Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(lauryna @ 2012 06 14, 13:09)
O butent kas netiko ? kokia jusu oda ?

mano sausa-normali. Atsirado siaubingai daug spuogu, niekad man ju tiek nebudavo, pries pms islenda koks 1-2 kur ant kaktos, o cia buvo daugybe- po antakiu, skruostu sonuose po keleta, kur niekad nebuna doh.gif Dar is pradziu dvejojau, kad gal ne kremas kaltas, bet kai nutraukiau naudojima, susitvarke oda. Beje, nosis pleiskanojo g.gif
uztat vyrui labai gerai rankoms tept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 06 14, 12:31)
mano sausa-normali. Atsirado siaubingai daug spuogu, niekad man ju tiek nebudavo, pries pms islenda koks 1-2 kur ant kaktos, o cia buvo daugybe- po antakiu, skruostu sonuose po keleta, kur niekad nebuna doh.gif Dar is pradziu dvejojau, kad gal ne kremas kaltas, bet kai nutraukiau naudojima, susitvarke oda. Beje, nosis pleiskanojo g.gif

Negasdinkit. blush2.gif As ji pora dienu naudoju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 14, 14:51)
Negasdinkit. blush2.gif As ji pora dienu naudoju. doh.gif

tai kad oda skirtinga visu, man tieisog netiko. Pati pirma karta patepus oda dege, plemais ismete, paskui kai tepiau- viskas gerai buvo. Gal jums bus geriausias kremas pasaulyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 06 14, 13:31)

Man lygiai tas pats! Nors mano oda ir mišri, T zona riebi, naudojau šį man padovanotą kremą. Pats kremas man jaučiasi maloniai ant odos, jaučiasi drėkinimas (nors ir riebokas yra), bet pradėjo kilti daugybė giluminių spuogų ant skuostų, nors paprastai man skruostų neberia. Nustojus jį tepti, situacija vėl susitvarkė.
Atsakyti
Po poros savaiciu parasysiu atsiliepimus kaip man sekasi su siuo kremu draugauti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 14, 11:50)
Gal  kas bandete si krema su spf 20 ? Nekemsa poru ?
user posted image

dar pasitikrinau, tikrai toks pas mane.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 06 14, 14:31)
dar pasitikrinau, tikrai toks pas mane.

O man tas kremas visiskai patiko. Mano oda normali/misri. Nepastebejau, kad kemsa poras. Naudoju kaip makiazo pagrinda smile.gif
Atsakyti
Jau antrą vasarą naudoju šį kremuką beveik kasdien, gan geras produktas už padorią kainą, bet ar tik man čia taip atrodo, ar jo sudėtis ar kažkas jame pasikeitė.
Pernai man nuo jo oda taip gerai padrėkinta buvo, o šiemet kai užtepu kažkaip jau nebėra to gerojo pojūčio biggrin.gif
Tiesa, nieko blogo taip pat nedaro, oda nesausėja ax.gif Labai tinka kaip makiažo pagrindas.

Intensive Moisturising Cream SPF 20
user posted image

Nakčiai be kitų turimų kremų, tepu šį, patinka visai, panašus į tą su SPF.
Tiesa sakant kažko tokio labai besiskiriančio nejaučiu, tik tiek kad pirmasis turi apsaugą nuo saulės ir papildomų ingredientų, palaikančių ilgesnį odos drėkinimą dienos metu.

Moisturising Cream
user posted image

Taip pat prausiklis, kuris man nebepatinka, nes jaučiu sausinimą po jo, net labai doh.gif
Tiesa, kai oda dar nesisikundžia (po prausimo būtinai tepu kremu) tai nieko, bet ateity jau nebekartosiu.

Hypoallergenic Cleansing Gel
user posted image

Užmačiau čia toki naują kremuką
SENSITIA ZERO Safe soothing cream for intolerant skin. Zero irritation formula
http://www.iwostin.c...intolerant-skin

Jei kas išbandėte, būtų įdomūs atsiliepimai 4u.gif

Taip pat labai domintų atsiliepimai apie kaukę, lyg ir nematyta arba nepastebėjau vaistinėse 4u.gif

SENSITIA Moisturising & Nourishing mask
http://www.iwostin.c...zajaco-odzywcza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 19 liepos 2012 - 22:52
Naudoju Iwostin toniką - [URL=http://www.iwostin.com/rozwiazania_iwostin/sensitia/sensitia-nawilzajacy-tonik-kojaco-oczyszczajacy]

na, maniš pat pradžių jis labai labai patiko, dabar sunaudojus pusę pakuotės nežinau, gal aš prie jo pripratau ar kas atsitiko g.gif nu nedrėkina tiek kiek norėčiau nors tu ką... tik man labai patinka, kad ir makiažo likučius nuvalo - taip taip aš iš tų bepročių kur ir akis toniku pavalo lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal butu naujesniu atsiliepimu apie kuno prieziuros produktus, ypac domina kuno emulsija ir losjonas? 4u.gif
Atsakyti
man is Ivostino labai patinka saules linija:) losjonai ir t.t. labai minksti,gerai susigeria,nelipnus...
Atsakyti
Intensive Moisturising Cream SPF 20
user posted image
Naudojau si krema vasara, tai tikrai nekimso thumbup.gif .
Atsakyti