Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

turiu ir išbandžiau terminį vandenį. Dulksna labai stipri palyginus su Avene, La roche posay, Vichy, Drogo šaldančiu vandeniu. Kai duoda srovė biggrin.gif
kam patinka apsipurkšti ant makiažo, tai šitas netiks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 15, 21:52)
turiu ir išbandžiau terminį vandenį. Dulksna labai stipri palyginus su Avene, La roche posay, Vichy, Drogo šaldančiu vandeniu. Kai duoda srovė  biggrin.gif
kam patinka apsipurkšti ant makiažo, tai šitas netiks  schmoll.gif

Aš juo išmokau apsipurkšti, tiesiog reikia trumpais paspaudimais ir kiek toliau nuo veido. Bet naudoju jį tik ant švarios odos atgaivinimui ir palepinimui ax.gif
Atsakyti
pries pora dienu nusipirkau iwostin purritin naktini krema. nuo vienos pudros atsirado pulingu spuogiuku, niekaip nepraejo, tai nulekiau i vaistine kazko ieskot. rinktis buvo nelabai is ko bet nesigailiu. thumbup.gif dvi naktis tepiau ir spuogiukai susitrauke, sumazejo, kur buvo like raudonu demeliu, tapo ne tokios ryskios.
patinka kad ne riebus ir greit susigeria. pries tai jauciau odos tempima, niezejima, dabar nebejauciu. taigi patinka. o kaina nedidele smile.gif eisiu dar prausikli pirkt. ziuresim kaip toliau bus
Atsakyti
Gal kas naudojat tokią kūno emulsiją?
user posted image
Atsakyti
Domina šis tonikas

user posted image
http://iwostin.lt/ro...o-oczyszczajacy

ar jį naudojančios pastebit kažkokių teigiamų veiksnių, ar jis ramina odą, kažką jai duoda?
Šiaip toniko dar nenaudoju, bet mąstau, kad jau reiktų pradėt g.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat ANTI-ACNE PEELING ? idomu ar nuplaunat vandeniu ar nuvalot toniku , kai raso ant dezutes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IImona @ 2011 03 04, 20:59)
Gal kas naudojat  ANTI-ACNE PEELING ? idomu ar nuplaunat vandeniu ar nuvalot toniku , kai raso ant dezutes? g.gif

Aš jau antrą tūtelę jo naudoju, pats geriausias pylingas, tikrai matau poveikį bigsmile.gif .
Aš jį įmasažuoju ir palieku kokią valandą, nes jei iš karto nuplaunu, aktyviosios medžiagos nespėja suveikti.
Paskui nuplaunu su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 28, 21:15)
Domina šis tonikas

user posted image
http://iwostin.lt/ro...o-oczyszczajacy
ar jį naudojančios pastebit kažkokių teigiamų veiksnių, ar jis ramina odą, kažką jai duoda?
Šiaip toniko dar nenaudoju, bet mąstau, kad jau reiktų pradėt  g.gif

as sita tonika kartais panaudoju - jis tiesiog nuvalo likusius nesvarumus ant odos po kosmetikos nuvalymo. netraukia odos, nesausina. manau,kad is toniku - jis bus tikrai kartojamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 03 15, 23:58)
Aš jau antrą tūtelę jo naudoju, pats geriausias pylingas, tikrai matau poveikį  bigsmile.gif .
Aš jį įmasažuoju ir palieku kokią valandą, nes jei iš karto nuplaunu, aktyviosios medžiagos nespėja suveikti.
Paskui nuplaunu su vandeniu.

gal galit parasyt jo sudeti? 4u.gif
Atsakyti
Aqua, Iwonicz Aqua, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/ Capric triglyceride, Vitis Vinifera Oil, Jojoba esters, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Allantoin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Triclosan, Parfum, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid.

Na, dabar laukiu analizės g.gif rolleyes.gif

Atsakyti
O ka daro tas trisferinis prausiklis? Sveucia oda? Kaip suprantu ji galima naudoti kasdien? Nes mano oda misri, linkusi pleiskanoti, todel sveisti reikia daznai. Sakau jei jis svelnus, tai gal galima rytais visad naudoti blush2.gif
Atsakyti
Kokie butu atsiliepimai apie Iwostin Capillin Linijos produktus? Ar verti jie demesio, ar padeda gydyti veido oda su issipletusiais kapiliarais?
Atsakyti