QUOTE(zarza @ 2008 12 07, 17:16)
Sveikutes, norejau paklausti mamyciu, kurios pagimde negyvus vaikiukus (atsiprasau kad primenu vel apie skausma).....

18 diena bus metai kai palaidojau dukryte..... Noriu paklausti ar uzsakomos misios vaikiukams kurie isejo dar negime?
Sveikute,
Is tiesu, tai kunigai sako, kad reikia uz seima uzsakyti. As labai norejau, kad uz mano sunuka butu misios nupirktos. Tai man kunigas pasake, kad mano sunukas angeliukas

: ir laikys misias uz mano seima (mane ir mano vyra). Yra linkima ramybes. Kitoje baznycioje kunigas ta pati pasake. Palinkejo mano seimai dvasines ramybes. Zinoma tos misios ir uz angeliuka.
Butinai kunigui pasakyk, kad misios bus uz Jusu angeleli.
Labukas Mamytes
Uh koks nesmagus pas mane savaitgalis

Siandien ryte egza laikiau. Tai kazkokia dar is veziu ismuzta
Visu pirma labai susigraudinau del musu slaptosios n. Taip noreciau ja apkabinti. Bet dar taip liudna, kad nezinau ka galeciau paguosti. Kazin ar tai padetu
Zvelsa, nepyk, kad taip parasysiu. Bet man taip Taves pagailo

Rasau nepyk, nes kitas gailestis pykdo. Man gaila tu moteru, kurios - uzburtame rate. Zinau, kad buna sudetingu situaciju ir niuansu kas susije su skyrybomis. Kai pragyveni daug metu ir yra vaikai..Dar buna sunkinanciu aplinkybiu. Bet taip noreciau Tau palinketi, kad viskas issisprestu.. Perskaiciau Sandrynjos posta ir taip optimistiskai nuteike

Juk tokia nuostabia seima turi. o pavyko ne is pirmo karto...Cia Tau
Amade, kad tik uzkibtu galu gale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diveja, o pas Jus daba nuolaidu nera? Noriu kokia "taselka" nusipirkti
Stt, kaip Tavo nuostabi "edrune" laikosi? Valgo tiek pat daug? Ar duoda mamytei
atsipusti?
Vaivos juosta, o kur Jus druskininkuose maudotes?
Likusioms linkejimai
Biciuk kada i Lietuva atleksi? Ne i ambasada, o pas mus

Tada ir meeta organizuotume