Sveikos. Kur įsigyti iwostin spf 50 ir kiek kainuoja?
QUOTE(agnytia_number1 @ 2009 06 04, 10:55)
Sveikos. Kur įsigyti iwostin spf 50 ir kiek kainuoja?
Aš pirkau Kauno Akropolyje eurovaistinėje, baigiasi jau, eisiu dar, nes puikiai tiko.
Iš Purritin serijos turėjau prausiklį, naktinį kremą, pilingą. Prausiklis išsausina odą, reikia būtinai naudoti kremą, nes kitaip veidas būna baltas po prausimosi, nežinau, gal per daug to prausiklio ant veido dėjau, bet toks buvo efektas. Naktinio kremo nepatiko kvapas, be to labai skystas. Kažkaip guli tos priemonės, nenaudoju, todėl apie efektyvumą negaliu nieko pasakyti

Naudoju daug priemonių iš Iwostin kosmetikos, tai papasakosiu įspūdžius
Jau kuris laikas naudoju mėlyną Iwostin intensyvų drėkinamąjį kremą (spf 20) veido odai , ir artimiausiu metu nežadu jo keisti.
Geresnio kremo mano tipo odai dar neradau! (oda labai jautri, linkusi į aknę). Taip pat metus laiko naudoju prausiklį iš mėlynos serijos jautriai, linkusiai į aknę odai, tai irgi visai patinka, tik jį naudoji, reikia jį kaitalioti su kitokiu prausikliu, nes oda gan greitai pripranta.
Prieš naudojant Iwonstin priemones, oda buvo laaaabaaiii linkusi į aknę, dažnai paraudusi, bet kai atradau Iwostin priemones oda labai gražiai susitvarkė. Taip pat naudoju naktinį kremą (irgi iš mėlynos serijos), tai visai patinka, ryte atsikėlus labai švelni oda būna.
Dar turėjau apsauginį kremą nuo saulės,atsparų vandeniui iš oranžinės serijos, tai veidui apsauga super buvo, visą vasarą naudojau
dar bandžiau kremą su išsiplėtusiais kapiliarais š violetinės serijos, bet odai visai netiko
Beje tika išbandžiau kremą, mažinantį paraudimus iš violetinės serijos, tai turiu pasakyti, kad paraudimus mažina, bet jis labiau tinka toms, kurios turi sausesnę odą..
Artimiausiu metu žadu išbandyti lipidinį apsauginį kremą žiemai (nes žiemą odą labai sudirgina šaltis, ir jis pastoviai būna paraudęs
) ir dar galvoju išbandyti pusriebį kremą Sensitia iš mėlynso serijos 
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti kad naudojau pilingą, bet jis nepatiko, nes buvo labai skystas, okaip Tiffany minėjo "grudeliai pabega tarp pirstu"

Jau kuris laikas naudoju mėlyną Iwostin intensyvų drėkinamąjį kremą (spf 20) veido odai , ir artimiausiu metu nežadu jo keisti.

Prieš naudojant Iwonstin priemones, oda buvo laaaabaaiii linkusi į aknę, dažnai paraudusi, bet kai atradau Iwostin priemones oda labai gražiai susitvarkė. Taip pat naudoju naktinį kremą (irgi iš mėlynos serijos), tai visai patinka, ryte atsikėlus labai švelni oda būna.
Dar turėjau apsauginį kremą nuo saulės,atsparų vandeniui iš oranžinės serijos, tai veidui apsauga super buvo, visą vasarą naudojau

Beje tika išbandžiau kremą, mažinantį paraudimus iš violetinės serijos, tai turiu pasakyti, kad paraudimus mažina, bet jis labiau tinka toms, kurios turi sausesnę odą..
Artimiausiu metu žadu išbandyti lipidinį apsauginį kremą žiemai (nes žiemą odą labai sudirgina šaltis, ir jis pastoviai būna paraudęs

Papildyta:
Dar pamiršau paminėti kad naudojau pilingą, bet jis nepatiko, nes buvo labai skystas, okaip Tiffany minėjo "grudeliai pabega tarp pirstu"

Sveikos! Galvoju isigyti krema ar emulsija is Iwostin kosmetikos, bet niekaip negaliu apsispresti.. Galvoju apie matine emulsija, bet beda tame kad mano oda visai nelinkusi i akne i jokiu spuogu beveik nera.. tik kad oda misri ir noretusi matine turet..
Kitas variantas tai drekinamasis kremas is melynos serijos. Ka jus galvojat?
Kitas variantas tai drekinamasis kremas is melynos serijos. Ka jus galvojat?

QUOTE(Becky @ 2009 05 04, 15:33)
Mergaites, o gal kas bandet IWOSTIN apsauga nuo saules? Pagal sudeti atrodo tikrai neblogos priemones.
turiu, esu l patenkinta.esu balatode, ai nuo pavasario juo tepu, tikrai nenukepu ir starzdanos nepatamseja

O gal galetumet padeti? Norejau paklausti kaip manot jei dienai naudociau drekinamaji krema Sensitia, o nakciai nusipirkciau purritin krema. Mano oda misri, atsiranda spuogeliu, bet kartu nosis (nors ant ji problematiskiausia) yra ir tokia sausa, nors ir riebaluojas man ji
Nemoku paaiskinti, kai nusiprausiu tai ji atrodo net lupasi, bet kiek pabuvus ji ima riebaluotis tuoj pat. Tai vat jei naudociau tuos kremukus ir galbut purritin prausikli dar, tai neatsirastu dar daugiau spuogeeliu man? Turejau drekinamojo megineli, tai patiko visai. Bijau kad jei naudosiu vien purritn serija visai issausinsiu oda... Kaip manote?
Aciu

Aciu

QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 16:29)
O kaip Iwostin terminis vanduo? Bandet kuri?
ir mane domina

QUOTE(Pro_race @ 2009 11 03, 18:29)
vistik isigijau mazesnes talpos vandenuka, bandysiu