Sveikos, planuoju isigyti Iwostin kremuka kuris sviesina pigmentines demes. gal kas badnet?ar padejo??
Elegant, Intensive moisturizing face cream SPF20; talpa berods 75ml.
va toks, va

QUOTE(SiVidz @ 2010 11 04, 21:51)
ir kaip šaltuoju laikotarpiu, tinka jis dienai? gerai padrėkina?

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 04, 22:02)
šaltuoju metu naudojau daugiausiai

jei oda riebi, gal reiktų lengvesnio, bet jei sausoka, dehidratuota - manau labai neblogas

o as siandien pirma karta isbandziau veidui prausikli.pakuote labai panasi i auksciau parodyto kremuko.labai noreciau pagirti.tikrai nesitikejau,kad bus tokis geras
visai nesausina odeles,ir makiaza nuplauna labai super!

QUOTE(Elynka @ 2010 11 04, 19:47)
Sveikos, planuoju isigyti Iwostin kremuka kuris sviesina pigmentines demes. gal kas badnet?ar padejo??
dar vis bandau, 2 men. mazdaug, kol kas jokio poveikio
jau pasikartosiu,bet prausikli dar karta noreciau pagirti!jau stai kelios dienos naudoju,ir vis labiau patinka jis man.tikrai oda ipatingai svelni,ir neissausinta.tik man tas kvapas tokis labai idomus...nera jis astrus,bet tokis man idomus

Labai fainas purškiamas vanduo. Naudoju kiekvieną vakarą po kremo. vasarą kasdieną, atgaiva odai, drėkinimas.
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 11, 13:22)
jau pasikartosiu,bet prausikli dar karta noreciau pagirti!jau stai kelios dienos naudoju,ir vis labiau patinka jis man.tikrai oda ipatingai svelni,ir neissausinta.tik man tas kvapas tokis labai idomus...nera jis astrus,bet tokis man idomus 

čia tas hipoalerginis prausiklis?
nusipirkau pieneli makiažui valyti, siaubas kaip graužia akis. Bet patį makiažą nuvalo gerai.