ir slenka.
Atsakyti
Mama naudojo, jai irgi nepadejo , per puse metu gal kiek nagai tesustiprejo ir viskas smile.gif
Atsakyti
sveikos.sita balzama geriu jau daugiau kaip menesi ir kaip tik pabaigiau pirma buteliuka.poveikis yra labai geras thumbup.gif siaip plaukus turiu labai gerus,bet nagai silpni,o dabar jie pasidare stiprūs.labai pagrazejo oda(nebetokia sausa ir nyksta celiulitas),taip pat dar sustiprejo sanariai.mano mama taipogi dziaugiasi nebeskaudanciais sanariais ir sustiprejusiais nagais,nors ji geria silicea tik 3 savaites.
Atsakyti
Na , pakylam truputi ,laukiam atsiliepimu 4u.gif

Tada pavartojus ,greit nustojau ,(tai uzmirstu ,tai isvaziuoju kur ir pamirstu pasiimt ,tai sawaite lieku be vartojimo)...Ir db vel nuo siandien pradesiu ir planuoju saziningai pusmeti iswartoti ax.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kazi ar galima naudot kartu su pantogar, nes jau pora menesiu naudoju ir zadu pusmeti naudot, tai nzn pradet ar ne g.gif
Atsakyti
Kiek teko atsiliepimu girdėti tai Silicea daugiausiai padeda nagams. O aš ir be nagų galiu pabūti, man plaukučiai svarbiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 11, 14:05)
Jau gyriau siuos vitaminus. Vartoju jau 3 menesius, plaukai labai atsigavo, greit auga, blizga, apimtis irgi padidejusi, o ir slinkimas kuo toliau tuo labiau mazeja, o juk slenka jau gerus 3-4metus ir jokios isbandytos priemons iki siok jo nebuvo sumazinusios 4u.gif

O kokiam kiekį vandens skiedžiat? Šian nusipirkau, labai slenka plaukai unsure.gif
Atsakyti