Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(myglle @ 2011 03 20, 09:30)
Kokie butu atsiliepimai apie Iwostin Capillin Linijos produktus? Ar verti jie demesio, ar padeda gydyti veido oda su issipletusiais kapiliarais?

Aš buvau gavusi mėginuką kremo su spalva (su žaliu pigmentu) iš tos serijos. Tai man kažkaip nepatiko. Dabar nepamenu net kas g.gif Berods toks įspūdis, kad lyg ir kimšo poras.
Atsakyti
o stai as jau beveik 2 metu su pertraukomis naudoju iwostino drekinanti krema jautriai odai-geresnio dar nesu bandziusi-niekad nera sualergizaves,jokiu nemaloniu pojuciu,super greitai isigeriantis.

ir prausikli.

tiesa,naudoju viso kuno prausikli ir veidui-ir labai gerai tinka.xD
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2011 04 06, 16:42)
o stai as jau beveik 2 metu su pertraukomis naudoju iwostino drekinanti krema jautriai odai-geresnio dar nesu bandziusi-niekad nera sualergizaves,jokiu nemaloniu pojuciu,super greitai isigeriantis.

ir prausikli.

tiesa,naudoju viso kuno prausikli ir veidui-ir labai gerai tinka.xD

gal galit parašyti kurį tiksliai kremą?
o prausiklis tai taip, ten parašyta, kad veidui ir kūnui, bet taip pa sėkmingai naudoju veidui jau 2-ą pakuotę, labai skalsus produktas smile.gif

Taip pat dabar naudoju Intensyviai drėkinantį kremą su SPF 20, tik geriausi atsiliepimai apie jį, mišriaodės ir riebiaodės čia rašė, kad riebus, na man tai jis toks lengvutis atrodo, gal kad mano oda sausoka, bet drėkina gerai, tikrai jaučiu gerą poveikį.

Dar mąstau apie šį kremuką manau jis bus sekantis, gal būtų atsiliepimų?

Iwostin Anti Redness
http://www.iwostin.l...ienienia-spf-15

pati turiu problemų daugiau su odos paraudimu, o ne dėl ryškių išsiplėtusių kapiliarų ar pan, tad manau turėtų tikti ax.gif

Atsakyti
4u.gif sveikutes,sakykit,o kokiose vaistinese,isskyrus,kur siustis reikia,galima gauti sios kosmetikos,noriu kremuko nuo saules ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 04 21, 10:36)
4u.gif sveikutes,sakykit,o kokiose vaistinese,isskyrus,kur siustis reikia,galima gauti sios kosmetikos,noriu kremuko nuo saules ax.gif

Iwostin prekiauja turbūt visos vaistinės, o šios tai tikrai: Camelia, Eurovaistinė, Šeimos vaistinė, Gintarinė vaistinė.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 04 21, 11:42)
Iwostin prekiauja turbūt visos vaistinės, o šios tai tikrai: Camelia, Eurovaistinė, Šeimos vaistinė, Gintarinė vaistinė.

4u.gif aciu
Atsakyti
sveikos, ax.gif as del saules apsaugos kremu:

IWOSTIN Solecrin vandeniui atspari apsauginė emulsija SPF 30, 100 ml IWOSTIN Solecrin vandeniui atsparus apsauginis kremas SPF 25, 75 ml

gal kas galite palyginti krema ir emulsija..kodel viena ar kita butu pravarciau rinktis?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutius @ 2011 04 25, 11:41)
sveikos,  ax.gif as del saules apsaugos kremu:

IWOSTIN Solecrin vandeniui atspari apsauginė emulsija SPF 30, 100 ml    IWOSTIN Solecrin vandeniui atsparus apsauginis kremas SPF 25, 75 ml

gal kas galite palyginti krema ir emulsija..kodel viena ar kita butu pravarciau rinktis?.. 4u.gif

keliu tema i virsu, nes pacia domina tas pats klausima : kas geriau emulsija ar kremas? smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Hydratia krema issausejusiai odai? Ar nekemsa poru? Ar gerai drekina dehidratuota oda? Gal kas galetu palygintu su Sensitia drek. kremu arba Bioderma Sebium Hydra? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 14 gegužės 2011 - 12:40
Nezinau ar gerai rasau , bet gal kuri girdejot kad butu galima uzsisakyti sios linijos produktu internetu kad siustu i anglija ar tai anglijoi kur butu galima nusipirkti

dekoju uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
O man labai patiko po deginimosi emulsija veidui. Praeita vasara tai tik juo ir tepliojausi per atostogas. Sarmoje kazka pirkau, pasiule aparatu nustatyti mano veido odos dregnuma, likau nustebinta kai pasake, kad dregnumas 80 proc. thumbup.gif ir toliau sake naudot tas pacias priemones bigsmile.gif
Kadangi tinkamo kremo paieskos davede mane ikinegaliu doh.gif jauciu reiks vel griebt vasarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulryka: 02 birželio 2011 - 18:19
QUOTE(Rutius @ 2011 04 25, 12:41)
sveikos,  ax.gif as del saules apsaugos kremu:

IWOSTIN Solecrin vandeniui atspari apsauginė emulsija SPF 30, 100 ml    IWOSTIN Solecrin vandeniui atsparus apsauginis kremas SPF 25, 75 ml

As matau tik 2 esminius skirtumus: g.gif
1) SPF skirtingas, emulsijos 30, kremo kiek zemesne 25, bet nemanau, kad is tikruju pajausite si skirtuma. Ir viena ir kita priemone vis tiek kas 2 val reik pertepti;
2) Tekstura ir pagrindas. Kremo pagrindas bus sunkesnis, riebesnis. Daznieusiai tai glicerinas,vaskai, linolinas, vandens bus nedaug
Emulsija bus lengvesne, susigers geriau, maziau kems poras ir blizges. Pagrindas gali buti net aliejus vandenyje, kai tekstura ytin lengva.
Manau kremai tiks turincioms sausa oda, emulsija - turincioms misria ir riebia oda, o tip pat plaukuotai odai (pvz. vyrams) biggrin.gif geriau susiteps
Atsakyti