Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

Sveikos, planuoju isigyti Iwostin kremuka kuris sviesina pigmentines demes. gal kas badnet?ar padejo??
Atsakyti
Elegant, Intensive moisturizing face cream SPF20; talpa berods 75ml.
smile.gif va toks, va smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 04 lapkričio 2010 - 20:52
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 04, 21:51)
Elegant, Intensive moisturizing face cream SPF20; talpa berods 75ml.
  smile.gif  va toks, va  smile.gif
user posted image

ir kaip šaltuoju laikotarpiu, tinka jis dienai? gerai padrėkina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 04, 22:02)
ir kaip šaltuoju laikotarpiu, tinka jis dienai? gerai padrėkina?  4u.gif

šaltuoju metu naudojau daugiausiai smile.gif vasarą kiek mažiau bei mažiau ir tepdavau smile.gif mano odai pats tas thumbup.gif ne per riebiai drėkina, bet ne per mažai, toks lengvas, bet kartu ir neblogai drėkinantis smile.gif + SPF ir nelieka jokių dryžių ant veido smile.gif

jei oda riebi, gal reiktų lengvesnio, bet jei sausoka, dehidratuota - manau labai neblogas smile.gif
Atsakyti
o as siandien pirma karta isbandziau veidui prausikli.pakuote labai panasi i auksciau parodyto kremuko.labai noreciau pagirti.tikrai nesitikejau,kad bus tokis geras thumbup.gif visai nesausina odeles,ir makiaza nuplauna labai super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elynka @ 2010 11 04, 19:47)
Sveikos, planuoju isigyti Iwostin kremuka kuris sviesina pigmentines demes. gal kas badnet?ar padejo??

dar vis bandau, 2 men. mazdaug, kol kas jokio poveikio
Atsakyti
jau pasikartosiu,bet prausikli dar karta noreciau pagirti!jau stai kelios dienos naudoju,ir vis labiau patinka jis man.tikrai oda ipatingai svelni,ir neissausinta.tik man tas kvapas tokis labai idomus...nera jis astrus,bet tokis man idomus g.gif
Atsakyti
Man patinka Iwostyn puritin veido prausiklis ir paakiu gelis. O vat, Iwostyn puritin naktinis kremas visiskai nepatiko.
Atsakyti
Labai fainas purškiamas vanduo. Naudoju kiekvieną vakarą po kremo. vasarą kasdieną, atgaiva odai, drėkinimas.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 11, 13:22)
jau pasikartosiu,bet prausikli dar karta noreciau pagirti!jau stai kelios dienos naudoju,ir vis labiau patinka jis man.tikrai oda ipatingai svelni,ir neissausinta.tik man tas kvapas tokis labai idomus...nera jis astrus,bet tokis man idomus  g.gif

čia tas hipoalerginis prausiklis?
Atsakyti
nusipirkau pieneli makiažui valyti, siaubas kaip graužia akis. Bet patį makiažą nuvalo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 16, 14:37)
čia tas hipoalerginis prausiklis?

aha,tas pats thumbup.gif
Atsakyti