Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(miyako @ 2011 12 21, 13:05)
o! tiksliai,reikes naktinio kremuko dar tarp biodermos pasiziureti! sio gamintojo kosmetika man irgi labai patinka, ir uzima ne paskutine vieta mano spinteleje

Kiek žinau, tai Bioderma neturi naktinio kremo, bet tai galite bet kurį kitą tinkantį kaip naktinį naudoti smile.gif [/COLOR]
Atsakyti
Vyras siuo metu naudoja (tik pradejo) - pagal atsiliepima drekina gerai, bet rezultatu, mazinanciu raudoni, lauks po tubelio isnaudojimo smile.gif as kelis kartus pabandziau - man patiko, susidomejau siuo gamintoju ir bandysiu galbut kitos linijos kremuka smile.gif

[quote=Estela_,2011 08 14, 21:54]
gal kam teko naudoti?

nors ir labai patiko SENSITIA linija, norisi pabandyti kažką kito.

Labai domina, ar gerai drėkina 4u.gif

user posted image
http://www.iwostin.l...ienienia-spf-15

Atsakyti
Esu naudojusi Iwostin HYDRATIA paakiu geli, jokio poveikio.. Dar enzimini veido sveitikli, duodu gava nukirts kad Iwostin, bet nerandu jo internetniame puslapyje. Sis labai patiko!!
Atsakyti
as ir savaitgali nusipirkau kremuka veidui su spf 20 g.gif ziuresim, kas is jo gero bus, kol kas negaliu dar nieko pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu dieninį kremą SENSITIA ir purškiamą terminį vandenį. Abu produktai puikūs smile.gif
Atsakyti
Naudojami:
IWOSTIN SENSITIA semi-rich kremas labiausiai nepatinka dėl konsistencijos: tirštas, sunkiai pasiskirstantys ,o veidas pasitepus kažkoks riebaluotas atrodo, tikrai nekartosiu;
IWOSTIN SENSITIA moisterising kremas lengvai pasiskirsto ,atgaivina ir drėkina oda, už tokia kaina ypač vasarai puikus kremas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 12 balandžio 2012 - 17:56
Sveikutes smile.gif O as noreciau pagirt Iwostin Sensitia veido prausikli

user posted image

Jau antra tubele isigijau. Be nereikalingu dazikliu, kvapikliu ir pan... Gerai nuvalo, nealergizuoja, man tai gal kokiems metams uzteko... g.gif

Dar esu turejusi Iwostin Purritin dienini bei naktini kremus
user posted image

Irgi jokiu negatyviu reakciju nesukele, kazkokiu ypatingu stebuklu nedare, bet oda gerai tolewravo, tai jau gerai. Bet.. Sudety yra triklozano... Kancegoregine medziaga sad.gif Taigi, suvartojau, antra karta nebepirksiu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 balandžio 2012 - 14:02
gal daugiau atsiliepimų apie paakių kremą būtų? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandete si krema su spf 20 ? Nekemsa poru ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 04 11, 14:32)
as ir savaitgali nusipirkau kremuka veidui su spf 20 g.gif ziuresim, kas is jo gero bus, kol kas negaliu dar nieko pasakyt rolleyes.gif

man, deja, jis netiko.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 06 14, 10:53)
man, deja, jis netiko.

O butent kas netiko ? kokia jusu oda ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 06 14, 10:53)
man, deja, jis netiko.

ir man netiko, mano oda misri, bet labai dehidratuota, tai sitas kremas nepakankamai drekina sausus plotus, o nosis tai tiesiog spindi nuo susiriebalavimo doh.gif poru nekemsa, esu naudojus ilgai toki pati be SPF, kai oda dar nebuvo tokia ishsausejus rolleyes.gif
Atsakyti