Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

Kam čia skani ta masė? user posted image
Nebūtų tokia brangi, tai mesčiau lauk unsure.gif
Atsakyti
as ir galvojau dar trecia buteli pirkt, bet galiausiai mane net purtyt pradejo nuo tos mases 000189.gif reik ka nors kieto pavidalo nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau nesenai,bet drauge jau vartoja ilgokai,sake super,nagiukai kaip pas kate,plaukai pasaka,,,rezultatas buvo maždaug po menesio,bet vis dar vartoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasinger @ 2009 09 21, 13:35)
nusipirkau nesenai,bet drauge jau vartoja ilgokai,sake super,nagiukai kaip pas kate,plaukai pasaka,,,rezultatas buvo maždaug po menesio,bet vis dar vartoja  thumbup.gif

Aš irgi jau įpusėjau.. pripratau irnesakyk.gif
Atsakyti
sviekos,

ir as i jusus gretas. Naudoju SILICEA jau kokia savaite, man tai nieko baisaus ji gerti, primena kreidos skoni, bet nieko mirksiukas.gif Geriu su vandeniu. Nezinau ar vyras juokais pasake, nes jau tiek tu priemoniu isbandyta ir dvigubai brangesniu doh.gif ar rimtai, bet pastebejo, kad mano plaukai tvarkingesni pasidare, ne tokie pasisiause lotuliukas.gif Tai sako gal padeda tongue.gif
Dar, kai nustojau maitinti savo klecka, prasisejus menesinems labai pradejo berti veida spuogais, ypac smakro srity unsure.gif Reklaminiame bukletelyje perskaiciau, kad siuo balzamu galima tepti ir problematiska oda. Kaip tik buvo iskiles toks vidinis skausmingas spuogas, patepiau vakare, nakciai, Silicea, ir net pati nustebau ryte - spuoga palietus neskaudejo, tada dar patepiau, tai taip man jis ir isnyko pilnai neiskiles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal gi tikrai neblogas variantas, lauksim postumio su plaukais, nes kai pradejo praejus 3 men po gimdymo eiti kuokstais, tai jau puse metu ir eina verysad.gif liko trecdalis plauku verysad.gif

Nors esu labai didele skeptike (netikiu tom reklamom ir vitaminu galia) bet si karta norisi tiketi, juo labiau, kad jie , kaip raso - naturalus thumbup.gif
Atsakyti
cia turbut man skanus ax.gif
liepa buvo pusmetis kai pabaigiau Silicea, vartojau saziningai kiekviena diena. rezultatas mane labai tenkina, t.y plaukai maziau slenka, auga gerai, didelis eziukas biggrin.gif bet visa tai pasimate po gero pusmecio. tiesa, nagams gal po keliu savaiciu smile.gif
Atsakyti
Vartoju du menesius, bet ne balzama, o kapsules. Plaukai slinkti nenustojo, taciau matosi naujai pridygusiu plaukuciu smile.gif Ir veido oda palygejo.

Pamaniau, ne visoms rezultatai vienodi gali buti ir tame, jog ne visom vienodai pasisavina naudojamos medziagos. Kai kam geriau, kitiems ne taip gerai.
Atsakyti
Gal kas dar turite atsiliepimų?
Atsakyti
Kazkada sunaudojau viena bonkute, tai jokio poveikio nebuvo, bet tikriausiai per trumpas laikas, kad kazkas pasijaustu, nes kiek zinau reikia bent 3 men. naudoti.
Tai va dabar galvoju vel bandyti ir tiek kiek reikia naudoti, gal bus poveikis, nes nuo visu vitaminu kur B grupe yra mane labai beria verysad.gif o situose nera.
Atsakyti
Jungiuosi į jūsų gretas mirksiukas.gif Aš jau baiginėjus dar tik pirmąjį buteliuką, rezultato kol kas nematau. Tęsiu vartojimą toliau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Pagaliau ir aš geriu šitą balzamą. Rašo, kad jį reikia vartoti ilgą laiką. Manau gersiu pusę metų ir tikiuosi puikių rezultaų ax.gif
Atsakyti
O kiek laiko užtenka vieno buteliuko, mėnesiui turėtų užtekti, ar ne? ax.gif
Atsakyti