Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 07, 14:39)
PS gal kas matet kur yra modelino spalvoto pirkt? nes Kaune nei Megoj neradom, nei Akropolio pardese doh.gif

Gal kokiose dailės reiklmenų parduotuvėse? Senamiesty kokioj krautuvėlėj?

Beje, vakar du kartus pro Prienus pravažiavom smile.gif . Ir galvojau, pro kuriuos čia langus rugsėjė ir vdapr žiūri biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 07, 15:11)
Beje, vakar du kartus pro Prienus pravažiavom  smile.gif . Ir galvojau, pro kuriuos čia langus rugsėjė ir vdapr žiūri  biggrin.gif  .

nu jeigu pro Cento parduotuve vaziuosi tai svilpk, pamojuosiu pro langa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti mamyciu, kurios pagimde negyvus vaikiukus (atsiprasau kad primenu vel apie skausma)..... verysad.gif 18 diena bus metai kai palaidojau dukryte..... Noriu paklausti ar uzsakomos misios vaikiukams kurie isejo dar negime? angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 12 07, 15:16)
Sveikutes, norejau paklausti mamyciu, kurios pagimde negyvus vaikiukus (atsiprasau kad primenu vel apie skausma).....  verysad.gif 18 diena bus metai kai palaidojau dukryte..... Noriu paklausti ar uzsakomos misios vaikiukams kurie isejo dar negime? angel_sadangel.gif

verysad.gif sveikute apkabinu tave 4u.gif siaip kiek as zinau tai ne nes jie or yra angeliukai wub.gif bet jei yra noras gali kunigo prasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 12 07, 17:16)
..... Noriu paklausti ar uzsakomos misios vaikiukams, kurie isejo dar negime? angel_sadangel.gif

Mūsų mergytė mirė antrą dieną. Mišių neužsakinėjom. Čia gal labiau tikėjimo reikalas. Uošviai gal ir norėjo, ir žmonės pečiais kraipė, - kaip dabar be paminėjimo jokio.... Nekreipiu į tai dėmesio - kas norėjo - atėjo prie kapelio. O aš Ją prisimenu kiekvieną dieną.

Kaip tu dabar, zarza? Man metai buvo rugsėjį....
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 12 07, 18:16)
Sveikutes, norejau paklausti mamyciu, kurios pagimde negyvus vaikiukus (atsiprasau kad primenu vel apie skausma).....  verysad.gif 18 diena bus metai kai palaidojau dukryte..... Noriu paklausti ar uzsakomos misios vaikiukams kurie isejo dar negime? angel_sadangel.gif

mes specialiai neužsakinėjam, per metines namie žvakę visą dieną deginau...
bet kai būna kokios mišios už kažkokį mirusį šeimos žmogų, visada paprašom, kad kunigas paminėtų ir sūnuką... ir pamini.
Atsakyti
Sveikutes liudeseles...

Reik tiketis, kad tas liudesys ilgai neuzsibus, nei sirdelese, nei namuciuose, kad visi juodi zebrai virs ir baltus ir su kaledom ateis viltis, ji gi kazkur yra ta laime, visai salia, tik reikia ja tiketi.
Cia s ir save raminu doh.gif
Mes tai grizome is kaledinio Lietuviu ambasados vakarelio, taip saunu buvo matyti tiek leituviu vaikiuku ir jau ugtelejusiu ir dar vos savaites skaiciuojanciu. Senelis saltis buvo aktores Balsytes vyras, dainavo keistuoliu daineles, zaidem zaidimus...sirdi suspaude verysad.gif . Manoji tai buvo labai pavargusi, tai kai atejo eile pasiimti dovanele net nesyptelejo seneliui, bet uztat i klausima kuo vardu atsake rimtu tonu "as miegancioji grazuole", buvo juoko lotuliukas.gif .

Zarza sveika ir tu atvykusi i musu buri 4u.gif . As nesu labai tikinti, tokia net sakyciau labiau nesusipratusi, bet kazkaip norejau misiu, kai mire mazute, sake tada kunigas, kad nereikia angeleliams misiu, bet atlaike, labai sauniai pakalbejo, manau , kad daugiau ju ir neuzsakinesim

Vdapr kartais is tiesu labai norisi paleisti tas "stiprybes "vadeles, pabuti silpna ir nelaiminga, bet tame juk nieko blogo, nes negali kaip katilas uzdarytas kunkuliuoti, paskui nepastebesi kaip tas neislietas skausmas islys per tavo pacios sveikata. Laikykis brangioji 4u.gif

Dziaugiuosi, kad bent pupos sveiksta wub.gif .
Atsakyti

Sveikute,
Is tiesu, tai kunigai sako, kad reikia uz seima uzsakyti. As labai norejau, kad uz mano sunuka butu misios nupirktos. Tai man kunigas pasake, kad mano sunukas angeliukas angel_sadangel.gif: ir laikys misias uz mano seima (mane ir mano vyra). Yra linkima ramybes. Kitoje baznycioje kunigas ta pati pasake. Palinkejo mano seimai dvasines ramybes. Zinoma tos misios ir uz angeliuka.
Butinai kunigui pasakyk, kad misios bus uz Jusu angeleli.

Labukas Mamytes 4u.gif
Uh koks nesmagus pas mane savaitgalis blink.gif Siandien ryte egza laikiau. Tai kazkokia dar is veziu ismuzta blink.gif

Visu pirma labai susigraudinau del musu slaptosios n. Taip noreciau ja apkabinti. Bet dar taip liudna, kad nezinau ka galeciau paguosti. Kazin ar tai padetu verysad.gif

Zvelsa, nepyk, kad taip parasysiu. Bet man taip Taves pagailo verysad.gif Rasau nepyk, nes kitas gailestis pykdo. Man gaila tu moteru, kurios - uzburtame rate. Zinau, kad buna sudetingu situaciju ir niuansu kas susije su skyrybomis. Kai pragyveni daug metu ir yra vaikai..Dar buna sunkinanciu aplinkybiu. Bet taip noreciau Tau palinketi, kad viskas issisprestu.. Perskaiciau Sandrynjos posta ir taip optimistiskai nuteike wub.gif Juk tokia nuostabia seima turi. o pavyko ne is pirmo karto...Cia Tau 4u.gif

Amade, kad tik uzkibtu galu gale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diveja, o pas Jus daba nuolaidu nera? Noriu kokia "taselka" nusipirkti mirksiukas.gif

Stt, kaip Tavo nuostabi "edrune" laikosi? Valgo tiek pat daug? Ar duoda mamytei
atsipusti?

Vaivos juosta, o kur Jus druskininkuose maudotes? g.gif

Likusioms linkejimai 4u.gif

Biciuk kada i Lietuva atleksi? Ne i ambasada, o pas mus lotuliukas.gif Tada ir meeta organizuotume bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 07 gruodžio 2008 - 18:13
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 07, 18:10)
Vaivos juosta, o kur Jus druskininkuose maudotes? g.gif

Druskininkų Akva parke

http://www.akvapark.lt/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 07, 19:10)

*Zvelsa, nepyk, kad taip parasysiu. Bet man taip Taves pagailo verysad.gif  Rasau nepyk, nes kitas gailestis pykdo. Man gaila tu moteru, kurios - uzburtame rate. Zinau, kad buna sudetingu situaciju ir niuansu kas susije su skyrybomis. Kai pragyveni daug metu ir yra vaikai..Dar buna sunkinanciu aplinkybiu. Bet taip noreciau Tau palinketi, kad viskas issisprestu.. Perskaiciau Sandrynjos posta ir taip optimistiskai nuteike wub.gif Juk tokia nuostabia seima turi. o pavyko ne is pirmo karto...Cia Tau 4u.gif

**Biciuk kada i Lietuva atleksi? Ne i ambasada, o pas mus lotuliukas.gif Tada ir meeta organizuotume bigsmile.gif

* drinks_cheers.gif ...liudna, kad nepavyksta is pirmo karto, liudna, kad reikia kenteti, ypac kai tos kancios beprasmes, baisu apsispresti, bet gal but verta tai padaryti. Gyvenimas vienas teduotas...bet is kitos puses kaip zvelsa pati sake, kad mes tikriausiai paisrenkam patys ir jei nekeiciam nieko tai gal but yra tam priezasciu... Stiprybes tau zvelsa 4u.gif

** nu as pasidariau neplanuojanti butybe doh.gif , bet artimiausias atvykimas nusimato tik geguze, mano mociutei bus 90, jei tik sveikata leis sio jubiliejaus sulaukti. Labai noretusi jai svente padaryti ax.gif . tada pabusim kokias 3 savaites. Bet kas ten zino kaip gvenimas gali pasisukti. Kol kas lauksim mociuciu apsilankymo, gal dar kas is draugu susigundys. VA ir jus visas kvieciu wub.gif

O del musu slaptosios drauges ir man labai liudna, labai... Toks jausmas, kad musu daugeja pagal geometrine progresija-prarandanciu, persileidzianciu, nepastojanciu verysad.gif . Siandien su viena mamyte bendravau, ji prarado savo du vaikucius 21 savaite verysad.gif , turi dideli sunu ir zavia mazyle, nepasidave, ejo i prieki...Kartais pagalvoju kur butu mano riba.... unsure.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif as jau po darbu ir po vakarienes karsta.gif Uzleido MB kompa.

As neuzpirkinejau,bet vis suku galva,kad gal blogai padariau g.gif Bet matau,kad nieko blogo...sitam reikale esu visiskai pasimetus ir neapsisprendus verysad.gif
O tau, stiprybes:console:

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 07, 18:10)

Labukas Mamytes 
* Siandien ryte egza laikiau. Tai kazkokia dar is veziu ismuzta.

**Diveja, o pas Jus daba nuolaidu nera? Noriu kokia "taselka" nusipirkti.

**Biciuk kada i Lietuva atleksi? Ne i ambasada, o pas mus lotuliukas.gif Tada ir meeta organizuotume

* SEKMADIENI egzas???????????????????? Kosmaras doh.gif
** thumbup.gif yra visko pas mus ir nuolaidiniu nemazai ir siaip. O jei pas man pirksi,as tau nuolaida ir taip pritaikyciau blush2.gif Geriausi papildymai buna pirmadieniais ir penktadieniais!!!!Siulyciau uzsukt i vakars,tada bunam issipakave ir susidelioje.Lauksiu.... biggrin.gif
***Va bices sugryzimo proga,tai tikrai reiks gera meeta padaryt!!!! Kaip butu faina wub.gif

O zvelsai,as linkiu stiprybes ir kad visas tas blogumas,kuris yra siuo metu,iseitu tik i labai labai gera 4u.gif Tavo sirdis zino,kaip jum geriau,laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 07, 17:27)
Mūsų mergytė mirė antrą dieną. Mišių neužsakinėjom. Čia gal labiau tikėjimo reikalas. Uošviai gal ir norėjo, ir žmonės pečiais kraipė, - kaip dabar be paminėjimo jokio.... Nekreipiu į tai dėmesio - kas norėjo - atėjo prie kapelio. O aš Ją prisimenu kiekvieną dieną.

Kaip tu dabar, zarza?  Man metai buvo rugsėjį....

Aciu mergytes uz palaikyma. Dabar jau susitaikiau su tuo kas ivyko... Bet niekada to nepamirsiu..... Ir jau nebe taip maniskai noriu pastoti. Nebeskaiciuosiu vaisingu dienu, kada tapsiu nestuke.gif , tada ir bus gerai.
O kaip jus jautetes po metu?
Atsakyti