Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2010 01 24, 13:45)
Apmirus temele.. nejau niekas nenaudoja sios geros firmos  wub.gif nes man tai tikrai patiko.. nusipirkau krema Semi-rich cream, pusriebi.. tai su juo ir i lauka galima jei neklystu per tokius salcius ir nakciai tinka ir padrekina gerai  thumbup.gif dar plius nuolaida 15% radau, tai is vis  wub.gif sakau gal vasarai pasinaudojus nuolaida nusipirkt drekinanti dar koki lengvesni kremuka.. g.gif seip nuejau pirkt su ta mintim, kad man reikia kazko labiausia drekinancio, nes oda lb issausejus, o nuo Nivea pradejo bert toks vaizdas  verysad.gif tai sunaudosiu kojom.. o koks pats pats labiausia drekinantis kremas is Iwostin?  g.gif dar ka pastebejau, kad greit naudojas ir daugokai man jo reik, kaip bebutu keista..  unsure.gif

O kur ta nuolaida dabar taiko Iwostin'ui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 01 24, 19:14)
O kur ta nuolaida dabar taiko Iwostin'ui  bigsmile.gif

cia zinokit Kaune.. 4u.gif salia Soboro ant kampo prie vaistines tokioj kosmetikos ir .tt parduotuvelei 4u.gif bet matau Jus is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 24, 14:45)
Apmirus temele.. nejau niekas nenaudoja sios geros firmos  wub.gif nes man tai tikrai patiko.. nusipirkau krema Semi-rich cream, pusriebi.. tai su juo ir i lauka galima jei neklystu per tokius salcius ir nakciai tinka ir padrekina gerai  thumbup.gif dar plius nuolaida 15% radau, tai is vis  wub.gif sakau gal vasarai pasinaudojus nuolaida nusipirkt drekinanti dar koki lengvesni kremuka.. g.gif seip nuejau pirkt su ta mintim, kad man reikia kazko labiausia drekinancio, nes oda lb issausejus, o nuo Nivea pradejo bert toks vaizdas  verysad.gif tai sunaudosiu kojom.. o koks pats pats labiausia drekinantis kremas is Iwostin?  g.gif dar ka pastebejau, kad greit naudojas ir daugokai man jo reik, kaip bebutu keista..  unsure.gif

tai gal pabandykite riebu krema Rich cream, arba intensiviai drekinanti, Intensive moisturaising cream ax.gif gal tiks thumbup.gif bet cia jei labai issausejus, o jei lengvesni tai manau paprasta drekinanti, moisturaising cream g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 25 sausio 2010 - 01:10
Turiu iwostin terminį vandenį, tik stambiai purškia jis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 24, 19:26)
cia zinokit Kaune..  4u.gif salia Soboro ant kampo prie vaistines tokioj kosmetikos ir .tt parduotuvelei  4u.gif bet matau Jus is Vilniaus  4u.gif

Čia Gedimino vaistinėj gal, kur prekiauja gydomąja kosmetika? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 01 25, 17:59)
Čia Gedimino vaistinėj gal, kur prekiauja gydomąja kosmetika?  mirksiukas.gif

Nzn kokia ten vaistine zinokit 4u.gif einant nuo Soboro link Raudono kryziaus sustojimo ant kampo yra tokia vaistine (cia viskas kairej pusej) ir salia ta kosmetikos pard 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 26, 18:17)
Nzn kokia ten vaistine zinokit  4u.gif einant nuo Soboro link Raudono kryziaus sustojimo ant kampo yra tokia vaistine (cia viskas kairej pusej) ir salia ta kosmetikos pard  4u.gif

Dekui, ta pati apie kuria galvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 11, 21:19)
Gal kuri esat naudojusi visą seriją Iwostin priemuonių nuo veido raudonio? Kažin padėtų jei viską susipirkčiau? Nes jau niekas nebepadeda  unsure.gif

man siek tiek padeda, ypac zalias kremukas, mazinantis raudoni. nenusivyliau sia kosmetika, nes oda pastebimai pagrazejo thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas matet nuolaidu Iwostin kremams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 07, 18:04)
Gal kas matet nuolaidu Iwostin kremams?  ax.gif

ir mane tas domina, pati maciau purritin serijos sveitikliui 15 % nuolaida Saluks vaistineje (OZE) 4u.gif
Atsakyti
o kur Vilniuje prekiaujama Iwostin kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2010 03 04, 12:55)
o kur Vilniuje prekiaujama Iwostin kosmetika?

vaistinese 4u.gif
Atsakyti