sviekos,
ir as i jusus gretas. Naudoju SILICEA jau kokia savaite, man tai nieko baisaus ji gerti, primena kreidos skoni, bet nieko

Geriu su vandeniu. Nezinau ar vyras juokais pasake, nes jau tiek tu priemoniu isbandyta ir dvigubai brangesniu

ar rimtai, bet pastebejo, kad mano plaukai tvarkingesni pasidare, ne tokie pasisiause

Tai sako gal padeda
Dar, kai nustojau maitinti savo klecka, prasisejus menesinems labai pradejo berti veida spuogais, ypac smakro srity

Reklaminiame bukletelyje perskaiciau, kad siuo balzamu galima tepti ir problematiska oda. Kaip tik buvo iskiles toks vidinis skausmingas spuogas, patepiau vakare, nakciai, Silicea, ir net pati nustebau ryte - spuoga palietus neskaudejo, tada dar patepiau, tai taip man jis ir isnyko pilnai neiskiles

Gal gi tikrai neblogas variantas, lauksim postumio su plaukais, nes kai pradejo praejus 3 men po gimdymo eiti kuokstais, tai jau puse metu ir eina

liko trecdalis plauku
Nors esu labai didele skeptike (netikiu tom reklamom ir vitaminu galia) bet si karta norisi tiketi, juo labiau, kad jie , kaip raso - naturalus