Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

sveikos, as ir prisidedu prie krablazdziu megeju biggrin.gif , man tai labiausiai patinka atvesintos krabu lazdeles, nes is tu saldytu vanduo isbega ir kazkokios nebeskanios jos schmoll.gif
Atsakyti
Labas visoms krabų lazdelių mylėtojoms 4u.gif
Patys papraščiausi sumuštinukai: ant batono užtepu šiektiek sviesto, paskui apvertusi įspaudžiu į pjaustytus krapus ir svogūno laiškus, kad jie priliptų prie sviesto. Tada užbarstau smulkintų krabų lazdelių. jei neturiu svogūno laiškų, apšlakstau citrinos sultimis.

[quote=lincikas5,2007 10 24, 16:05]
O as su krabais darau tokia uzkandele.Lengva,greita ir skanu:
Krabu lazdeles(skaniau krabu mesa)
Varske(geriausia biri 9%)
Zalias agurkas
Majonezas
Zali krapai ir petrazoles.

daru ir aš taip, labai skanu. Bet kad mažiau darbo būtų, vietoj paprastos varškės naudoju "RYTAS" tepamą varškę su žalumynais ir agurkėliais, pridedu svog. laiškų. Jei nemėgstat, galima pridėti česnako. Ir visa šita tyre įdarau pomidorus, labai gražiai atrodo ant vaišių stalo. Skanaus thumbup.gif
Atsakyti
kartais skanu apvoliot nedideliais gabaliukais tešloje ir apkepti aliejuj ir ant iešmiukų suvėrus su daržovytėm užkandžiaut,skanu ir gražiai atrodo ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
aš dar įdarau tas krabų lazdeles ax.gif
krabų lazdeles įmetu į verdantį vandenį,kad gražiai išsivyniotų.O įdarą darau iš pievagrybių,sūrio ir morkų.Pievagrybiai ir morkos pakepintos svieste.Sulankstytas su įdaru krabų lazdeles pavolioju alaus tešloje smile.gif
Skaniau šaltos.Perpjaunu skersai,gaunasi tokie trikampiukai,matosi įdaras.O padažiukas:majonezas,kečupas ir česnakas essen.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 08 01, 11:41)
krabų lazdeles įmetu į verdantį vandenį,kad gražiai išsivyniotų.O įdarą darau iš pievagrybių,sūrio ir morkų.Pievagrybiai ir morkos pakepintos svieste.Sulankstytas su įdaru krabų lazdeles pavolioju alaus tešloje smile.gif
Skaniau šaltos.Perpjaunu skersai,gaunasi tokie trikampiukai,matosi įdaras.O padažiukas:majonezas,kečupas ir česnakas essen.gif

reiks isbandyti si recepteli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 08 01, 12:41)

aš tai taip darau tik kad įdaras tai keptos duonos lazdelės irgi essen.gif
Atsakyti

Įsivaizduoju , kad labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau nuo pradžių iki galo-ką persirašiau į dažnai vartomą knygą,ką jau žinojau,bet šio rezepto neradau ax.gif

KRABŲ UŽKANDĖLĖ

2-3bulvės
200g krabų lazdelių
2 šaukštai majonezo
2 kiaušiniai
2 šaukštai manų kruopų 2 šaukštai smulkintų žalumynų
1 šaukštas citrinos sulčių
Prieskonių:pipirų,maltos kalendros,čili miltelių->(su saiku),druskos

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia tarka.Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į bulvių masę.Suberti žalumynus,įmušti kiaušinius,įdėti majonezo,supilti citrinos sultis,suberti manų kruopas ir prieskonius.Viską sumaišyti ir kepti nedidelius blynelius.

Padažas---- majonezas->kečiupas->česnakas->baziliko priesk.
Kas mėgsta avokadą:avokadą,smulkintą česnaką ir jogurtą išplakti mikseriu.Įdėti druskos pagal skonį.
Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 06 30, 15:48)
o mes megstam tokia misraine:
krabu lazdeles
ryziai
pomidoras
konservuoti zirneliai
majonezas(naudoju visoms misrainems REMOULADE su krapais ir petrazolem, visos mums su juo skanesnes smile.gif )

Pomidoras, kaip suprantu, zalias? 4u.gif
Atsakyti
o as megstu karts nuo karto (kai tingiu kulinariaut) pasidaryti taip:
isplakti 2 kiausinius, imaisyti siek tiek dziuveseliu, ipjaustyti kubeliais daug krabu lazdeliu ir imaisyti daug visokiu prieskoniu (asmeniskai megstu astrius). gaunasi kaip kietas omletas biggrin.gif
Atsakyti
As darau toki ale padaza makaronam - imu ivairias darzoves(paprasciausias budas paimti saldytus misinius), apkepinu keptuvej, tada detu supjaustytu krabu lazdeliu ir tepamo surio kelis saukstus. Visas sitas geris truputi pasitroskina ir galima valgyti nuostabu padaziuka ax.gif arba kaip atskira karsta patiekala thumbup.gif
Atsakyti

O sakykit kaip tas idaras neissivinioja kol jas voliojat alaus tesloje?gal jas reik persmeigt krapstuku?ir dar norejau paklausti ar suris neisbega kai kepat veliau juos? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuks: 17 spalio 2008 - 12:34