Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

Naudoju Iwostin prausiklį jautriai odai ir esu labai patenkinta thumbup.gif Lengvas, puikiai drėkina, gerai nuplauna nešvarumus ir makijažą. Dažnai keičiu prausiklius (tiesa paskius dažniausiai net neišbaigiu), o vat šį tai jau baigiu išnaudot ir tikrai pirksiu antrąkart. Labai norėčiau nusipirkti ir kremą, bet vis neišsirenku, nes mano oda labai įnoringa ir blogiausiai, kad linkusi auginti spuogelius... Nors manau laikas senai buvo iš to išaugti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 16:29)
O kaip Iwostin terminis vanduo? Bandet kuri?

siandien nusipirkau maza pakuote pabandymui. Pirmas ispudis tikrai neblogas. Tik ant makiazo, kaip kad kitos sako, kad galima, nedrysciau purksti. Nes tokiais stambokais laseliais. Bet siaip labai maloniai gaivina.

QUOTE(Monada @ 2009 11 11, 17:19)
Naudoju Iwostin prausiklį jautriai odai ir esu labai patenkinta  thumbup.gif Lengvas, puikiai drėkina, gerai nuplauna nešvarumus ir makijažą. Dažnai keičiu prausiklius (tiesa paskius dažniausiai net neišbaigiu), o vat šį tai jau baigiu išnaudot ir tikrai pirksiu antrąkart. Labai norėčiau nusipirkti ir kremą, bet vis neišsirenku, nes mano oda labai įnoringa ir blogiausiai, kad linkusi auginti spuogelius... Nors manau laikas senai buvo iš to išaugti  unsure.gif

Kaip jis atrodo? Domina daugiau atsiliepimu apie iwostin prausiklius. Mano oda jautri, misri i sausuma, siek tiek paberia kakta. Kazin koks tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 11 03, 19:29)
ir mane domina  ax.gif

Iandien nusipirkau ir jau isbandziau,tik uzpurskus po keliolikos sekundziu nebenuvaliau su servietele kaip parasyta,nes jau ko valyti nebuvo biggrin.gif O siaip tikrai geras dalykas,veidas toks lygus pasidare,dar turejau toki viena maza spuogeli,tai ji uzdziovino,ir kas geriausia,tai kai nusiprausiau veida ir uzpurskiau ta vandeni,oda visai nepasausejo,nei biski neserpetojo,kas budavo paskutiniu metu po veido prausimo,tad tekdavo vietom krema drekinamaji naudot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 03, 17:21)
O gal galetumet padeti? Norejau paklausti kaip manot jei dienai naudociau drekinamaji krema Sensitia, o nakciai nusipirkciau purritin krema. Mano oda misri, atsiranda spuogeliu, bet kartu nosis (nors ant ji problematiskiausia) yra ir tokia sausa, nors ir riebaluojas man ji  biggrin.gif  biggrin.gif  Nemoku paaiskinti, kai nusiprausiu tai ji atrodo net lupasi, bet kiek pabuvus ji ima riebaluotis tuoj pat. Tai vat jei naudociau tuos kremukus ir galbut purritin prausikli dar, tai neatsirastu dar daugiau spuogeeliu man? Turejau drekinamojo megineli, tai patiko visai. Bijau kad jei naudosiu vien purritn serija visai issausinsiu oda... Kaip manote? 4u.gif

Aciu  4u.gif

Gal kas bandte sensitia? Ar nekemsa poru, nes mano oda misri, bet labai issausejusi doh.gif Net riebios vietos pleiskanoja be proto doh.gif bet kartu ir riebaluojas biggrin.gif keista, keista... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2009 11 11, 17:19)
Naudoju Iwostin prausiklį jautriai odai ir esu labai patenkinta  thumbup.gif Lengvas, puikiai drėkina, gerai nuplauna nešvarumus ir makijažą. Dažnai keičiu prausiklius (tiesa paskius dažniausiai net neišbaigiu), o vat šį tai jau baigiu išnaudot ir tikrai pirksiu antrąkart. Labai norėčiau nusipirkti ir kremą, bet vis neišsirenku, nes mano oda labai įnoringa ir blogiausiai, kad linkusi auginti spuogelius... Nors manau laikas senai buvo iš to išaugti  unsure.gif

spuogai yra viso gyvenimo liga, is ju "neisaugoma", tiesiog koreguojamas gydymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 14, 18:21)
Kaip jis atrodo?

Iwostin prausiklis jautriai odai

QUOTE(Tiffany @ 2009 11 23, 22:18)
spuogai yra viso gyvenimo liga, is ju "neisaugoma", tiesiog koreguojamas gydymas  mirksiukas.gif

Blogiausia, kad nerandu tinkamo gydymo. unsure.gif Mėginau derint maistą, įvairius papildus, vitaminus, net gėriau gyvą vandenį ir t.t, bet vis tiek manau, kad mano spuogeliai yra daugiau alerginio pobūdžio ir atsiranda nuo netinkamų veido priežiūros priemonių.

PS Nusipirkau Iwostin drėkinamąjį kremą ir regis neprašoviau pro šalį!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monada: 27 lapkričio 2009 - 16:17
man daktare patare naudoti IWOSTIN kremuka odai su issipletusiai kapiliarais, bet po keliu dienu oda labai issausejo, sendien buvau pas ja ir ji labai nusivyle rezultatu verysad.gif . taigi ieskosim kito kremuko smile.gif , zinoma ne visiem vienodai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraM @ 2009 11 27, 21:49)
man daktare patare naudoti IWOSTIN kremuka odai su issipletusiai kapiliarais, bet po keliu dienu oda labai issausejo, sendien buvau pas ja ir ji labai nusivyle rezultatu verysad.gif .  taigi ieskosim kito kremuko smile.gif , zinoma ne visiem vienodai tinka ax.gif

Mane irgi labai domina šios firmos kremai raustančiai odai, bet ten jų net 3 rūšių yra.. Kurį pirkot jūs? Net nežinau kurį imti, nes savybės aprašytos visų panašios...

Kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais
http://www.iwostin.l...ucts.php?id=105

Kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais Iwostin Capillin
http://www.iwostin.l...ducts.php?id=84

Kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais spf 20 Iwostin Capillin
http://www.iwostin.l...ducts.php?id=85
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 14, 18:21)
siandien nusipirkau maza pakuote pabandymui. Pirmas ispudis tikrai neblogas. Tik ant makiazo, kaip kad kitos sako, kad galima, nedrysciau purksti. Nes tokiais stambokais laseliais. Bet siaip labai maloniai gaivina.
Kaip jis atrodo? Domina daugiau atsiliepimu apie iwostin prausiklius. Mano oda jautri, misri i sausuma, siek tiek paberia kakta. Kazin koks tiktu g.gif

tiktu bet koks,jie visi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
turėjau iwostin paakių kremuką, labai lengvas, naudojasi taupiai, kaina įperkama. tačiau stebuklų nepajutau, sunku pasakyti, kokia būčiau, jei nebūčiau jo tepliojosis g.gif svarbiausia, kad alergijos nesukėlė, padrekino, o nesenam amžiuje tai svarbiausia biggrin.gif dar pirksiu smile.gif
patarkyte kaip iwostin semi-rich ir rich kremukai? meginėlių neturėjo vaistinėje, šiaip oda mišri, bet dabar per šalčius žiauriai tempia netgi pasitepus storu kremo sluoksiu įsigeria akimirksiu ir vėl tempia veidą unsure.gif

dar klausimėli medikėm - chemikėms - rich ir semi-rich kremukuose pirmuose vietuose buvo parafinul liquidum, mineral oil. kokia šie ingredientai turi įtaką kremo sudėčiai ir aišku veidui ant kurio tiek kremai tepliojami? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastet: 16 gruodžio 2009 - 14:23
QUOTE(Bastet @ 2009 12 16, 15:17)

dar klausimėli medikėm - chemikėms - rich ir semi-rich kremukuose pirmuose vietuose buvo parafinul liquidum, mineral oil. kokia šie ingredientai turi įtaką kremo sudėčiai ir aišku veidui ant kurio tiek kremai tepliojami?  g.gif  ax.gif

Parfinum liquidum (mineral oil yra tas pats) yra dažnai naudojamas kosmetikoje, nes yra geras drekiklis ir nekemša porų, nesukelia alergijų, gerai apsaugo odą ir nesutrikdo jos funkcijų. Aišku, naturalios kosmetikos fanatikes pripasakotu kad mineral oil yra baisiooos naftos atliekos, kurių kosmetikoje neturi buti, bet mano akimis ziurint - tai visiški paistalai.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 12 16, 16:28)
Parfinum liquidum (mineral oil yra tas pats) yra dažnai naudojamas kosmetikoje, nes yra geras drekiklis ir nekemša porų, nesukelia alergijų, gerai apsaugo odą ir nesutrikdo jos funkcijų. Aišku, naturalios kosmetikos fanatikes pripasakotu kad mineral oil yra baisiooos naftos atliekos, kurių kosmetikoje neturi buti, bet mano akimis ziurint - tai visiški paistalai.

As kiek esu girdejus tai Mineral oil yra vienas is labiausiai kemsanciu ingredientu biggrin.gif Pati taip grieztai teigti negaliu... Bet kad naudojau Margaritos melyna kremas (drekinamasis lygtais) tai nuo jo taip sprendziu mane ir isbere, kad dar net dabar vos praeina spuogeliai doh.gif uzsiterse oda. negaliu sakyt kad nuo to ingrediento, nes nezinau ar jis ten tiksliai buvo biggrin.gif
Atsakyti