Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 24, 15:04)
Taip Iwostin Sensitia su SPF manau ziemai, nes jis kaip tik man atrodo labiau drekina, toks riebesnis  g.gif  Bent jau be SPF man dabar netinka  schmoll.gif
Gal tame is Solecerin serjos (tikiuos taip vadinas biggrin.gif ) ir tikrai yra, bet as kalbu apie Iwostin Sensitia serija - melyna  4u.gif

man tai jie abu panašus su SPF drėkinantis ar be SPF, aišku dienai renkuos su apsauga, visgi vasara...

žiūrint kokia jūsų oda, man jie abu lengvučiai, gerai drėkina, sunku pasakyti, kas tiktų jei oda riebesnė.

o kad Intensive Moisturizing Cream SPF 20 yra su apsauga tai tikrai... man pabalina veidą kai užsitepu, o kremai su aukštesniu SPF turi tokią savybę...
Be to bent jau man jaučiasi apsauga gera, naudoju jau antrą pakuotę, veidukas tikrai apsaugotas nuo saulės 4u.gif
Atsakyti
gal kam teko naudoti?

nors ir labai patiko SENSITIA linija, norisi pabandyti kažką kito.

Labai domina, ar gerai drėkina 4u.gif

user posted image
http://www.iwostin.l...ienienia-spf-15

user posted image
http://www.iwostin.l...naczynka-na-noc
Atsakyti
user posted image
user posted image
laaaabai patiko.
kartu su grynu alijošiaus geliu man atstatė dehidratuotą mišrią odą.
prausikliui tai išvis 20 balų iš 10. Nesausina nė trupučio, netgi rodos, padrėkina. Valo gerai, visuomet su toniku padrėkintu vatos disku patikrinu - nėra nešvarumų.
geri produktai. malačius hydratia linijai.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 21, 00:11)
Nesu didele sios kosmetikos fane, bet mano misriai/riebiai odai labai patinka Iwostin Solecrin Acne spf 25 kremas. Nemazas filtas, kremas aisku baltas, bet ant odos tas baltumas greitai pasiskirta ir jokio baltumo nelieka. Neriebina, nekemsa poru. Atsparus vandeniui. Pigus.
Turiu dar nepilna savaite, jokiu minusu neatradau.

user posted image

o as ieskojau tokio atsiliepimo, ar tikrai apsaugo nuo alergijos?
turiu toki, bet 30 spf, bandysiu kurorte. smile.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, sios firmos yra kremas salinantis pigmentines demes, gal is bandziusu kas patars ar jis tikrai yra veiksmingas, ar pilnai pasalina kaip raso aprasyme per 8 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 21, 07:08)
o as ieskojau tokio atsiliepimo, ar tikrai apsaugo nuo alergijos?
turiu toki, bet 30 spf, bandysiu kurorte.  smile.gif

hypoallergenic ir reiskia kad tinka alergiskai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 08 21, 14:03)
Norejau pasiteirauti, sios firmos yra kremas salinantis pigmentines demes, gal is bandziusu kas patars ar jis tikrai yra veiksmingas, ar pilnai pasalina kaip raso aprasyme per 8 savaites  4u.gif

aš naudojau šį kremuką 2mėn, sažiningai tepiau ryte ir vakare smile.gif , tačiau pigmentinė dėmė neišnyko verysad.gif . Truputį pašviesėjo ir pasidarė švelnesnė.Šiaip dar kogero užteks dar mėnesiui, bet jau viltis kad pigmentinė dėmė išnyks blėsta.
Atsakyti
Siuo metu naudoju
user posted image
labai patiko, kad ryte atsibundu ne su riebia deme ant veido, o gerai sudrekintu sveiku veidu.
Bet sis kremukas jau eina i pabaiga, gal koki dar nebloga drekinamaji nakciai pasiulytumet??

(oda-mirsi, be dideliu problemu)
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 21, 10:50)
Siuo metu naudoju
labai patiko, kad ryte atsibundu ne su riebia deme ant veido, o gerai sudrekintu sveiku veidu.
Bet sis kremukas jau eina i pabaiga, gal koki dar nebloga drekinamaji nakciai pasiulytumet??

(oda-mirsi, be dideliu problemu)

Aš irgi naudoju šį kremą, bet jis man per riebus. Pirkdama nepažiūrėjau, kad ant pakuotės parašyta, kad jis skirtas sausai ir labai sausai odai, o mano mišri, tai aš užsitepu vakare ir einu miegoti su riebaluotu veidu, ryte atsikeliu su mažiau riebaluotu, bet vistiek jaučiu, kad ne visas susigeria. Tai šitą kremą labiau rekomenduočiau sausiaodėms. mirksiukas.gif Beje, jis man primena Nivea kremą tą universalų, kur jau visą amžių mėlynoj metalinėj dėžutėj, pakuotėj yra.
Atsakyti
Zhaltvyksle, o mano oda toli grazu nera sausa.
Taip, vakare einu miegot su rieboku veidu, bet tas drekinimas labai patinka man. Reikia paziureti kazka dar is Iwostin. Man patinka kai kurie atskiri produktai sio gamintojo. Ir sitas irgi patinka..tik kazkuo pakeist norisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 21, 11:29)
Zhaltvyksle, o mano oda toli grazu nera sausa.
Taip, vakare einu miegot su rieboku veidu, bet tas drekinimas labai patinka man. Reikia paziureti kazka dar is Iwostin. Man patinka kai kurie atskiri produktai sio gamintojo. Ir sitas irgi patinka..tik kazkuo pakeist norisi  g.gif

Nu va, čia skirtingai. mirksiukas.gif Man kažkaip nepatinka ta riebuma, norėtųsi, kad susigertų smile.gif O šiaip tai taip, kremas visai neblogas, neišbėrė, padrėkina, tik aš kitą kartą pasižiūrėsiu, kokiai odai skirta blush2.gif O aš beje žadu irgi visas savo priemones užbaigti ir viską keisiu į Biodermos priemones. Kadangi tiek daug gerų atsiliepimų, norisi išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 21, 12:15)
Nu va, čia skirtingai.  mirksiukas.gif Man kažkaip nepatinka ta riebuma, norėtųsi, kad susigertų  smile.gif O šiaip tai taip, kremas visai neblogas, neišbėrė, padrėkina, tik aš kitą kartą pasižiūrėsiu, kokiai odai skirta  blush2.gif O aš beje žadu irgi visas savo priemones užbaigti ir viską keisiu į Biodermos priemones. Kadangi tiek daug gerų atsiliepimų, norisi išbandyti  rolleyes.gif

o! tiksliai,reikes naktinio kremuko dar tarp biodermos pasiziureti! sio gamintojo kosmetika man irgi labai patinka, ir uzima ne paskutine vieta mano spinteleje
Atsakyti