Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

Aš naudoju
user posted image
Mano oda (spėju) rieboka, bet nosis papleiskanoja, tiksliau papleiskanodavo (manau dehidruota vietomis), bet surizikavau nusipirkti šį ir visai nesigailiu. Nors oda tikrai nėra spuoguota, tik retkarčiais vienas kitas iškyla, bet nusiprausus - kitą dieną jau tas spuogelis būna apdžiūvęs. Iš pradžių dvejojau ilgai prieš pirkdama vien tik dėl made in Poland lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas naudoja ir užmatė ar LT toks yra? kažkaip nemačiau g.gif
http://www.iwostin.l...ucts.php?id=108
Atsakyti
sitai kosmetikai made in poland gedos nedaro. pradejusi naudoti iwostin, pakeiciau nuomone kad lenkiska kosmetika nekokybiska.
Atsakyti
o man kaip kartas po naktinio puriti kremuko matau kad oda bendras vaizdas lyg issitempe bet prie akiu virs zanduku tokia atrrodo suglebusi pasiraukslejusi toks jausmas kad kremas uzdeda plevele nes net matosi toks blizgumas o oda nera komfortiska, man nepatiko visiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 08 birželio 2010 - 14:51
Merginos, gal kuri turite raminamaji-valomaji tonika Iwostin ir galetumete nurasyti sudeti? 4u.gif
Atsakyti
o mano brolis man padovanojo iwostin purritin toniką, kadangi mėgstu ziajos kosmetiką, tai sakė dovanoja ta proga kad likčiau ištikima broliam lenkam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kai išbandžiau taip patiko wub.gif
Atsakyti
Turiu Iwostin veido prausikli, galiu tik pagirti. Man tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2010 09 17, 13:33)
Turiu Iwostin veido prausikli, galiu tik pagirti. Man tinka ir patinka  thumbup.gif

aš irgi nusipirkus prieš porą sav naudoju ir pastebėjau, kad mano jautrios odos būklė pagarėjo. Maniškis vadinasi Hipoalerginis prausiklis thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas pirkinukas buvo terminis vanduo todėl, kad labai patogi pakuotė ir kaina gera smile.gif
Dabar norėčiau prausiklio g.gif
Atsakyti
gal kas bandėt Iwostin lipidinę kaukę, kaip poveikis? g.gif
http://www.iwostin.l...ucts.php?id=35#
Atsakyti
vakar subaigiau IWOSTIN drėkinantį ir maitinantį kremą su SPF wub.gif bus kartojamas wub.gif lengvas, bekvapis, puikiai susigeria, nepalieka jokio diskomforto, puikiai tinkamas kaip makiažo pagrindas smile.gif kaip už tokią kainą - maloniai nustebino wub.gif kol kas tai vienintelis Iwostin produktas, kurį bandžiau. Ateityje tikrai kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 04, 12:46)
vakar subaigiau IWOSTIN drėkinantį ir maitinantį kremą su SPF  wub.gif  bus kartojamas  wub.gif  lengvas, bekvapis, puikiai susigeria, nepalieka jokio diskomforto, puikiai tinkamas kaip makiažo pagrindas  smile.gif  kaip už tokią kainą - maloniai nustebino  wub.gif  kol kas tai vienintelis Iwostin produktas, kurį bandžiau. Ateityje tikrai kartosiu  thumbup.gif

gal galima foto arba tikslų pavadinimą? smile.gif
Atsakyti