Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(Elegant @ 2010 01 11, 21:19)
Gal kuri esat naudojusi visą seriją Iwostin priemuonių nuo veido raudonio? Kažin padėtų jei viską susipirkčiau? Nes jau niekas nebepadeda  unsure.gif

Šios firmos kremą raustančiai odai naudoju gal kokį porą metų jau. Man jo dėka tas raudonis žymiai sumažėjo. Anksčiau karštą vasaros dieną, sušilant ar pan, veido ora parausdavo. Dabar ramiai galiu laukti tokių karštų orų, viskas tvarkoj, oda pasitaisė, tas raudonis beveik nebeišlenda. Prieš jį naudojau dar pora kažkokių porą kremukų, bet pasilikau ties Iwostin'u.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 06 kovo 2010 - 22:56
QUOTE(klik @ 2010 03 06, 22:55)
Šios firmos kremą raustančiai odai naudoju gal kokį porą metų jau. Man jo dėka tas raudonis žymiai sumažėjo. Anksčiau karštą vasaros dieną, sušilant ar pan, veido ora parausdavo. Dabar ramiai galiu laukti tokių karštų orų, viskas tvarkoj, oda pasitaisė, tas raudonis beveik nebeišlenda. Prieš jį naudojau dar pora kažkokių porą kremukų, bet pasilikau ties Iwostin'u.

O ar nesausina odos tos serijos kremai g.gif
Atsakyti
SweikI:) Noreciau pasidalint savo patirtim su Iwostin kosmetika:) mano oda misri- jautri plius su siek tiek issipletusiais kapiliarais. Rinkausi tarp Biodermos ir Iwostin . Is pradziu bandziau Iwostin, kadangi siu kosmetiku aprasymai panasus (kova su problemine oda). Nusipirkau Iwostin Purritin Face cleansing gel - oda issausedavo plius naudojau Iwostin Purritin Purifying toner - jausdavosi lipnumo jausmas ir Iwostin matifying emulsion . Taigi.... pabandziu 3 mensius... oda nepasitaise... aciu dievui, kad ir nepablogejo biggrin.gif labiausiai man patiko matine emulsija, nes tikrai veidas neblizgedavo. Siuo metu perejau prie kitos firmos... minetos anksciau:) bet kaip sakoma...... kiek zmoniu tiek nuomoniu... kas vienam netinka, kitam gali tikti idealiai smile.gif nepabande nesuzinosim smile.gif
Atsakyti
NUO RYTOJAUS BALANDZIO 1 D. EUROVAISTINĖJ NUOLAIDOS 20 PROC IWOSTIN KOSMETIKAI. KORELĖS MEDUS TURĖTOJAMS
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 03 31, 13:59)
NUO RYTOJAUS BALANDZIO 1 D. EUROVAISTINĖJ NUOLAIDOS 20 PROC IWOSTIN KOSMETIKAI. KORELĖS MEDUS TURĖTOJAMS

blink.gif eina peklon.. dabar visai pasimeciau.. renkuosi tarp dvieju kremu: doliva ir Iwostin su spf.. vienam 40% nuolaida Eurovaistinei kitam 20% lotuliukas.gif bet noriu su spf.. bet doliva gal geriau drekina ir ilgiau uztenka doh.gif nebezinau.. bet sakykit tas kremas su spf tai raudonuma mazinantis? g.gif kaip as galvojau, kad drekinantis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 kovo 2010 - 16:29
QUOTE(klik @ 2010 03 06, 23:55)

gal galit parodyti kurį konkrečiai, kiek žinau jų gal 3 yra g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal bandėt iwostin purritin seriją, ar padeda kažkiek? smile.gif
Papildyta:
Jau radau kelis puslapius atgal 4u.gif nebereikia
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 31, 17:18)
blink.gif eina peklon.. dabar visai pasimeciau.. renkuosi tarp dvieju kremu: doliva ir Iwostin su spf.. vienam 40% nuolaida Eurovaistinei kitam 20%  lotuliukas.gif bet noriu su spf.. bet doliva gal geriau drekina ir ilgiau uztenka  doh.gif nebezinau.. bet sakykit tas kremas su spf tai raudonuma mazinantis?  g.gif kaip as galvojau, kad drekinantis?  unsure.gif

Yra Iwostin ypac drekinantis kremas su spf20. Dauguma merginu ji labai giria. Noriu paklausti naudojanciu si krema: ar uzsitepus veidas jums nera lipnus ir blizgus? As po kurio laiko nuspaudziu veida su servetele, bet vis tiek kazkoks kaip lipnus man tas kremas unsure.gif O uzsitepus krempudra tai visas veidas vienas didelis blizgutis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 05, 20:31)
Yra Iwostin ypac drekinantis kremas su spf20. Dauguma merginu ji labai giria. Noriu paklausti naudojanciu si krema: ar uzsitepus veidas jums nera lipnus ir blizgus? As po kurio laiko nuspaudziu veida su servetele, bet vis tiek kazkoks kaip lipnus man tas kremas  unsure.gif  O uzsitepus krempudra tai visas veidas vienas didelis blizgutis  lotuliukas.gif

Man su drekinanciu kremu veidas buvo lipnus unsure.gif ir pudra susokdavo i plemus ant kremo uztepus doh.gif Kazkaip pirma karta kai buvau nusipirkus, tai viskas gerai buvo, o va antraji karta nepasiseke doh.gif Sakau gal jie ka pakeite kremo formulej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 06 balandžio 2010 - 07:08
QUOTE(Tučka @ 2010 04 06, 08:05)
Man su drekinanciu kremu veidas buvo lipnus  unsure.gif ir pudra susokdavo i plemus ant kremo uztepus  doh.gif  Kazkaip pirma karta kai buvau nusipirkus, tai viskas gerai buvo, o va antraji karta nepasiseke  doh.gif  Sakau gal jie ka pakeite kremo formulej  biggrin.gif

Turiu as Iwostin meginuka pigmentinems demems, tai irgi panasi tekstura. Nuo saules emulsija spf 30 irgi. Man ant siu kremu krempudra dengiasi gerai, bet jau vaizdelis - kaip sviestu nutepta biggrin.gif Nors jei nereiktu tepti krempudros, man sie kremai patiktu visai.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 04 06, 07:05)
Man su drekinanciu kremu veidas buvo lipnus  unsure.gif ir pudra susokdavo i plemus ant kremo uztepus  doh.gif  Kazkaip pirma karta kai buvau nusipirkus, tai viskas gerai buvo, o va antraji karta nepasiseke  doh.gif  Sakau gal jie ka pakeite kremo formulej  biggrin.gif

aš vieną vienintelį kartą šitą kremą pirkau, irgi lipnus buvo, drėkinimo tikrai nebuvo labai daug, šiaip ne taip išnaudojau, antrą kartą nepirkčiau.. dar pusriebį kremą buvau prigriebus, iš viso nesąmonė kažkokia, labai nemalonus jis man buvo, gal ir apsaugojo nuo šalčio, bet kad ir oda lyg po storiausia kauke buvo irgi faktas g.gif
Atsakyti
kukū, merginos, apmirus tema smile.gif
kažkaip šioje temoje neradau aiškių atsiliepimų apie žemiau mano minimus produktus.
misliju pirkt šios kosmetikos Puritin linijos naktinį kremą ir matinę emulsiją.
user posted imageiruser posted image
jei naudojot, kaip jums šios priemonės? nesualergizavo? kaip pojūtis?smile.gif
Atsakyti