Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(SiVidz @ 2010 11 05, 00:42)
šaltuoju metu naudojau daugiausiai  smile.gif  vasarą kiek mažiau bei mažiau ir tepdavau  smile.gif  mano odai pats tas  thumbup.gif  ne per riebiai drėkina, bet ne per mažai, toks lengvas, bet kartu ir neblogai drėkinantis  smile.gif + SPF ir nelieka jokių dryžių ant veido  smile.gif

jei oda riebi, gal reiktų lengvesnio, bet jei sausoka, dehidratuota - manau labai neblogas  smile.gif

O nesate naduojusi Sensitia? Nes man jis neblogas atrode, bet knieti isbandyti su SPF unsure.gif
Atsakyti
teko bandyti beveik visus kremukus tiek IVOSTIN, tiek Emolium. Tiko, geri.
Atsakyti
o sakykit tas prausiklis sensitia nuplauna vandeniui atsparu makiaza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 12 21, 13:44)
o sakykit tas prausiklis sensitia nuplauna vandeniui atsparu makiaza?  g.gif

būtent kokį? na jei su profesionalia kosmetika darytas ir dar apipurkšta tuo spec skysčių dėl atsparumo., tai gal rinkitės specialų valiklį, nes šis gali ir netikti.
Aš kai darausi šventinį makiažą ir panaudoju artdeco kamufliažą, kuris lyg ir nėra atsparus vandeniui, bet šiaip jau tokia sunkesnė priemonė (tik paakius tepu) tai man sunkokai nusiplauna, reikia patrinti ten kur jis buvo teptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 21, 17:03)
būtent kokį? na jei su profesionalia kosmetika darytas ir dar apipurkšta tuo spec skysčių dėl atsparumo., tai gal rinkitės specialų valiklį, nes šis gali ir netikti.
Aš kai darausi šventinį makiažą ir panaudoju artdeco kamufliažą, kuris lyg ir nėra atsparus vandeniui, bet šiaip jau tokia sunkesnė priemonė (tik paakius tepu) tai man sunkokai nusiplauna, reikia patrinti ten kur jis buvo teptas g.gif

na tarkim Make up for ever face and body pudryte kuri yra atspari vandeniui ir MUFE tusa..?
Atsakyti
nera nuomoniu? g.gif
Atsakyti
dabar EURO vaistineje 20% nuolaida visai IWOSTIN kosmetikai smile.gif
Atsakyti
Naudoju drekinamaj5 kremą iš Sensitia serijos,tai patinka ,lengvas,gerai susigeria,kaip tik mano riebiai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 04, 15:56)
Naudoju drekinamaj5 kremą iš Sensitia serijos,tai patinka ,lengvas,gerai susigeria,kaip tik mano riebiai odai smile.gif

Ar nekemsa poru ilgiau nadojant? Ar cia tas su SPF ar paprastas? Kur yra nuolaidos, nes kiek zinau Euro vaistineje buvo gruodi nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 04, 15:14)
Ar nekemsa poru ilgiau nadojant? Ar cia tas su SPF ar paprastas? Kur yra nuolaidos, nes kiek zinau Euro vaistineje buvo gruodi nuolaidos  g.gif

Gal dar tebėra Eurovaistinėje, užmeskit akį ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 04, 15:56)

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 04, 16:14)
Ar nekemsa poru ilgiau nadojant? Ar cia tas su SPF ar paprastas? Kur yra nuolaidos, nes kiek zinau Euro vaistineje buvo gruodi nuolaidos  g.gif

IKisiu savo trigrasi ax.gif turejau meginelius intensyvaus drekinamojo kremo su SPF sensitia linijos, tai man labai graziai padengdavo veida, tokia svelni, minksta oda pasidarydavo akimirksniu, sudrekinta, bet kimso poras tai ryskiai. Mano oda, beje, misri, megstanti pasauseti. Taip pat visa tubika turejau paprasto drekinamojo kremuko, gerokai lengvesnis nei su SPF, gana malonios konsistencijos ir ant veido, poras kimos taip pat "sekmingai" kaip ir su SPF, tik su siuo dar ir nusausejo kazko oda doh.gif o taip dziaugiausi gydytojos rekomendacija sios firmos, maniau bus saunus produktai misriai alergiskai mano odai uz labai patrauklia kaina.
Atsakyti
As turejau megneli Sensitia paprasto drek. kremo, tai ji naudojant poros tikrai nesikimso, bet neaisku, kaip veliau butu. bijau naudoti, nes dabar oda svari, bijau vel prisidirbti ax.gif
Atsakyti